map

BV oprichten Amstelveen

Amsterdamseweg 421
1181 BP, Amstelveen

Woon je in de omgeving van Amstelveen en wil je een BV oprichten? Besteed bij het oprichten van jouw BV genoeg tijd aan het vinden van een geschikte notaris. De notaris prepareert alle documenten, geef advies omtrent de oprichting en helpt bij de voltooiing van de oprichting. Genoeg redenen om kritisch te zijn op jouw keuze voor een notaris. Bij Firm24 werken wij alleen met speciaal geselecteerde notariskantoren die aan onze strenge eisen voldoen. Wil jij een BV oprichten in Amstelveen? En wil jij gebruik maken van de services van Firm24? Wij staan klaar om je te helpen! Onze partner:

Amson & Kolhoff Notarissen

Amson & Kolhoff Notarissen is een middelgroot kantoor tussen Amsterdam en Amstelveen in. Klanten worden geadviseerd en geholpen om de belangrijkste momenten van het leven goed te regelen.

Bij Amson & Kolhoff werken uitsluitend Netwerk Notarissen. Door dit kwaliteitskeurmerk kunnen we de kwaliteit van onze services waarborgen. Dit is een van de voornaamste redenen waarom Firm24 in zee is gegaan met dit notariskantoor.

En niet alleen voor de traditionele zaken kan je aankloppen bij Amson & Kolhoff, zo kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor een social media testament. Hiermee treden ze naar buiten als de notaris van de toekomst. Dit gedachtegoed sluit naadloos aan op de visie van Firm24.

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

Bekijk hier onze pagina over BV oprichten

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support