map

Firm24

Helikopterstraat 25H
1059 CE, Amsterdam

Een BV oprichten in Amsterdam doe je natuurlijk bij Firm24. Op ons hoofdkantoor in het centrum van Amsterdam ben je van harte welkom om je BV op te richten. Ons team van fiscale en juridische experts staan voor je klaar om je met al je vragen te helpen. Firm24 heeft 4 verschillende kantoren gehad in Amsterdam en nu zijn we neergestreken in de Houthavens. Vanaf deze centrale locatie bedienen we alle services van Firm24.

Firm24 Hoofdkantoor

Anno 2021, is Firm24 uitgegroeid tot hét online platform voor het oprichten van je BV. Wij realiseren dromen voor heel ondernemend Nederland. Wil jij een BV oprichten in Amsterdam? Bij ons kun je terecht voor al je vragen rondom het oprichten, tegenwoordig worden bijna 2 van de 10 BV’s in Nederland via ons platform opgericht.

Firm24 heeft meer dan 25 aangesloten notarissen zodat de klant altijd in de buurt langs kan gaan bij een notaris die is aangesloten op het netwerk van Firm24.

De klant staat bij ons op nummer één. Iedere werknemer mag hier zijn eigen draai aan geven. Ons team van support agents staan de klanten te woord, het marketing team zorgt ervoor dat onze producten goed vindbaar zijn en het development team zorgt ervoor dat alles er gelikt uitziet op de website. Alle BV oprichtingen in Amsterdam van Firm24 worden voltooid in ons eigen kantoor. Zo zien wij de klant ook nog eens face to face zien en kunnen wij ze helpen met al hun extra vragen of ideeën.

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support