map

BV oprichten Arnhem

Sickeszplein 1
6821 HV, Arnhem

Bij Firm24 kan je voordelig een BV oprichten in Arnhem. De notarissen van Firm24 Arnhem behandelen jouw BV oprichting uiterst secuur, maar toch snel. De oprichting verloopt via het online portaal van Firm24. Je kan de oprichtingsprocedure thuis monitoren waardoor je per stap nauwkeurig kunt zien hoe ver de BV oprichting is gevorderd. Daarbij wordt jouw oprichting door het administratieteam van Firm24 begeleid waardoor je altijd direct een medewerker met juridisch en fiscale achtergrond spreekt. Onze partner:

Hekkelman Notarissen Arnhem

Hekkelman is een combinatie van notarissen en advocaten die al meer dan 30 jaar met elkaar samenwerken. Door deze combinatie heeft Hekkelman een breed scala aan klanten van advies voorzien en geholpen met hun juridische vraagstukken. Juist het verschil in de werkwijze van notarissen en advocaten maakt dat Hekkelman vaak met creatieve en vernieuwende oplossingen kan komen. Hier zit ook het kracht van het bedrijf en de toegevoegde waarde voor de klant.

Bij Firm24 vinden we het een eer om Hekkelman Notarissen in Arnhem onze partner te mogen noemen. Het ervaren team notarissen van Hekkelman Notarissen hebben al veel BV’s geholpen met een vliegende start. Ze luisteren goed naar wat je wil en nodig hebt, zodat je zo snel mogelijk van start kan en al je zaken goed zijn geregeld. Laat je adviseren door de experts.

Kortom: als je een BV wilt oprichten in Arnhem dan ben je bij Firm24 notaris Hekkelman gegarandeerd van een uitstekende service!

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

BV opricht

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support