map

BV oprichten Breda

Ginnekenweg 188
4853 NH, Breda

Een BV oprichten in Breda? FIRM24 is de grootste oprichter in Breda, niet voor niets! Door de slimme software van Firm24 breken wij met de hoge notariskosten en kun je de verplichte stukken zelf maken! De notaris controleert de stukken en passeert de akte. Je hoeft alleen nog maar voor de legalisatie naar de Firm24 notaris in Breda. Firm24 zorgt voor de fiscale begeleiding van je BV oprichting en Linders Notarissen neemt de notariële kant voor hun rekening. Onze partner:

Linders Notarissen

Het partner kantoor Linders Notarissen is een innovatief notariskantoor met kennis van zaken. De kundige notarissen helpen je met alle zaken rondom het oprichten van een BV en zorgen ervoor dat alles goed wordt vastgelegd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Linders Notarissen geven bijvoorbeeld advies in complexe aandelenconstructies of het verzorgen de inschrijving in het handelsregister.

Linders Notarissen is een maatschap van vier notarissen die zich samen op nationaal en internationaal gebied inzetten voor ondernemers en particulieren. Het kantoor heeft veel ervaring met de zogeheten “Nederbelgen vraagstukken” en kunnen hun klanten te woord staan in het Nederlands, Vlaams, Engels en Frans.

Kortom: Wil je een BV oprichten in Breda en omgeving? Dan ben je bij Linders Notarissen aan het goede adres.

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support