map

BV oprichten Den Bosch

Zuiderparkweg 280
5216 HE, Den Bosch

Wil je een BV oprichten in de buurt van Den Bosch? Firm24 kan je op weg helpen! Onze aangesloten notaris helpt je op weg met het opstellen van de benodigde documenten, geeft advies tijden het oprichten en regelt de afhandeling van alle stukken. Via het Firm24 platform kun je makkelijk bijhouden welke stappen je nog moet ondernemen en kan je op elk moment gratis contact opnemen met het support team. Alleen voor de legalisatie hoef je nog langs bij de notaris in Den Bosch. Een BV oprichten in Den Bosch is zo geregeld via Firm24! Onze partner:

Huijbregts Notarissen & Adviseurs Den Bosch

Huijbregts Notarissen is een van de 20+ kantoren die is aangesloten op het Firm24 netwerk. Het doel van Firm24 is om alle klanten in Nederland te kunnen bedienen, los van woonplaats. In de afgelopen jaren hebben wij succesvol met Huijbregts samengewerkt.

Huijbregts Notarissen is een betrouwbaar en modern notariaat gevestigd in Den Bosch/‘s-Hertogenbosch en Vlijmen. Het is een vooruitstrevend kantoor dat telkens op zoek is naar nieuwe innovaties op het gebied van notariële diensten. Dit is een van de redenen waarom Huijbregts en Firm24 zo succesvol samenwerken. Huijbregts Notarissen is ook aangesloten op Lexunion. Dit is een Europees samenwerkingsverband van notarissen met meer dan 100 aangesloten partners. Notarissen, advocaten, belastingadviseurs en andere experts over heel Europa worden via dit platform samengebracht.

Kortom: Wil je een BV oprichten in Den Bosch en omgeving? Dan ben je bij Huijbregts Notarissen aan het goede adres.

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support