map

BV oprichten Den Haag

Alexander Gogelweg 32
2517 JJ, Den Haag

Wil je een BV oprichten in Den Haag? De keuze voor een BV kan interessant zijn in vele gevallen. De beperkte aansprakelijkheid en de interessante belastingmogelijkheden maken de BV een aantrekkelijke optie. De notaris kan je op weg helpen met het opstellen van de juiste documenten en verdere stappen. Bij Firm24 selecteren we alleen notarissen waarvan we weten dat ze aan onze kwaliteitseisen kunnen voldoen. We hebben goede ervaringen met Matzinger Eversdijk Notarissen en zijn ervan overtuigd dat het dé notaris is om je BV op te richten in Den Haag en omgeving. Onze partner:

Matzinger Eversdijk Notarissen Den Haag

Matzinger Eversdijk Notarissen koppelt hun expertise aan een persoonlijke benadering. Het is een betrokken kantoor dat persoonlijke aandacht voorop stelt bij het regelen van de zakelijke kant van het leven.

De praktijk bestaat sinds 1994 en heeft inmiddels 20 werknemers op de loonlijst. Door te investeren in kwaliteit en de klant voorop te stellen heeft Matzinger Eversdijk Notarissen een goede naam opgebouwd in Den Haag en omgeving.

“De meeste mensen komen maar een paar keer in hun leven bij een notaris. Wat je daar dan regelt moet goed gebeuren”, aldus Paul Eversdijk.

Matzinger Eversdijk Notarissen heeft een breed scala aan kennis in eigen huis en kunnen klanten met de meeste veelzijdige problemen te hulp staan. Het bedrijf is gevestigd in een karakteristiek herenpand en de Haagse wijk Zorgvliet.

Kortom: Wil je een BV oprichten in Den Haag en omgeving? Dan ben je bij Matzinger Eversdijk Notarissen aan het goede adres.

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

BV opricht

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support