map

BV oprichten Dordrecht

Grote Kerkstraat 2
4941 DP, Raamsdonksveer

Wil je een BV oprichten in de regio van Dordrecht en Oosterhout? Bij Firm24 kan je door het hele land terecht voor het oprichten van jouw BV. Firm24 kan het goedkoopste een BV oprichten in Raamsdonksveer / Dordrecht / Oosterhout. De notarissen behandelen jouw BV oprichting uiterst secuur en professioneel, maar toch snel. De oprichting verloopt online via Firm24. Je kan de oprichtingsprocedure thuis volgen. Je ziet stap voor stap jouw BV ontstaan. Daarbij wordt je oprichting door het administratieteam van Firm24 begeleid waardoor je altijd direct een medewerker met juridisch en fiscale achtergrond spreekt. Onze partner:

Amer Notarissen Raamsdonksveer

Firm24 gaat alleen partnerships aan met betrouwbare en kundige notarissen rondom Raamsdonksveer. Amer Notarissen is een kantoor dat bekend staat om kundige dienstverlening en notariële expertise. We vinden het dus ook een eer om met ze te mogen samenwerken. Wil je een BV oprichten in de regio van Raamsdonksveer / Dordrecht / Oosterhout? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support