map

BV oprichten Eindhoven

Parklaan 64
5613 BH, Eindhoven

Ben je erover aan het nadenken om een BV op te richten in Eindhoven? Met Firm24 ben je zeker van een lage prijs en een betrouwbare service. Al meer dan 7 helpen wij klanten met het regelen van alle zaken rondom hun onderneming. We hebben al meer dan 25000 BV’s opgericht door heel Nederland! Ben jij de volgende?

Ga je een BV oprichten in Eindhoven, denk er dan goed over na met welke notaris je in zee gaat. De notaris helpt je bij het opstellen van de juiste papieren, licht je in over alle mogelijkheden die bij jouw persoonlijke situatie passen en helpt je bij de afronding van het proces. Bij Firm24 ben je gegarandeerd van een kwalitatief goede notaris. Wil je een BV oprichten in Eindhoven, maak dan gebruik van de services van Firm24! Onze partner:

Pigmans Ras Janssen Notarissen Eindhoven

Pigmans Ras Janssen Notarissen is gevestigd in Eindhoven en is sinds 2002 een gevestigde naam in de stad. Er werken 3 notarissen op het kantoor die worden bijgestaan door een divers team van advocaten, kandidaat-notarissen en administratieve medewerkers.

Een gemiddeld mensenleven duurt tegenwoordig zo’n 85 jaar. In elk mensenleven vinden er belangrijke gebeurtenissen plaats: je gaat trouwen, je krijgt een kind, je start een eigen bedrijf, je stelt een testament op, je doet een schenking of je koopt een huis. Al deze gebeurtenissen vergen veel aandacht. Pigmans Ras Janssen specialiseert zich in het familierecht en estate-planning maar kunnen ook op het gebied van ondernemen goed uit de voeten. Pigmans Ras Janssen noemt zichzelf een ”echt Eindhovens” kantoor maar biedt uiteraard ook diensten aan voor de Nederbelgen.

Kortom: Wil je een BV oprichten in Eindhoven en omgeving? Dan ben je bij Pigmans Ras Janssen Notarissen aan het goede adres.

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support