map

Firm24

De Bukakkers 16
7811 KZ, Emmen

Woon je in de buurt van Emmen en wil je een BV oprichten? Firm24 kan ondernemers in deze regio helpen, met 4 aangesloten notarissen in deze regio is er altijd een notaris in de buurt om jouw oprichting via Firm24 te voltooien. Veen en Veste Notarissen is gevestigd in Coevorden, Emmen, Emmer-Compascuum en Klazienaveen. Sirt Fissering, Nathalie Huizing-Ledda en Lennard Reinsma zijn als notarissen aan het kantoor verbonden. Hiermee heeft het kantoor alle kennis en ervaring in huis. Verder bestaat het team uit enthousiaste kandidaat-notarissen, notarisklerken en medewerkers, met allen een uitgebreide kennis van zaken.

Veen & Veste Notarissen

Een BV oprichten in de regio Emmen is zo geregeld bij Veen & Veste. Wij zetten online de oprichtingsprocedure in gang, waarna onze fiscalisten alles uit hand nemen en zorgen voor een snelle en professionele BV oprichting. Via jouw persoonlijke online omgeving kun je de BV oprichting op de voet volgen. FIRM24 verzorgt de gehele begeleiding: vanaf het eerste contact tot aan de oprichting van de BV bij Veen & Veste.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support