map

BV oprichten Heereveen

De Vestiging 3
8332 GL, Steenwijk

Woon je in de regio Steenwijk/Heerenveen/Assen en wil je een BV oprichten? Voor het oprichten van een BV is het van belang dat je een goede notaris kiest om de oprichting te voltooien. Een notaris helpt bij het opstellen van de oprichtingsakte, adviseert de klant en helpt bij het opstellen van statuten of adviseren van andere vennoten. Woon je in de buurt van Steenwijk/Heerenveen/Assen en wil jij een BV oprichten via Firm24? Dan kunnen wij je helpen! Onze partner:

Elan Notarissen Steenwijk

Elan notarissen is een notariskantoor met meerdere vestigingen in Nederland. Door hun focus op de klant en hun gevarieerde team kunnen zij een breed scala aan klanten helpen met hun juridische vraagstukken. Met een team van bijna 40 leden zetten zij zich elke dag in voor hun klanten.

Binnen het netwerk van Firm24 is Elan notarissen een grote speler met de verschillende locaties verspreid over het land.

Alle notarissen in het netwerk van Firm24 worden geselecteerd op hun kwaliteit en expertise. Elan notarissen is al jaren een betrouwbare partner van Firm24 en helpen al onze klanten in de omgeving van Heerenveen en Assen met het oprichten van hun BV.

Omdat Elan notarissen verschillende specialisten onder één dak heeft kunnen zij zich flexibel opstellen voor ingewikkelde transacties of bedrijfsplanningen waardoor je BV in Heereveen/Assen zo is opgericht!

Elan notarissen heeft verschillende locaties door het land. In Zwartsluis, Sneek en Steenwijk kun je terecht voor het oprichten van jouw BV. Verspreid over deze locaties werken 8 notarissen, 3 juridisch/wetenschappelijk/fiscaal adviseurs, ondersteund door 4 paralegals, 1 administrateur en 19 overige medewerkers. Kortom: als je een BV wilt oprichten in de regio van Heerenveen/Assen dan zit je als klant van Firm24 perfect bij Elan notarissen.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support