map

BV oprichten Rotterdam

Parallelstraat 1
3161, BD, Rhoon

Wanneer je erover denkt om een BV op te richten in de regio Rotterdam, is het van groot belang dat je tijdens het oprichtings traject begeleid wordt door een vakkundige, ervaren notaris. Het juiste advies en hulp bij oprichting van een BV kunnen je in een hoop ellende achteraf besparen.

Firm24 is de grootste oprichter van Rotterdam, en niet voor niets. De Rotterdamse notarissen van Firm24 zien de oprichting van jouw BV als topprioriteit. Bij Firm24 kun je de oprichtingsprocedure online starten en volgen. Onze slimme software maakt op basis van jouw antwoorden op de verplichte vragen de stukken automatisch aan. Bij de Firm24 notaris hoeft je alleen nog voor de handtekening de deur uit. De fiscalisten van Firm24 nemen de begeleiding van de procedure op zich, en dat bespaart kosten. Onze partner:

Lint Notarissen Rotterdam

Lint Notarissen is het vervolg van 4 notariskantoren met elk hun lange historie. Al deze kantoren vind je in de regio Rotterdam en hebben vakkundige notarissen werkzaam. De wortels van de overkoepelende notariskantoren gaan terug tot de tweede helft van de 19e eeuw! Sinds 1998 werken deze kantoren samen onder dezelfde naam. Lint Notarissen positioneert zichzelf als een laagdrempelig notariskantoor waar je zo binnen kunt lopen. De vertrouwensband met de klanten halen zij naar voren als sterkste punt van het kantoor.

Door de krachten van 4 notarissen te bundelen is Lint Notarissen in staat om de specialiteiten steeds verder uit te breiden in een, voor verandering gevoelige, samenleving. Voor het oprichten van een BV in Rotterdam via Firm24 ben je bij Lint Notarissen aan het goede adres!

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support