map

BV oprichten Utrecht

Jutfaseweg 1
3522 HA, Utrecht

Ben je van plan om een BV op te richten in Utrecht en omgeving? Het begint allemaal bij de notaris. De notaris voorziet jou van deskundig advies rondom de BV oprichting. Denk hierbij aan het opstellen van statuten en de verdeling van de aandelen. Daarnaast stelt de notaris de oprichtingsakte op en beantwoordt hij al je vragen. Kortom: de notaris is absoluut een onmisbare factor. Onze partner:

Hermans & Schuttevaer Notarissen Utrecht

Hermans & Schuttevaer Notarissen is een van de grotere notariskantoren in de omgeving van Utrecht. Het bedrijf heeft een uitgebreide praktijk voor ondernemers en particulieren. Het klantenbestand varieert van het kleine MKB tot en met grote nationaal en internationaal gevestigde partijen. Bij Hermans & Schuttevaer staat innovatie voorop. Inspelen op vernieuwingen en openstaan voor innovatie zit in het DNA van het bedrijf. Dit is voor Firm24 ook een van de redenen geweest om in zee te gaan met Hermans & Schuttevaer Notarissen.

Het team bestaat uit meer dan 50 leden met ieder hun eigen specialisatie binnen het notariaat. Op de termijn gaat Hermans & Schuttevaer Notarissen ook een kantoor openen in Amsterdam.

Kortom: een BV oprichten in Utrecht via Firm24 doe je bij Hermans & Schuttevaer Notarissen!

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

BV opricht

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support