map

BV oprichten Wassenaar

Schoolstraat 27
2240 AE, Wassenaar

Heb je besloten om je BV op te richten in Wassenaar / Leiden? Dan heb je een notaris nodig die de notariële akte opstelt, hierin staan de statuten van de BV. Tevens geeft de notaris voorlichting en daar waar nodig aanvullende adviezen. Bij Firm24 weet je zeker dat je voor een goede notaris kiest. Wij hebben namelijk ruime ervaring en een groot landelijk netwerk. Op deze manier ben je gegarandeerd van de goede service van Firm24 door het hele land heen! Onze partner:

Van Wijk Notarissen Wassenaar

Van Wijk Notarissen is een kleinschalig notariskantoor in Wassenaar. Vanuit een prachtig pand voeren zij hun dagelijkse werkzaamheden in een team van ongeveer 10 mensen.

Een notaris heb je vaak nodig bij grote momenten in je leven. Je gaat bijvoorbeeld samenwonen, je hebt een huis op het oog of je gaat een grote beslissing maken over de toekomst van je bedrijf.

Op dit soort momenten wil je er zeker van zijn dat alles snel en correct geregeld kan worden. Niet alleen nu, maar juist ook voor later.

Van Wijk notarissen is al meer dan 25 jaar actief in het notariaat en heeft hierdoor een uitgebreide portfolio van klanten en ingewikkelde zaken afgewikkeld.

Kortom: Wil je een BV oprichten in Wassenaar en omgeving? Dan ben je bij Van Wijk Notarissen aan het goede adres.

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten? .

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support