map

BV oprichten Zwolle

Kerkstraat 41
8064 DM, Zwartsluis

Woon je in de regio Zwolle en ben je van plan om een BV op te richten? Er komt veel kijken bij het starten van een besloten vennootschap en voldoende juridisch advies is hierbij zeer gewenst. Firm24 heeft een landelijk netwerk van speciaal geselecteerde notarissen zodat jij in elke regio in Nederland snel aan de slag kan. Een BV oprichten in Zwolle e.o? Kijk niet verder! Onze partner:

Elan Notarissen Zwartsluit

Elan notarissen onderscheidt zich door hun focus op de klant. In een veelzijdige organisatie met juridisch/fiscaal adviseurs, notarissen en mediators staat jouw vraagstuk centraal.

Alle notarissen in het netwerk van Firm24 worden geselecteerd op hun kwaliteit en expertise. Elan notarissen is al jaren een betrouwbare partner van Firm24 en helpen al onze klanten in de omgeving van Zwolle met het oprichten van hun BV. Elan notarissen is een gerenommeerd kantoor met specialistische notarissen. Deze vakmensen hebben alle kennis in huis als het gaat om het oprichten van een onderneming. De FIRM24 notaris Zwolle e.o. is een kwalitatief hoogstaand kantoor waar je in goede handen bent.

Omdat Elan notarissen verschillende specialisten onder één dak heeft kunnen zij zich flexibel opstellen voor ingewikkelde transacties of bedrijfsplanningen waardoor je BV in Zwolle zo is opgericht!

Elan notarissen heeft verschillende locaties door het land. In Zwartsluis, Sneek en Steenwijk kun je terecht voor het oprichten van jouw BV. Verspreid over deze locaties werken 8 notarissen, 3 juridisch/wetenschappelijk/fiscaal adviseurs, ondersteund door 4 paralegals, 1 administrateur en 19 overige medewerkers. Kortom: als je een BV wilt oprichten in de regio van Zwolle dan zit je als klant van Firm24 perfect bij Elan notarissen.

Heb je genoeg informatie over onze notarissen en wil je graag een BV oprichten?

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support