Firm24 videobank

Firm24: Het DGA-salarisÉén van de meest voorkomende vragen bij Firm24 gaat over het DGA-salaris. Heb jij hier ook vragen over? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Wil je meer informatie over het DGA-salaris? Bekijk dan één van de vele blogs en kennisbank artikelen.

Firm24: De KopstootbarFirm24 is langs geweest bij de Kopstootbar in Amsterdam. De Kopstootbar heeft hun BV bij Firm24.com opgericht. Echter twijfelde ze tussen een eenmanszaak en een BV. Twijfel jij ook? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Zit jij ook te twijfelen tussen een eenmanszaak of een BV? Bekijk het kennisbank artikel over het verschil tussen een voor meer informatie hierover.

Firm24: Contracten opstellenContracten opstellen? Met onze software stel je zelf in een paar minuten iedere overeenkomst eenvoudig op. Je kunt deze overeenkomsten vervolgens digitaal (laten) ondertekenen. Die getekende overeenkomst heb je dus sneller terug dan ooit.

Wil jij zelf een contact opstellen? Maak dan direct gebruik van de online contracten software zodat alles in één keer goed geregeld is.

Firm24: Arbeidsovereenkomst opstellenWil jij een arbeidsovereenkomst opstellen? Tegenwoordig doe je dat online, met onze software stel je eenvoudig en snel een arbeidsovereenkomst op.

Een arbeidsovereenkomst kan je tegenwoordig online opstellen. Maak direct online een correcte arbeidsovereenkomst.

Ondernemersvraag #1: Het DGA-salaris

Michael Nieveld (jurist) beantwoord de meest voorkomende vragen met betrekking tot het DGA-salaris.
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]