Here's what customers say about us

Since our founding in October 2012, we have helped more than 50,000 entrepreneurs to set up a limited liability company, holding company or foundation, while also arranging the related agreements, accounting and taxes. The average customer rating is a 9.5, and dozens more are added each month.

The golden egg? On each of the 7 days of the week our support team, which consists of lawyers and tax specialists, is ready to help the entrepreneur. Often immediately and otherwise within 48 hours a decisive answer to all questions.

Read the most recent reviews of our customers below.

Our customers rate us with a 9.5
Below you will find the most recent reviews from our customers independently collected by Kiyoh.
View all 2965 customer experiences
8
“Ik werd duidelijk door Joey te woord gestaan over de vragen die ik had. Fijn om zo te kunnen sparren!”
Johan Otten
30-01-2023
10
“Afspraak is afspraak en daar houden zei zich aan. Duidelijke uitleg gekregen en aangeboden om mij in de toekomst ook te kunnen helpen. Erg vriendelijk allemaal”
Max
27-01-2023
10
“Heel duidelijk antwoord op al onze vragen gekregen. Heel eerlijk ook als er iets onduidelijk was aan hun kant. Goed verstand van zaken.”
Adil
27-01-2023
10
“Romeo heeft echt goed meegedacht in de opzet zonder sturend te zijn. Prettige gesprekspartner die vertrouwen en expertise uitstraalde.”
Merijn
27-01-2023
10
“top”
Jim Mooij
27-01-2023
8
“Vriendenlijk en snel”
Anoniem
27-01-2023
8
“Prima ervaring. Het antwoord is duidelijk een de wachttijd op een reactie is minimaal. Werkt erg prettig. Geholpen door Joey Civkoski”
Nico Cleine
27-01-2023
8
“Positieve en persoonlijke aanhef. Snelle reactie. Mijn vraag was ook niet heel ingewikkeld maar evengoed naar tevredenheid geholpen”
Rob
27-01-2023
10
“Kreeg super snel een reactie vriendelijk persoon en ik ben goed beholpen”
Nikky
27-01-2023
10
“snel, gerichte vragen worden door Joey direct beantwoord”
Kees de Willigen
27-01-2023
10
“Prima”
Mark
27-01-2023
10
“zie hierboven”
paul
27-01-2023
9
“Easy to deal with. Appreciated the advise I was given.”
VP
25-01-2023
10
“Met beperkte kennis over holdings, werkmaatschappijen en de voordelen of nadelen die een omzetting met zich meebrengt heeft Romeo alles goed inzichtelijk gemaakt.”
Tim
25-01-2023
10
“Heel erg goed geholpen. Vakkundig en neemt de tijd om je zo goed als mogelijk is te informeren.”
Guido
24-01-2023
8
“Het gesprek was prima. Ik kon in korte tijd veel vragen stellen, maar het moest wel een beetje gehaast, 15min zijn heel snel voorbij. Goed advies gekregen!”
Tobias
24-01-2023
10
“Professioneel en vriendelijk”
Sander
24-01-2023
10
“vriendelijk, duidelijk en snel”
Ruben Fust
24-01-2023
8
“Goed”
Sjaak van den Broek van den Broek
24-01-2023
10
“Heeft de tijd genomen om mij te woord te staan en zo ver mogelijk antwoord gegeven op mijn vragen.”
Abdelaziz Naji
19-01-2023
10
“Ik had een korte vragen over de aandeelverhouding voor een nieuw op te richten BV, waarbij gebruik gemaakt wordt van sweat equity. Ik kreeg duidelijke en concrete tips waar ik aan moest denken en advies over de vervolgstappen.”
Lars
19-01-2023
10
“fast support”
emily
19-01-2023
10
“Uitstekende en vlotte klantenservice. Goed geholpen door Niels!”
Mahdi
19-01-2023
8
“Goed advies en perspectief op een oplossing voor mijn probleem.”
Henk
19-01-2023

Not quite getting it right? We are here for you.

Thanks to years of experience, we know how to help entrepreneurs with the right advice.

Call us at +31(20) 30 80 675
Mo t/m Th
09:00 - 22:00
Friday
09:00 - 17:00
Chat with a advisor
Mo t/m Th
09:00 - 22:00
Friday
09:00 - 17:00