Maak kennis met de financiele dienstverlener 3.0

  • Lanceer een geheel nieuw verdienmodel
  • Maak gratis gebruik van het landelijke Firm24 netwerk
  • Je eigen omgeving
We zijn live!
Start direct
Bekijk hoe het werkt!
enthousiaste werknemer

Alles online

  • Profiteer van je eigen online omgeving.
  • Werk snel, voordelig en foutloos.

Altijd een professional

  • Zekerheid door hulp van juristen & fiscalisten.
  • Beschikbaar van 9:00 tot 19:00uur.

100% zekerheid

  • 30 notarissen in Nederland.
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding.

Hoe werkt Firm24 Professional?

1

Schrijf je in voor FIRM24 Professional

Op 14 maart 2019 is Firm24 Professional gelanceerd. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo ben je er als eerste bij en kun je gelijk beginnen!

2

Houd jouw diensten en adviezen overzichtelijk

Dankzij het Firm24 Professional dashboard houd je constant het overzicht over jouw lopende zaken. Hierdoor weet je te allen tijde wat er nog gedaan moet worden en van wie je nog een reactie moet ontvangen.

3

Bedien eenvoudig je klanten

Gemak dient de klant. Daarom hebben wij de afgelopen jaren onze notariële procedures geoptimaliseerd, zodat jij gebruik kunt maken van de meest intuïtieve manier van notarieël zaken doen.

Wil je alvast een voorproef over hoe het platform werkt? Bekijk de video!

Klanten over Firm24

Meer lezen? Download hier de white paper!Download

Productoverzicht

BV oprichten

Wij hanteren de meest efficiënte manier om een BV op te richten, omdat je zelf je gegevens in slechts 10 minuten aanlevert! Binnen 3 stappen heb jij de (gratis) conceptakte.

Holding oprichten

Een (persoonlijke) holding oprichten was nog nooit zo makkelijk en snel. Binnen 3 stappen richt je de holding van de klant op. Wij zorgen voor de rest!

Stichting oprichten

Een stichting wordt opgericht bij notariële akte en moet worden ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. FIRM24 zorgt dat dit eenvoudig wordt geregeld.

Spaar BV oprichten

Een favoriet onder accountants en fiscalisten. Versla de lage spaarrente met de spaar BV en bespaar ook nog eens op de kosten voor de oprichting!

Naast deze diensten verzorgt Firm24 nog vele andere diensten. Klik hier voor een overzicht.

Maak kennis met FIRM24!

Al meer dan 6 jaar werkt Firm24 aan de best mogelijke online dienstverlening. Vanuit onze kantoor in Amsterdam werken inmiddels meer dan 30 collega’s aan het bieden van de ultieme klantervaring en de beste support. Het begon bij onze klanten, maar vanaf maart kunnen ook fiscale dienstverleners profiteren van onze geoptimaliseerde online dienstverlening!

Meer over ons weten?

Veelgestelde vragen

Firm24 Professional is opgezet voor alle financiële dienstverleners die regelmatig vragen krijgen van hun klanten, waar een notariële karakter in zit.
De klant zal eenmalig langs de notaris moeten gaan om een volmacht voor de oprichting van de BV te tekenen. Wij hebben een netwerk van 30 aangesloten notarissen door heel Nederland.
De klant kan de volmacht ondertekenen bij een notaris buiten ons netwerk. Let wel op dat deze notaris extra kosten in rekening zal brengen. Daarna dient de gelegaliseerde volmacht gemaild te worden naar Firm24 en per post naar de notaris gestuurd te worden die jouw BV opricht.

Blijf op de hoogte!

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte over het project!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming voor het ontvangen van informatie, nieuws en promotionele acties omtrent onze product- en dienstverlening. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]