Oamkb logo
Smit en de Wolf logo
UWBS logo
Entrpnr logo
Wesp finance logo
play button

Wat is Firm24 Premium?

In 2012 werd in Nederland werd het eenvoudiger gemaakt om een BV op te richten omdat het vereiste startkapitaal van €18.000,- kwam te vervallen. Dit was echter niet meteen de “vereenvoudiging” waar adviseurs op hadden gehoopt. Een BV oprichten voor een klant betekende namelijk nog steeds veel papierwerk en inefficiënt contact tussen klant, adviseur en notaris.FIRM24 Premium is de daadwerkelijke 'vereenvoudiging' met een platform waar o.a. boekhouders, accountants en fiscalisten snel en gemakkelijk online alle notariële diensten kunnen regelen voor hun klanten.Al meer dan 250 adviseurs maken op dit moment gratis gebruik van FIRM24 Premium. Meld je gratis aan of plan een adviesgesprek in met één van de premium adviseurs.

BV oprichten

Eenvoudig BV's oprichten

Eenvoudig en in een paar stappen doorloopt u online het proces voor het oprichten van een BV. Zodra deze is opgericht kunt u wijzigingen (aandelenoverdracht, toevoegingen) aanbrengen of de BV zelf weer opheffen. Firm24 Premium platform heeft een landelijk dekkend netwerk van notarissen, waardoor u snel en accuraat voor uw klant de BV in orde maakt.

Snel oprichten

Uw kosten mee factureren

Uiteraard richt u dit niet voor niks op. Wij hebben onze processen zo ingericht, dat u bij de afrekening zelf uw eigen fee kunt door-berekenen. De totale nota wordt doorbelast aan de ondernemer, waarna uw fee automatisch wordt gestort op uw rekening. Zo is het mogelijk om nieuwe business-modellen te creëren met Firm24 Premium.

Adviseur

Juridisch correct

Heeft u vragen of weet u niet zeker of alles rondom de oprichting (wettelijk) klopt? Geen probleem. Als adviseur van ons platform is er altijd een vast aanspreekpunt die u kunt helpen met uw vragen. Via chat, e-mail of een direct telefoonnummer staan wij u graag te woord. Ons team bestaat uit fiscaal en juridische specialisten met ruime ervaring in het ondernemersrecht.

Meer dan 200 adviseurs gingen je voor

OAMKB
CEO Entrpnr
UWBS
PSA
100digitaal
Honoré Schreurs
OAMKB
"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."
Steven Lagerwij
CEO Entrpnr
"Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten we hoe belangrijk het is dat je je kunt focussen op je core business. Daarom ondersteunen wij onze klanten bij het hele administratieve proces. En daarom werken wij samen met experts als Firm24. Net als wij geloven zij dat je ondernemers op administratief vlak zo veel mogelijk moet ontzorgen. Als adviseur van Firm24 kunnen wij het zakelijke leven van onze klanten net weer een stuk makkelijker maken”
Gerben de Man
UWBS Financial Services B.V.
"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”
Perry Asmowidjojo
PSA Financials
"Ideale partner om je dienstenpakket uit te breiden. One stop service voor je klanten.”
Michel Slager
100digitaal
"Wij zijn een boekhoudkantoor en de rechterhand van ondernemers. Doel is het zo veel mogelijk digitaal doen van de boekhouding voor efficiency en groei. Zodat de ondernemer kostbare tijd en energie kan richten op hoofdzaken! Wij zijn onder de indruk van de snelle en digitale werkwijze van FIRM24 en onze klanten zijn daar ook heel enthousiast over. FIRM24 sluit perfect bij onze visie aan. Daarom hebben we als strategische partner onze producten en werkwijze naadloos op FIRM24 aangesloten.”
Maurits van der Laan
Capitalize2day
"Voor ons als Adviseur is snelheid en communicatie erg belangrijk. Iets waar Firm24 absoluut in uitblinkt!”

Overzicht kosten

Bekijk hieronder onze producten

BV oprichten

399
excl. BTW
 • ✓Binnen 7, 5 óf 2 werkdagen opgericht
 • ✓Alle notariële kosten inbegrepen
 • ✓Inschrijving Handelsregister
 • ✓Uittreksel KVK
 • ✓Persoonlijke account manager

Geruisloze inbreng

899
excl. BTW
 • ✓Binnen 10 dagen opgericht
 • ✓Alle notariële kosten inbegrepen
 • ✓Inschrijving Handelsregister
 • ✓Uittreksel KVK
 • ✓Persoonlijke account manager

BV liquidatie

249
excl. BTW
 • ✓Beoordeling door gespeciliseerde jurist
 • ✓Opstellen van het aandeelhoudersbesluit
 • ✓Opstellen van KvK formulieren op maat
 • ✓Indiening bij het handelsregister van de KvK
 • ✓Updates van vorderingen

Als adviseur maandelijks leads ontvangen? Dat kan!

Firm24 richt jaarlijks meer dan 10.000 BV’s op voor ondernemers. Veel van deze ondernemers zijn op zoek naar een partner voor boekhouding. Boekhouders die aangemeld zijn op het Firm24 Premium platform ontvangen maandelijks leads, kosteloos. De hoeveelheid leads is op basis van gebruik van het plaform. Maakt u veel gebruik van het plaform, dan is naar het ontvangen van leads het ook mogelijk om te profiteren van nog meer extra’s.

Hoe ontvang ik mijn leads?

Wanneer u een BV opricht en heeft afgerekend, ontvangt u binnen 14 dagen een bericht van ons inzake uw lead. Hier staat omschreven wat de wens is van de ondernemer. Deze kunt u vervolgens benaderen met uw voorstel.

Welke extra's zijn er voor mij mogelijk?

Afhankelijk van het aantal oprichtingen en uw gebruik van het platform, bieden wij u extra’s zoals:

 • ✓ Kosteloos toegang tot events voor het halen van PE punten
 • ✓ Naamsbekendheid van uw bedrijf op onze socials
 • ✓ Kwaliteitstoets en bijbehorend certificaat

Meer weten of FIRM24 Premium?

Handige artikelen voor adviseurs
1
blog 1

Gratis offerte tool

Jouw cliënt wil een bv of stichting oprichten, dat kost natuurlijk geld. Hiervoor kunt u een offerte opmaken. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen hebben wij een tool voor u ontwikkeld.

2
blog 2

7+ Handige tools

O.a de inbreng, omzetting en intentieverklaring tool zijn handige middelen die u als adviseur kunt gebruiken. U ontdekt ze hier.

3
blog 3

Ontdek waarom Oamkb gebruikt maakt van de diensten van FIRM24 Premium.

Met 120 ervaren bedrijfsadviseurs en meer dan 80 vestigingen in Nederland maakt oamkb administratie makkelijk voor de MKB-er. Waarom zij kiezen voor FIRM24 Premium leest u hier.

Veelgestelde vragen over BV oprichten

plus

Hoe werkt de betaling?

Als adviseur kunt u via Firm24 Premium jouw eigen fee direct toevoegen aan de factuur van Firm24 Premium. Hierdoor hoeft u niet later nog jouw werkzaamheden aan uw eigen klant apart te factureren. Nadat alle informatie is ingevuld voor de oprichting van de BV krijgt u de mogelijkheid tot het toevoegen van jouw eigen fee. Firm24 Premium stuurt vervolgens de factuur naar jouw client die de factuur direct kan voldoen, inclusief de vergoeding voor jouw werzaamheden. Zodra de factuur is voldaan staat jouw berekende fee op uw rekening.

plus

Hoe werkt leads verkrijgen?

Wanneer u via Firm24 Premium een account aanmaakt, een intakegesprek hebt gehad en een BV opricht via Firm24 Premium, krijgt u toegang tot de leads. In uw dashboard krijgt u te zien hoeveel 'lead vergoedingen' u heeft voor de door jou afgenomen diensten bij Firm24 Premium. Heeft u nog geen dienst afgenomen zoals de oprichting van een BV of stichting, dan kunt u slechts leads ontvangen voor zover u daarvoor betaalt.

plus

Hoe werkt de aanvraag voor mijn klant?

Als adviseur kunt u gemakkelijk de aanvraag indienen via Firm24 Premium. Wanneer u op de pagina van Firm24 Premium komt kiest u voor 'BV oprichten'. Vervolgens komt u in een nieuw scherm waar de oprichtingsfunnel start. In deze funnel worden alle vragen gesteld die nodig zijn voor de aanvraag van de BV.

plus

Hoe werkt de (digitale) identificatie?

Nadat de BV is betaald kunnen alle oprichters van de BV of de stichting zich digitaal identificeren. Dit gebeurt via de applicatie Onfido, die ook gebruikt wordt door Nederlandse grootbanken om aan hun WWFT-verplichtingen te voldoen. Tevens kan de volmacht digitaal worden ondertekend middels het programma SignRequest. De digitale identificatie via Onfido werkt als volgt. De identificatie kan worden gedaan via een smartphone op laptop. Jouw client scant zijn of haar legitimatiebewijs en dit document wordt door Onfido gecontroleerd op kenmerken zoals geldigheid en documentnummer. Vervolgens dient de persoon aan het legitimatiebewijs te worden gekoppeld. Dit gebeurt door middel van het maken van een selfie en een liveness foto (een foto van meerdere kanten van het gezicht). Tot slot verricht iedere oprichter een overboeking vanaf zijn of haar persoonlijke bankrekening van € 0,1 naar Firm24. Doordat de oprichter reeds is geidentificeerd door de bank in verband met haar WWFT-verplichtingen is er sprake van een verlengde WWFT-verificatie.

plus

Kunt u coronaproof een BV oprichten?

Ja, dat kan zeker. Zoals u wellicht al hebt gelezen of gezien op onze website kunt u via Firm24 Premium tegenwoordig volledig digitaal de BV oprichten. Ook de identificatie en ondertekening van de volmacht gebeurt tegenwoordig volledig digitaal. U hoeft als oprichter of adviseur dus niet meer uw huis of kantoor uit om een BV of stichting op te richten.

plus

Hoe werkt het digitale aandeelhoudersregister

Nadat een BV is aangevraagd komt de BV in jouw dashboard te staan. U ziet dan welke stappen nog ondernomen dienen te worden totdat de oprichting is afgerond. Ook na de oprichting blijft de BV in het dashboard staan. Wanneer u op de desbetreffende BV klikt komt u in een nieuw scherm. Dit is de omgeving van het digitale aandeelhoudersregister. Hier kunt u bijvoorbeeld zien wie de huidige aandeelhouders en bestuurders zijn, hoeveel aandelen de aandeelhouders houden en kunt u nieuwe wijzigingen aanvragen. Wanneer er een wijziging wordt doorgevoerd door de notaris, dan zal dit ook via dit digitale aandeelhoudersregister gebeuren. De wijziging is direct te zien in het digitale aandeelhoudersregister. Heeft u verder vragen over het digitale aandeelhoudersregister, schroom niet om contact met ons op te nemen.

plus

Welke notarissen hebben jullie in uw netwerk?

Een overzicht van onze notarissen is te vinden via: onze vestigingen

plus

Heb ik rechtstreeks contact met de notaris?

Als adviseur die is aangemeld bij Firm24 Premium heeft u de keuze. U kunt rechtstreeks contact opnemen met Firm24 Premium of rechtstreeks contact opnemen met de notaris. Let op: de laatste mogelijkheid geldt natuurlijk slechts voor notariële zaken en vragen. Wanneer er bijvoorbeeld problemen zijn met de software van Firm24 Premium, belt u ons en niet de notaris. Die kunt u in dergelijke gevallen niet verder helpen.

Als adviseur maandelijks leads ontvangen? Dat kan!

Hoe ontvang ik mijn leads?

Is er iets nog niet duidelijk of wilt u meer weten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Welke extra's zijn er voor mij mogelijk?

Klaar om te beginnen? Meld u aan en u kunt binnen 5 minuten aan de slag.