Meer dan 30.000 BV's opgericht
Veilig betalen
BV Oprichten bij Firm24

Wat is Firm24 Premium?

Firm24 Premium is de Business to Business variant van Firm24 waar adviseurs de BV oprichten voor ondernemers. Het is gericht op onder andere boekhouders, accountants en fiscalisten die de belangen behartigen voor hun klanten. Met een Premium account heb je altijd een vast aanspreekpunt, rechtstreeks contact met de notaris en kun je leads ontvangen. Daarnaast ontvang je geen marketing campagne e-mails voor andere diensten. Of het nu gaat om een simpele BV oprichting of complexe structuur, met Firm24 Premium kunt u zelf de BV managen voor uw klant. Al meer dan 150 adviseurs maken gebruik van Firm24 Premium!

BV oprichten

Eenvoudig BV's oprichten

Eenvoudig en in een paar stappen doorloopt u online het proces voor het oprichten van een BV. Zodra deze is opgericht kunt u wijzigingen (aandelenoverdracht, toevoegingen) aanbrengen of de BV zelf weer opheffen. Firm24 Premium platform heeft een landelijk dekkend netwerk van notarissen, waardoor u snel en accuraat voor uw klant de BV in orde maakt.

Snel oprichten

Uw kosten mee factureren

Uiteraard richt u dit niet voor niks op. Wij hebben onze processen zo ingericht, dat u bij de afrekening zelf uw eigen fee kunt door-berekenen. De totale nota wordt doorbelast aan de ondernemer, waarna uw fee automatisch wordt gestort op uw rekening. Zo is het mogelijk om nieuwe business-modellen te creëren met Firm24 Premium.

Adviseur

Juridisch correct

Heeft u vragen of weet u niet zeker of alles rondom de oprichting (wettelijk) klopt? Geen probleem. Als adviseur van ons platform is er altijd een vast aanspreekpunt die u kunt helpen met uw vragen. Via chat, e-mail of een direct telefoonnummer staan wij u graag te woord. Ons team bestaat uit fiscaal en juridische specialisten met ruime ervaring in het ondernemersrecht.

Overzicht kosten

Bekijk hieronder onze producten

BV oprichten

349
excl. BTW
 • ✓Binnen 10 dagen opgericht
 • ✓Alle notariele kosten inbegrepen
 • ✓Inschrijving Handelsregister
 • ✓Uittreksel KVK
 • ✓Persoonlijke account manager

Geruisloze inbreng

899
excl. BTW
 • ✓Binnen 10 dagen opgericht
 • ✓Alle notariele kosten inbegrepen
 • ✓Inschrijving Handelsregister
 • ✓Uittreksel KVK
 • ✓Persoonlijke account manager

BV liquidatie

249
excl. BTW
 • ✓Beoordeling door gespeciliseerde jurist
 • ✓Opstellen van het aandeelhoudersbesluit
 • ✓Opstellen van KvK formulieren op maat
 • ✓Indiening bij het handelsregister van de KvK
 • ✓Updates van vorderingen

Als adviseur maandelijks leads ontvangen? Dat kan!

Firm24 richt jaarlijks meer dan 10.000 BV’s op voor ondernemers. Veel van deze ondernemers zijn op zoek naar een partner voor boekhouding. Boekhouders die aangemeld zijn op het Firm24 Premium platform ontvangen maandelijks leads, kosteloos. De hoeveelheid leads is op basis van gebruik van het plaform. Maak je veel gebruik van het plaform, dan is naar het ontvangen van leads het ook mogelijk om te profiteren van nog meer extra’s.

Hoe ontvang ik mijn leads?

Wanneer u een BV opricht en heeft afgerekend, ontvangt u binnen 14 dagen een bericht van ons inzake uw lead. Hier staat omschreven wat de wens is van de ondernemer. Deze kunt u vervolgens benaderen met uw voorstel.

Welke extra's zijn er voor mij mogelijk?

Afhankelijk van het aantal oprichtingen en uw gebruik van het platform, bieden wij u extra’s zoals:

 • ✓ Kosteloos toegang tot events voor het halen van PE punten
 • ✓ Naamsbekendheid van uw bedrijf op onze socials
 • ✓ Kwaliteitstoets en bijbehorend certificaat
Nieuw

Nu standaard bij elke oprichting!

Het Digitaal Aandeelhoudersregister

Alleen beschikbaar bij Firm24; het Digitale Aandeelhoudersregister! Alles wat je nodig hebt om zo overzichtelijk mogelijk je BV te runnen vanuit je eigen digitale omgeving. Zie in een oogopslag de huidige stand van zaken en alle mutuaties uit het verleden. En dit alles is standaard inbegrepen bij je oprichting!

 • Aandelenverdeling

  chevron

  Overzichtelijk gemaakt hoe de aandelen binnen de BV zijn verdeeld en wat de meest recente activiteiten zijn.

 • Bestuursoverzicht

  chevron

  De bestuurders van je BV, hun titel omschrijving en de bevoegheden van de desbetreffende personen

 • Concernrelaties

  chevron

  Bekijk de gekozen structuur van je BV. Eenvoudig in een diagram uitgelegd. Verandert je structuur, verandert de diagram mee.

Geïnteresseerd? Meld je nu aan!

Veelgestelde vragen over BV oprichten

plus

Hoe werkt de betaling?

Als adviseur kun je via Firm24 Premium jouw eigen fee direct toevoegen aan de factuur van Firm24 Premium. Hierdoor hoef je niet later nog jouw werkzaamheden aan je eigen klant apart te factureren. Nadat alle informatie is ingevuld voor de oprichting van de BV krijg je de mogelijkheid tot het toevoegen van jouw eigen fee. Firm24 Premium stuurt vervolgens de factuur naar jouw client die de factuur direct kan voldoen, inclusief de vergoeding voor jouw werzaamheden. Zodra de factuur is voldaan staat jouw berekende fee op je rekening.

plus

Hoe werkt leads verkrijgen?

Wanneer je via Firm24 Premium een account aanmaakt, een intakegesprek hebt gehad en een BV opricht via Firm24 Premium, krijg je toegang tot de leads. In je dashboard krijg je te zien hoeveel 'lead vergoedingen' je hebt voor de door jou afgenomen diensten bij Firm24 Premium. Heb je nog geen dienst afgenomen zoals de oprichting van een BV of stichting, dan kun je slechts leads ontvangen voor zover je daarvoor betaalt.

plus

Hoe werkt de aanvraag voor mijn klant?

Als adviseur kun je gemakkelijk de aanvraag indienen via Firm24 Premium. Wanneer je op de pagina van Firm24 Premium komt kies je voor 'BV oprichten'. Vervolgens kom je in een nieuw scherm waar de oprichtingsfunnel start. In deze funnel worden alle vragen gesteld die nodig zijn voor de aanvraag van de BV.

plus

Hoe werkt de (digitale) identificatie?

Nadat de BV is betaald kunnen alle oprichters van de BV of de stichting zich digitaal identificeren. Dit gebeurt via de applicatie Onfido, die ook gebruikt wordt door Nederlandse grootbanken om aan hun WWFT-verplichtingen te voldoen. Tevens kan de volmacht digitaal worden ondertekend middels het programma SignRequest. De digitale identificatie via Onfido werkt als volgt. De identificatie kan worden gedaan via een smartphone op laptop. Jouw client scant zijn of haar legitimatiebewijs en dit document wordt door Onfido gecontroleerd op kenmerken zoals geldigheid en documentnummer. Vervolgens dient de persoon aan het legitimatiebewijs te worden gekoppeld. Dit gebeurt door middel van het maken van een selfie en een liveness foto (een foto van meerdere kanten van het gezicht). Tot slot verricht iedere oprichter een overboeking vanaf zijn of haar persoonlijke bankrekening van € 0,1 naar Firm24. Doordat de oprichter reeds is geidentificeerd door de bank in verband met haar WWFT-verplichtingen is er sprake van een verlengde WWFT-verificatie.

plus

Kan je coronaproof een BV oprichten?

Ja, dat kan zeker. Zoals je wellicht al hebt gelezen of gezien op onze website kun je via Firm24 Premium tegenwoordig volledig digitaal de BV oprichten. Ook de identificatie en ondertekening van de volmacht gebeurt tegenwoordig volledig digitaal. Je hoeft als oprichter of adviseur dus niet meer je huis of kantoor uit om een BV of stichting op te richten.

plus

Hoe werkt het digitale aandeelhoudersregister

Nadat een BV is aangevraagd komt de BV in jouw dashboard te staan. Je ziet dan welke stappen nog ondernomen dienen te worden totdat de oprichting is afgerond. Ook na de oprichting blijft de BV in het dashboard staan. Wanneer je op de desbetreffende BV klikt kom je in een nieuw scherm. Dit is de omgeving van het digitale aandeelhoudersregister. Hier kun je bijvoorbeeld zien wie de huidige aandeelhouders en bestuurders zijn, hoeveel aandelen de aandeelhouders houden en kun je nieuwe wijzigingen aanvragen. Wanneer er een wijziging wordt doorgevoerd door de notaris, dan zal dit ook via dit digitale aandeelhoudersregister gebeuren. De wijziging is direct te zien in het digitale aandeelhoudersregister. Heb je verder vragen over het digitale aandeelhoudersregister, schroom niet om contact met ons op te nemen.

plus

Welke notarissen hebben jullie in je netwerk?

Een overzicht van onze notarissen is te vinden via: onze vestigingen

plus

Heb ik rechtstreeks contact met de notaris?

Als adviseur die is aangemeld bij Firm24 Premium heb je de keuze. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Firm24 Premium of rechtstreeks contact opnemen met de notaris. Let op: de laatste mogelijkheid geldt natuurlijk slechts voor notariele zaken en vragen. Wanneer er bijvoorbeeld problemen zijn met de software van Firm24 Premium, bel je ons en niet de notaris. Die kan je in dergelijke gevallen niet verder helpen.

Map Nederland

Onze notarissen zitten door het hele land

Bij Firm24 Premium werken wij met een landelijk netwerk van notarissen. Wat kunt u verwachten van onze partner notarissen? Onder andere een prettige samenwerking en goede (rechtstreekse) communicatie om samen tot de optimale klantenervaring te komen. Digitalisering van dienstverlening zit in een stroomversnelling en samen met elkaar zorgen we dat de processen voldoen aan de ideale klantervaring en de geldende wetgeving. Hoe strak zijn onze deadlines? Firm24 Premium garandeert met onze partners dat de BV wordt opgericht binnen 4-5 werkdagen na het afronden van de identificatie. Mocht een deadline in specifieke gevallen niet gehaald worden, ontvangt u hierover direct bericht. Op deze manier kunnen wij de verwachting van klanten managen.

30.000 klanten gingen je voor

Onder andere deze ondernemers

IkbenFritsIkBenFrits
Curious KidsCurious Kids
TapfiliateTapfiliate
01 / 03
IkbenFrits
Michiel Lensink
IkBenFrits
See moreSee more
"Ik zat met een ingewikkelde situatie waarbij er snel een BV opgericht moest worden met buitenlandse aandeelhouders die niet aanwezig konden zijn. Ik wist niet zeker of Firm24 dit voor mij kon regelen omdat het zo kort dag was en het in het Engels moest. Gelukkig heeft het team mij erg goed geholpen en met een Engelstalige overeenkomst was het probleem zo opgelost! Ik kan Firm24 aanraden voor elke ondernemer!"
02 / 03
Curious Kids
Ananda Hagens
Curious Kids
See moreSee more
"Bij Firm24 kon ik supersnel mijn BV oprichten. Ik vond het erg fijn omdat ik eerst dacht dat er wel een paar weken overheen zou gaan voordat ik kon beginnen, maar Firm24 heeft dit binnen 5 werkdagen voor mij geregeld. Het scheelt mij weer kopzorgen en kan ik mij focussen op andere zaken. Zodra wij weer een BV gaan oprichten zal ik dit absoluut weer bij Firm24 doen.”
03 / 03
Tapfiliate
Thomas van der Kleij
Tapfiliate.com
See moreSee more
“Ik had geen zin in een lang en duur proces van het oprichten van een BV. Tijdens het zoeken naar bedrijven die mij konden helpen kwam ik Firm24 tegen. De website leek mij betrouwbaar dus ik besloot ervoor te gaan. Ik kreeg een supersnelle, persoonlijke service en betaalde uiteindelijk 1/3e van wat ik voorheen heb betaald voor het oprichten van een BV. Tijdens het oprichten werd ik telkens begeleid en kreeg ik persoonlijk advies. Kortom: Super!”

Als adviseur maandelijks leads ontvangen? Dat kan!

Hoe ontvang ik mijn leads?

Is er iets nog niet duidelijk of wilt u meer weten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Welke extra's zijn er voor mij mogelijk?

Klaar om te beginnen? Meld u aan en u kunt binnen 5 minuten aan de slag.