glamorous goat

‘Het blijft moeilijk om een écht goede app in de markt te zetten, de concurrentie is moordend’

Na tien jaar te hebben gewerkt als software engineer, verruilde Hugo Melis (38) zijn baan voor een eigen onderneming, Glamorous Goat. ‘Ik was stapsgewijs opgeklommen tot senior developer en toen begon het te kriebelen om iets voor mezelf te beginnen’.

Bekijk hier meer ondernemersverhalen

boxie24

‘De Self Storage Industrie is booming‘

Onze missie is de verouderde self storage markt op te schudden door middel van een betere dienstverlening en een beter product waarbij de klant centraal staat. Gerrit Jan Reinders (Founder bij Boxie24) doet zijn verhaal

behouden-huis

‘Succesvolle ondernemers zijn de mensen tegen wie ik echt opkijk’

Van de snelle Londense wereld van internationale fusies en overnames naar een eigen onderneming dicht bij huis. Waarom nam Bob Rebel (33), oprichter van Behouden Huis, deze gewaagde sprong in het diepe.

boxie24

‘Wij meten succes niet in macht, geld of status’

‘Met ondernemen zet je telkens een stap extra, net als met trainen’, zegt sport- en lifestyle-ondernemer Dennis Heemskerk (33), die samen met Bianca Slotboom Rockstar Kitchen leidt en sportfanaten zo aan gezonde voeding helpt.

fruhstuck

‘‘We keren onszelf geen winst uit, maar steken alles weer terug in het bedrijf om verder te groeien.’

Naast een fulltime baan organiseren Marijn (32) en Steven (33) met Frühstuk complete wintersportreizen voor bedrijven. Zij noemen het ook wel de Race of the Classics.

life-of-a-pie

‘Mensen slaan door in hun drang naar gezond zijn’

Haar opa had een snoepfabriek en nu wil Kim Schilte (28) met zoete lekkernijen tegen de hype van gezond eten in. Eigenlijk is alles mogelijk, u vraagt wij draaien. ‘Zelfs de fitgirls lusten mijn cake.’ Zo ontstond Life of Pie Amsterdam.