Meer dan 35.000 BV's opgericht
Gratis Persoonlijk advies

Klantenbeoordeling van 9.4

Dit schreven ondernemers over onze service.

IkbenFritsIkBenFrits
Curious KidsCurious Kids
TapfiliateTapfiliate
01 / 03
IkbenFrits
Michiel Lensink
IkBenFrits
See moreSee more
"Ik zat met een ingewikkelde situatie waarbij er snel een BV opgericht moest worden met buitenlandse aandeelhouders die niet aanwezig konden zijn. Ik wist niet zeker of Firm24 dit voor mij kon regelen omdat het zo kort dag was en het in het Engels moest. Gelukkig heeft het team mij erg goed geholpen en met een Engelstalige overeenkomst was het probleem zo opgelost! Ik kan Firm24 aanraden voor elke ondernemer!"
02 / 03
Curious Kids
Ananda Hagens
Curious Kids
See moreSee more
"Bij Firm24 kon ik supersnel mijn BV oprichten. Ik vond het erg fijn omdat ik eerst dacht dat er wel een paar weken overheen zou gaan voordat ik kon beginnen, maar Firm24 heeft dit binnen 5 werkdagen voor mij geregeld. Het scheelt mij weer kopzorgen en kan ik mij focussen op andere zaken. Zodra wij weer een BV gaan oprichten zal ik dit absoluut weer bij Firm24 doen.”
03 / 03
Tapfiliate
Thomas van der Kleij
Tapfiliate.com
See moreSee more
“Ik had geen zin in een lang en duur proces van het oprichten van een BV. Tijdens het zoeken naar bedrijven die mij konden helpen kwam ik Firm24 tegen. De website leek mij betrouwbaar dus ik besloot ervoor te gaan. Ik kreeg een supersnelle, persoonlijke service en betaalde uiteindelijk 1/3e van wat ik voorheen heb betaald voor het oprichten van een BV. Tijdens het oprichten werd ik telkens begeleid en kreeg ik persoonlijk advies. Kortom: Super!”

Veelgestelde vragen over het Dubbelcheck adviesgesprek.

plus

Wanneer is een adviesgesprek aan te raden?

In principe is het voor iedere ondernemer aan te raden om een adviesgesprek in te plannen. Of je nou een vraag hebt over het DGA Salaris, de oprichtingsprocedure, de juiste structuur óf gewoon even wilt sparren over je plannen, onze adviseurs staan klaar om je een stapje dichter bij je onderneming te brengen.

plus

Waarvoor kan ik als ondernemer bij Firm24 terecht?

Bij Firm24 kan je terecht voor alle vragen en diensten rondom het oprichten van een BV of stichting. Daarbij beperken we ons niet enkel tot het notariële proces zoals de doorsnee notaris maar heb je direct contact met onze juristen en fiscalisten. Uit onze eigen ervaring als ondernemer begrijpen we de behoefte van allround service op alle vlakken tijdens het oprichtingsproces. (Fiscaal) advies, de beste accountants, waterdichte contracten, kortom alle wensen geleverd door één platform. Waarom je kostbare tijd verspillen aan het zoeken van verschillende aanbieders als je ook alles onder één dak kan hebben? Niet voor niets kiezen jaarlijks duizenden ondernemers om hun BV op te richten via Firm24.

plus

Hoe werkt een oprichting via Firm24?

Of het nu gaat om het oprichten van een BV, holding of een stichting, de boekhouding van je onderneming of het maken van een contract gaat. Je begint altijd in onze online omgeving waarvoor je een gratis account kunt aanmaken. Daar kies je vervolgens de dienst waaraan je behoefte hebt. Met een aantal clicks doorloop je eenvoudig de benodigde stappen. Kom je er zelf niet uit dan begeleiden onze support agents je graag door de stappen. Nadat alle gegevens zijn ingevuld verricht je online de betaling. Afhankelijk van de situatie kan je een traject volgen zoals bijvoorbeeld een legalisatie of een (fiscaal of juridisch) adviesgesprek via Skype, telefonisch of gewoon ouderwets op kantoor. Wij nemen hierbij uiteraard alle COVID-19 maatregelen in acht.

plus

Wat vinden klanten van Firm24?

Sinds de oprichting in oktober 2012 hebben wij meer dan 35.000 ondernemers geholpen aan een BV, holding of een stichting en regelden wij daarnaast de bijbehorende overeenkomsten, boekhouding en belastingen. De gemiddelde klantbeoordeling is een 9,2 over de laatste 12 maanden en daar komen maandelijks tientallen beoordelingen bij. Het gouden ei? Op elk van de 7 dagen in de week staat ons support team, welke bestaat uit juristen en fiscalisten, klaar om de ondernemer te helpen. Vaak direct en anders binnen 48 uur kordaat antwoord op alle vragen.