We helpen je graag met al je vragen

Vul het onderstaande formulier in en één van onze juristen of fiscalisten neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier

Voornaam

Achternaam

E-mailadres, privé of zakelijk

Telefoonnummer, privé of zakelijk

Naam onderneming (optioneel)

KvK-nummer onderneming (optioneel)

Jouw vraag

Kennisbank

Alles informatie die je nodig hebt voor het oprichten van een onderneming, het opstellen van contracten of ander juridisch maatwerk.

Naar kennisbank

Blog

Vragen over boekhouding, contracten of oprichten? Bekijk onze blog.

Blog

Vestigingen

Bekijk ons notarissen netwerk

Bekijk ze hier

De meeste klanten wilden weten…

Je zult eenmalig langs de notaris moeten gaan om een volmacht voor de oprichting van de BV te tekenen. Wij hebben een heel netwerk van aangesloten notarissen door heel Nederland. Op onze website vind je een pagina met al onze vestigingen. 
Het oprichten van een BV duurt 3-5 werkdagen. Nadat je de BV online hebt ingevoerd, dienen er nog wat stappen genomen te worden. Deze stappen zijn snel te doorlopen en zonder bijzonderheden heeft u de BV binnen 5 werkdagen.
Ten eerste dien je alle gegevens van de BV in te vullen, denk hierbij aan BV naam, vestigingsadres en aandeelhouders. Geen zorgen wij helpen je bij elke stap. Daarna is het een kwestie van langsgaan bij de notaris met een geldig ID dat je hebt opgegeven in de procedure. Indien de BV gevestigd wordt op een ander adres dan het privé adres, dan vragen we je ook om een huurovereenkomst.

De grootste zorg die er vaak is, is dat je als DGA hoort dat je jezelf €45.000 moet uitkeren, terwijl er niet verwacht wordt dat dat verdiend gaat worden. Deze zorg kunnen we meteen wegnemen, aangezien je jezelf nog niets kan uitkeren als het er niet is.

Het DGA-loon van €45.000 die de belastingdienst als minimum aangeeft is niet verplicht. Het minimum DGA salaris is slechts een fictie. De regels omtrent het minimum DGA salaris zijn in het leven geroepen door de belastingdienst om ervoor te zorgen dat niet eerst dividend wordt uitgekeerd voordat er eerst tenminste €45.000 aan loon is uitgekeerd. Dividend is voornamelijk veel lager belast dan salaris.

Dus als je bedrijf nog nauwelijks of zelfs helemaal geen winst maakt hoef je niet of nauwelijks DGA salaris uit te keren. Je groeit gewoon mee met je bedrijf.

Neem contact met ons op

Burgerweeshuispad 201
(Gebouw 200, 3e etage)
1076 GR Amsterdam
Parkeren (betaald): Sporthallen Zuid

Telefonisch bereikbaar
  • Werkdagen van 9:00 tot 19:00
  • Vrijdagen van 9:00 tot 17:00
  • Weekend neem contact op per mail

Telefoonnummer: +31 (0)20 30 80 675
Email: support@firm24.comBereikbaar op de chat
  • Werkdagen van 9:00 tot 22:00
  • Vrijdagen van 9:00 tot 17:00
  • Weekend van 10:00 tot 17:00


Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]