Bekijk hier al onze klantenervaringen

Ondernemers beoordelen ons met een 9.6
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen. Onafhankelijk verzameld door Kiyoh.
Bekijk alle 3888 klantenervaringen
10
“mijn vragen werden kort en duidelijk beantwoord”
wouter
01-03-2024
10
“Ik werd snel geholpen door Romeo met het oprichten van een BV. Kreeg duidelijk uitleg en nog eens handig tips om het proces zo soepel mogelijk te verlopen. Ze staan snel klaar voor je om al je vragen te beantwoord via hun livechat.”
Lingwei
29-02-2024
10
“een keurige uitleg op mijn vragen gekregen, alle aandacht voor de klant is gegeven!”
Frank Plomp
29-02-2024
10
“duidelijk verhaal, open communicatie, gelijk oppakken”
Kerim
22-02-2024
10
“Ondanks de vele vragen die ik heb gesteld van hot naar her. Heb ik duidelijk een beeld gekregen. Eind van het gesprek ook super veel informatie toegezonden gekregen!”
Michael
22-02-2024
10
“Romeo heeft me op de afgesproken tijd gebeld en heeft me erg vakkundig te woord gestaan. Hij beantwoorde mijn initiele vragen en gaf voldoende uitleg.”
Ton
22-02-2024
9
“In 15 minuten zijn mijn vragen zeer duidelijk beantwoord op een plezierige en uitermate professionele manier”
Luc
22-02-2024
10
“Ik ben goed geholpen met al mijn vragen”
Marlon
22-02-2024
9
“Kort maar bondig en kundig gesprek. Joey heeft verstand van zaken. Heel fijn. Nu kijken wat voor mij de beste oplossing is. Wordt vervolgd.”
Barry
20-02-2024
10
“Snel en vakkundig”
Maaike Van Angeren
20-02-2024
10
“Romeo heeft me heel goed geholpen bij het opzetten van een holding!”
ilias
20-02-2024
9
“Goed advies gekregen en uitleg over de werking van Firm24 voor adviseurs en uitleg ontvangen over de omzetting van eenmanszaak naar BV”
Jos
20-02-2024
10
“Vriendelijke, snelle oplossing voor de vraag.”
Rick Perlot
15-02-2024
10
“kreeg snel en gericht antwoord, ontzettend fijn”
Vivian Sin
15-02-2024
8
“duidelijke uitleg. alles prima!”
Radboud
15-02-2024
9
“Goed snel en kundig geholpen door Romeo!”
Patrick
15-02-2024
10
“Romeo heeft me heel fijn en goed geholpen met mijn vragen. Hij gaf goede en duidelijke uitleg en wist al mijn vragen te beantwoorden. Fijne manier van communicatie en uitleg en nam de tijd.”
Nina Zagt
09-02-2024
9
“Duidelijk en relevantie uitleg gebaseerd op mijn vragen.”
Maarten
08-02-2024
10
“Heel goed door de heer Romeo te woord gestaan en juiste opmaat advies gekregen.”
Lutfullah Nabizadah
06-02-2024
10
“Zeer goed geholpen door Remco. Had vragen over hoe een proces op te pakken, snel contact helder antwoord en goede richting gegeven.”
Serkan
06-02-2024
10
“Fabio is helder, to the point en behulpzaam. Luistert door bij de vraag en we zijn niet langer aan de telefoon dan nodig is. Erg prettig.”
Femke
06-02-2024
10
“Heel fijn, rustig, to the point, top uitleg”
Quirine Veth
06-02-2024
10
“Prima en duidelijk gesprek”
Jaap Westhoeve
02-02-2024
9
“Tijdens met chatgesprek met Joey Civkoski zijn mijn vragen snel en deskundig beantwoord. Fijne ervaring”
Lucien
01-02-2024

Nog meer beoordelingen!

Ondernemer - Michiel Lensink

Michiel Lensink - IkbenFritz

"Ik zat met een ingewikkelde situatie waarbij er snel een oprichten opgericht moest worden met buitenlandse aandeelhouders die niet aanwezig konden zijn. Ik wist niet zeker of Firm24 dit voor mij kon regelen omdat het zo kort dag was en het in het Engels moest. Gelukkig heeft het team mij erg goed geholpen en met een Engelstalige overeenkomst was het probleem zo opgelost! Ik kan Firm24 aanraden voor elke ondernemer!"

Onderneemster Ananda Hagens

Ananda Hagens - Curious Kids

“Bij Firm24 kon ik supersnel mijn oprichten oprichten. Ik vond het erg fijn omdat ik eerst dacht dat er wel een paar weken overheen zou gaan voordat ik kon beginnen, maar Firm24 heeft dit binnen 5 werkdagen voor mij geregeld. Het scheelt mij weer kopzorgen en kan ik mij focussen op andere zaken. Zodra wij weer een oprichten gaan oprichten zal ik dit absoluut weer bij Firm24 doen.”

Ondernemer Thomas van der Keij

Thomas van der Kleij - Tapfiliate

“Ik had geen zin in een lang en duur proces van het oprichten van een oprichten. Tijdens het zoeken naar bedrijven die mij konden helpen kwam ik Firm24 tegen. De website leek mij betrouwbaar dus ik besloot ervoor te gaan. Ik kreeg een supersnelle, persoonlijke service en betaalde uiteindelijk 1/3e van wat ik voorheen heb betaald voor het oprichten van een oprichten. Tijdens het oprichten werd ik telkens begeleid en kreeg ik persoonlijk advies. Kortom: Super!”

Alle reviews lezen? Bekijk dan de website van Kiyoh. Daar staan alle recente reviews op een rijtje.

 

Ook adviseurs van ondernemers maken gebruik van Firm24

oamkb logo

Honoré Schreurs - OAMKB

"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."

uwbs services

Gerben de Man - UWBS

"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”

ENTRPNR

Steven Lagerwij - ENTRPNR

“Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten we hoe belangrijk het is dat je je kunt focussen op je core business. Daarom ondersteunen wij onze klanten bij het hele administratieve proces. En daarom werken wij samen met experts als Firm24. Net als wij geloven zij dat je ondernemers op administratief vlak zo veel mogelijk moet ontzorgen.”

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24