Bekijk hier al onze klantenervaringen

Ondernemers beoordelen ons met een 9.6
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen. Onafhankelijk verzameld door Kiyoh.
Bekijk alle 3946 klantenervaringen
7
“Beste Joey Het gesprek was kort en bondig. Met vriendelijke groet , Rob de groot”
Rob
22-04-2024
10
“Goed”
Michel
09-04-2024
10
“Als Romeo iedereen zou spreken zou iedereen tevreden zijn over Firm24, wat een geweldig persoon. Heel goed geholpen en zijn kennis is van waarde, dikke pluim voor Romeo Bogaard! Thanks topper!”
Hagop
09-04-2024
10
“Fijn gesprek, gaf mij direct goed inzicht waar ik rekening mee moet houden en hoe ik met mijn vraagstuk verder kan.”
Ronald
04-04-2024
8
“.”
Didar baban
04-04-2024
10
“Informatief gesprek met juiste aanwijzingen waar ik op zat te wachten Ik kan nu verder!”
johannes klunder
04-04-2024
9
“Heel rustig en snel gereageerd. Zeer aangenaam en verrast.”
Johnny Tapper
04-04-2024
8
“Mijn vraag is accuraat afgehandeld.”
Arnoud van Schaik
04-04-2024
10
“prima geholpen”
caroline leijnse
04-04-2024
8
“.”
Winston Karsters
04-04-2024
10
“Duidelijke uitleg en geruststelling over de werkwijze, tegenover de soms negatieve reviews.”
Cheryl Pinas
04-04-2024
8
“Tevereden!”
Muhammet
04-04-2024
9
“De oprichting van mijn BV was heel eenvoudig. Alle stappen zijn helder. Contractueel zitten de standaard contracten goed in elkaar en het passeren van de stukken via de notaris ging vlot. Fijn om met Firm24 te werken.”
Arij
04-04-2024
10
“Romeo is vriendelijk en klantgericht. Hij gaf duidelijk antwoord op mijn vragen en kwam professioneel en bekwaam over.”
Anju
28-03-2024
10
“Meedenkend en prettig in de communicatie.”
Florian
28-03-2024
10
“Kon binnen 15 minuten een tel afspraak krijgen. Kundig antwoord.”
Vincent
28-03-2024
10
“Duidelijk gesprek”
Ayoub
28-03-2024
10
“Snelle en eenvoudige manier van je bedrijf oprichten. De hulp via de chat was ook snel en zeer behulpzaam. Aanrader!”
Samantha
28-03-2024
9
“Snelle reactie teruggekregen deskundig geadviseerd duidelijk uitgelegd wat de beste bedrijfsvorm bij ons past .”
Frans
28-03-2024
9
“Duidelijke uitleg en een goed luistervermogen.”
Steven
28-03-2024
9
“Kennis van zaken, duidelijk advies.”
Frank
28-03-2024
9
“De adviseur van Firm24 was (in beide gesprekken) zeer behulpzaam, gaf pro-actief informatie en heeft mij goed geholpen het traject voor omzetting naar een BV voor mij herder te maken. Het is wel raadzaam om het totale kostenplaatje op te vragen bij Firm24, omdat er nog aanzienlijke kosten zijn voor de fiscalist die nodig is bij het traject.”
Iman Marandi
28-03-2024
10
“Goed geholpen, nemen de tijd om het uit te leggen. Zelfs aan iemand die het financiële vernuft heeft van een naaktslak.”
Pim
28-03-2024
10
“Alles werd in 15 minuten duidelijk wat maar duidelijk moest worden. De rest (berekeningen e.d.) wordt als vervolg opgepakt.”
Cor
28-03-2024
9
“Had een prettige ervaring Kort en krachtig met alle nodig info over de bedrijf en wat men voor mij kan doen. Gesprek werd ook positief afgesloten Zal zeker met firm24 in zee willen gaan.”
Johannes
28-03-2024

Nog meer beoordelingen!

Ondernemer - Michiel Lensink

Michiel Lensink - IkbenFritz

"Ik zat met een ingewikkelde situatie waarbij er snel een oprichten opgericht moest worden met buitenlandse aandeelhouders die niet aanwezig konden zijn. Ik wist niet zeker of Firm24 dit voor mij kon regelen omdat het zo kort dag was en het in het Engels moest. Gelukkig heeft het team mij erg goed geholpen en met een Engelstalige overeenkomst was het probleem zo opgelost! Ik kan Firm24 aanraden voor elke ondernemer!"

Onderneemster Ananda Hagens

Ananda Hagens - Curious Kids

“Bij Firm24 kon ik supersnel mijn oprichten oprichten. Ik vond het erg fijn omdat ik eerst dacht dat er wel een paar weken overheen zou gaan voordat ik kon beginnen, maar Firm24 heeft dit binnen 5 werkdagen voor mij geregeld. Het scheelt mij weer kopzorgen en kan ik mij focussen op andere zaken. Zodra wij weer een oprichten gaan oprichten zal ik dit absoluut weer bij Firm24 doen.”

Ondernemer Thomas van der Keij

Thomas van der Kleij - Tapfiliate

“Ik had geen zin in een lang en duur proces van het oprichten van een oprichten. Tijdens het zoeken naar bedrijven die mij konden helpen kwam ik Firm24 tegen. De website leek mij betrouwbaar dus ik besloot ervoor te gaan. Ik kreeg een supersnelle, persoonlijke service en betaalde uiteindelijk 1/3e van wat ik voorheen heb betaald voor het oprichten van een oprichten. Tijdens het oprichten werd ik telkens begeleid en kreeg ik persoonlijk advies. Kortom: Super!”

Nog meer verhalen van ondernemers lezen? Klik dan hier

 

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24