Bekijk hier al onze klantenervaringen

Sinds de oprichting in oktober 2012 hebben wij meer dan 50.000 ondernemers geholpen aan een BV, holding of een stichting en regelden wij daarnaast de bijbehorende overeenkomsten, boekhouding en belastingen. De gemiddelde klantbeoordeling is een 9,2 en daar komen maandelijks tientallen beoordelingen bij. 

Het gouden ei? Op elk van de 7 dagen in de week staat ons support team, welke bestaat uit juristen en fiscalisten, klaar om de ondernemer te helpen. Vaak direct en anders binnen 48 uur kordaat antwoord op alle vragen.

Lees hieronder de meest recente beoordelingen van onze klanten.
 

Onze klanten beoordelen ons met een 9.5
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen van onze klanten onafhankelijk verzameld door Kiyoh.
Bekijk alle 2965 klantenervaringen
8
“Ik werd duidelijk door Joey te woord gestaan over de vragen die ik had. Fijn om zo te kunnen sparren!”
Johan Otten
30-01-2023
10
“Afspraak is afspraak en daar houden zei zich aan. Duidelijke uitleg gekregen en aangeboden om mij in de toekomst ook te kunnen helpen. Erg vriendelijk allemaal”
Max
27-01-2023
10
“Heel duidelijk antwoord op al onze vragen gekregen. Heel eerlijk ook als er iets onduidelijk was aan hun kant. Goed verstand van zaken.”
Adil
27-01-2023
10
“Romeo heeft echt goed meegedacht in de opzet zonder sturend te zijn. Prettige gesprekspartner die vertrouwen en expertise uitstraalde.”
Merijn
27-01-2023
10
“top”
Jim Mooij
27-01-2023
8
“Vriendenlijk en snel”
Anoniem
27-01-2023
8
“Prima ervaring. Het antwoord is duidelijk een de wachttijd op een reactie is minimaal. Werkt erg prettig. Geholpen door Joey Civkoski”
Nico Cleine
27-01-2023
8
“Positieve en persoonlijke aanhef. Snelle reactie. Mijn vraag was ook niet heel ingewikkeld maar evengoed naar tevredenheid geholpen”
Rob
27-01-2023
10
“Kreeg super snel een reactie vriendelijk persoon en ik ben goed beholpen”
Nikky
27-01-2023
10
“snel, gerichte vragen worden door Joey direct beantwoord”
Kees de Willigen
27-01-2023
10
“Prima”
Mark
27-01-2023
10
“zie hierboven”
paul
27-01-2023
9
“Easy to deal with. Appreciated the advise I was given.”
VP
25-01-2023
10
“Met beperkte kennis over holdings, werkmaatschappijen en de voordelen of nadelen die een omzetting met zich meebrengt heeft Romeo alles goed inzichtelijk gemaakt.”
Tim
25-01-2023
10
“Heel erg goed geholpen. Vakkundig en neemt de tijd om je zo goed als mogelijk is te informeren.”
Guido
24-01-2023
8
“Het gesprek was prima. Ik kon in korte tijd veel vragen stellen, maar het moest wel een beetje gehaast, 15min zijn heel snel voorbij. Goed advies gekregen!”
Tobias
24-01-2023
10
“Professioneel en vriendelijk”
Sander
24-01-2023
10
“vriendelijk, duidelijk en snel”
Ruben Fust
24-01-2023
8
“Goed”
Sjaak van den Broek van den Broek
24-01-2023
10
“Heeft de tijd genomen om mij te woord te staan en zo ver mogelijk antwoord gegeven op mijn vragen.”
Abdelaziz Naji
19-01-2023
10
“Ik had een korte vragen over de aandeelverhouding voor een nieuw op te richten BV, waarbij gebruik gemaakt wordt van sweat equity. Ik kreeg duidelijke en concrete tips waar ik aan moest denken en advies over de vervolgstappen.”
Lars
19-01-2023
10
“fast support”
emily
19-01-2023
10
“Uitstekende en vlotte klantenservice. Goed geholpen door Niels!”
Mahdi
19-01-2023
8
“Goed advies en perspectief op een oplossing voor mijn probleem.”
Henk
19-01-2023

Nog meer beoordelingen!

Michiel Lensink

Michiel Lensink - IkbenFritz

"Ik zat met een ingewikkelde situatie waarbij er snel een oprichten opgericht moest worden met buitenlandse aandeelhouders die niet aanwezig konden zijn. Ik wist niet zeker of Firm24 dit voor mij kon regelen omdat het zo kort dag was en het in het Engels moest. Gelukkig heeft het team mij erg goed geholpen en met een Engelstalige overeenkomst was het probleem zo opgelost! Ik kan Firm24 aanraden voor elke ondernemer!"

Ananda Hagens

Ananda Hagens - Curious Kids

“Bij Firm24 kon ik supersnel mijn oprichten oprichten. Ik vond het erg fijn omdat ik eerst dacht dat er wel een paar weken overheen zou gaan voordat ik kon beginnen, maar Firm24 heeft dit binnen 5 werkdagen voor mij geregeld. Het scheelt mij weer kopzorgen en kan ik mij focussen op andere zaken. Zodra wij weer een oprichten gaan oprichten zal ik dit absoluut weer bij Firm24 doen.”

Afbeelding thomas

Thomas van der Kleij - Tapfiliate

“Ik had geen zin in een lang en duur proces van het oprichten van een oprichten. Tijdens het zoeken naar bedrijven die mij konden helpen kwam ik Firm24 tegen. De website leek mij betrouwbaar dus ik besloot ervoor te gaan. Ik kreeg een supersnelle, persoonlijke service en betaalde uiteindelijk 1/3e van wat ik voorheen heb betaald voor het oprichten van een oprichten. Tijdens het oprichten werd ik telkens begeleid en kreeg ik persoonlijk advies. Kortom: Super!”

Alle reviews lezen? Bekijk dan de website van Kiyoh. Daar staan alle recente reviews op een rijtje.

 

Ook adviseurs van ondernemers maken gebruik van Firm24

oamkb logo

Honoré Schreurs - OAMKB

"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."

uwbs services

Gerben de Man - UWBS

"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”

ENTRPNR

Steven Lagerwij - ENTRPNR

“Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten we hoe belangrijk het is dat je je kunt focussen op je core business. Daarom ondersteunen wij onze klanten bij het hele administratieve proces. En daarom werken wij samen met experts als Firm24. Net als wij geloven zij dat je ondernemers op administratief vlak zo veel mogelijk moet ontzorgen.”

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00