Bekijk hier al onze klantenervaringen

Sinds de oprichting in oktober 2012 hebben wij meer dan 40.000 ondernemers geholpen aan een BV, holding of een stichting en regelden wij daarnaast de bijbehorende overeenkomsten, boekhouding en belastingen. De gemiddelde klantbeoordeling is een 9,2 en daar komen maandelijks tientallen beoordelingen bij. 

Het gouden ei? Op elk van de 7 dagen in de week staat ons support team, welke bestaat uit juristen en fiscalisten, klaar om de ondernemer te helpen. Vaak direct en anders binnen 48 uur kordaat antwoord op alle vragen.

Lees hieronder de meest recente beoordelingen van onze klanten.
 

Onze klanten beoordelen ons met een 9.5
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen van onze klanten onafhankelijk verzameld door Kiyoh.
Bekijk alle 2617 klantenervaringen
10
“Nette antwoorden en duidelijke uitleg. Erg vriendelijk. Ik zou het zeker aanraden aan mijn contacten om jullie website te bezoeken. Vooral de chat die tot 22.00 uur bereikbaar is. En vooral vriendelijke personeel die je te woord staat.”
Kadir
04-10-2022
10
“Bij het oprichten van mijn holding bv had ik wat vragen waar Amina mij direct antwoord op kon geven zodat ik weer verder kon.”
S
04-10-2022
10
“Goed en snel geholpen”
S
04-10-2022
9
“Fijn dat ik zo goed geholpen word.”
Hans Arnold
04-10-2022
8
“We kregen een uitgebreide uitleg over een BV. Kort maar krachtig”
sulirayna
04-10-2022
8
“Via een belafspraak direct de antwoorden die ik zocht.”
Iemke
04-10-2022
10
“Meedenken en praktisch advies.”
Ybe
04-10-2022
10
“Keurig geholpen. Mail kwam niet aan, maar uiteindelijk gelukt.”
Jacob
04-10-2022
10
“Duidelijk”
Juan
04-10-2022
10
“Bevredigend. Ik wens een een snelle afhandeling van kwesties waar onduidelijkheid over bestaat en precies dat heb ik kunnen krijgen. Top!”
Redouan Tihani
04-10-2022
10
“Fijne ervaring. Amina is duidelijk en snel in haar communicatie.”
Johan Struijk
03-10-2022
9
“Was zeer duidelijk en behulpzaam”
Natascha
03-10-2022
10
“Joey belde op tijd en was zeer behulpzaam aan de telefoon, hij heeft mij uitstekend geholpen met al mijn vragen.”
Arie Torres
03-10-2022
10
“The agent was polite and answered all my questions promptly. Her answers helped me navigate on the portal correctly.”
Arpit
03-10-2022
10
“Prima geholpen door Bente”
Joshua
03-10-2022
10
“Zeer snel in verwerking”
b
03-10-2022
10
“Ik werd snel geholpen door Bente en kwam hierdoor beter door het proces heen.”
Dane ten Berge
03-10-2022
10
“Bente heeft mij goed geholpen om de juiste bestanden te vinden. Website was wat onduidelijk.”
Jarno
03-10-2022
10
“The portal is quite detailed. And I am happy with the chat option which has really helped to understand how to register my company even though I am not based in Netherlands”
Olanrewaju Lewis
30-09-2022
9
“Zie boven.”
Oscar
30-09-2022
8
“alleen Martinus, is Marcel Kan gebeuren geen probleem, fijn telefoon gesprek thx....”
Marcel
29-09-2022
10
“Goed geholpen”
s
29-09-2022
10
“Ruimdenkend, duidelijke communicatie en behulpzaam.”
Im
29-09-2022
10
“Joey heeft ons voorzien van alle benodigde informatie en adviezen rondom het opzetten van een holding en werk-bv. Op basis hiervan weten wij wat er wel en niet mogelijk is, waar de fiscale voordelen liggen en welke documenten er noodzakelijk zijn voor de oprichting.”
Tom
29-09-2022
8
“Duidelijke advies en snel in gang zetten van de vervolgstappen.”
Rick
29-09-2022

Nog meer beoordelingen!

Michiel Lensink

Michiel Lensink - IkbenFritz

"Ik zat met een ingewikkelde situatie waarbij er snel een oprichten opgericht moest worden met buitenlandse aandeelhouders die niet aanwezig konden zijn. Ik wist niet zeker of Firm24 dit voor mij kon regelen omdat het zo kort dag was en het in het Engels moest. Gelukkig heeft het team mij erg goed geholpen en met een Engelstalige overeenkomst was het probleem zo opgelost! Ik kan Firm24 aanraden voor elke ondernemer!"

Ananda Hagens

Ananda Hagens - Curious Kids

“Bij Firm24 kon ik supersnel mijn oprichten oprichten. Ik vond het erg fijn omdat ik eerst dacht dat er wel een paar weken overheen zou gaan voordat ik kon beginnen, maar Firm24 heeft dit binnen 5 werkdagen voor mij geregeld. Het scheelt mij weer kopzorgen en kan ik mij focussen op andere zaken. Zodra wij weer een oprichten gaan oprichten zal ik dit absoluut weer bij Firm24 doen.”

Review_3_e43bab8bae

Thomas van der Kleij - Tapfiliate

“Ik had geen zin in een lang en duur proces van het oprichten van een oprichten. Tijdens het zoeken naar bedrijven die mij konden helpen kwam ik Firm24 tegen. De website leek mij betrouwbaar dus ik besloot ervoor te gaan. Ik kreeg een supersnelle, persoonlijke service en betaalde uiteindelijk 1/3e van wat ik voorheen heb betaald voor het oprichten van een oprichten. Tijdens het oprichten werd ik telkens begeleid en kreeg ik persoonlijk advies. Kortom: Super!”

Alle reviews lezen? Bekijk dan de website van Kiyoh. Daar staan alle recente reviews op een rijtje.

 

Ook adviseurs van ondernemers maken gebruik van Firm24

oamkb logo

Honoré Schreurs - OAMKB

"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."

uwbs services

Gerben de Man - UWBS

"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”

ENTRPNR

Steven Lagerwij - ENTRPNR

“Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten we hoe belangrijk het is dat je je kunt focussen op je core business. Daarom ondersteunen wij onze klanten bij het hele administratieve proces. En daarom werken wij samen met experts als Firm24. Net als wij geloven zij dat je ondernemers op administratief vlak zo veel mogelijk moet ontzorgen.”

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00