Dit zijn de FIRM24 reviews van de afgelopen periode. Elke week worden de FIRM24 reviews ge-update met de meest recente

Bekijk hier al onze klantenervaringen

Onze klanten beoordelen ons met een 9.6
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen van ondernemers. Onafhankelijk verzameld door Kiyoh.
Bekijk alle 4012 klantenervaringen
10
“Julli collega wees precies op alle aspecten die nodig zijn”
Jan-Kees Buenen
12-07-2024
10
“Prettig gesprek gehad, meeste van mijn vragen beantwoord en waardevolle nieuwe info geleverd”
Florijn de Graaf
11-07-2024
10
“Ik werd op tijd gebeld, hij vereenvoudigde de informatie voor mij om de moeilijke termen te begrijpen. Het advies was heel duidelijk en het gaf me opluchting na het vele denken dat ik de afgelopen dagen had. Ik kreeg direct na het telefoongesprek een e-mail met een samenvatting van wat we hadden tijdens ons telefoongesprek en alle links met betrekking tot zijn advies. Thanks Romeo!!”
Mohammed Ali
09-07-2024
8
“Keurig netjes gebeld en heel vriendelijk te woord gestaan! Heel duidelijk en concreet uitleg gegeven!”
Milton Sno
08-07-2024
10
“Behulpzaam, beantwoordde vragen goed”
Lucas
04-07-2024
10
“Snelle afspraak met helder advies. In het kort, een aangenaam gesprek dat ons zeker verder geholpen heeft.”
Kris Van der Hoeven
03-07-2024
10
“Ervaring met beide gesprekken met Joey echt top. Alles goed geregeld, snel en ter zake kundig.”
Nicole de Bruijn
02-07-2024
10
“Duidelijke info, vriendelijk.”
Brenda
02-07-2024
10
“Ik ben telefonisch goed geholpen en begeleid door Romeo om door de procedure heen te lopen. Mijn vragen zijn duidelijk en snel beantwoord. Hiernaast heb ik een e-mail ontvangen ter bevestiging van het gesprek met een stappenplan gericht voor de oprichting van mijn toekomstige Holding. Mocht het nodig zijn, dan kan ik nog een vervolgafspraak inplannen of mailen. Super fijn! Nogmaals dank voor de hulp Romeo!”
Emrah
01-07-2024
10
“Ik kreeg helder uitleg en to the point.”
Hamza
01-07-2024
10
“Snel geregeld en prettige persoonlijke adviezen”
Rogier Duurkoop
30-06-2024
10
“Het gesprek was prettig en duidelijk. Wat ik en mijn compagnons voor ogen hadden en hoe we het voor ons zien besproken en daar is een zeer duidelijk en volledig advies uit voortgekomen. We zijn nog niet geheel klaar voor de definitieve inschrijving, maar we zijn, zeker na het goede gesprek, vooralsnog voornemens onze inschrijving door Firm24 te laten verzorgen.”
Sebastiaan
28-06-2024
10
“X”
Willem
28-06-2024
10
“Kreeg een goed en duidelijk advies gebaseerd op mijn situatie. Ook zijn er andere inzichten besproken waardoor het complete verhaal nu ene stuk duidelijker is,”
Tonny
27-06-2024
10
“Goed gesprek, en alles is nu duidelijk geworden. Dank je wel Romeo Boogaard.”
Randolph van Lamoen
27-06-2024
10
“De adviseur van FIRM24 heeft al mijn vragen kunnen beantwoorden en was erg behulpzaam.”
aa
25-06-2024
10
“Romeo kwam snel tot het punt, en gaf me specifieke en snelle duidelijke antwoorden.”
Huub
25-06-2024
8
“Vriendelijk, duidelijk, met oplossingen”
Georges
24-06-2024
8
“Ik ben gebeld voor de afspraak en snel de vraag op tafel gegooid en dan met een beloofd dat ik een advies per mail zou krijgen zsm”
Othman
20-06-2024
10
“Alles werd super duidelijk uitgelegd, zelfs vd 2de keer toen ik het niet goed begreep, ook gaf meneer extra tips waar ik zelf nog niet aan had geacht. Echt top gesprek en kennis. Bij een ander bedrijf gaven ze me gister verkeerd advies waarvan ik me vooraf al had ingelezen dus dat was teleurstellend. Firm24 heeft dit helemaal goed gemaakt en ik kijk ernaar uit te starten met alle hulp en expertise die ze bieden. #cindyblanker2025”
Cindy Blanker
20-06-2024
10
“Had multiple engagements with Firm24 as I am not Dutch and hence needed to educate myself on key details setting up a new company. They were quick, efficient with very service oriented.”
Jan Poulsen
19-06-2024
10
“Afspraak snel ingepland online, goed gesprek en informatie gekregen. Dank! Mvg. Ed”
Ed
18-06-2024
10
“Vlot gebeld en zeer kundig geïnformeerd over de mogelijkheden en vragen van mij kant. Zeker een aanrader”
A. Cornet
17-06-2024
10
“Altijd een fijn gesprek met Romeo. Alles wordt goed uitgelegd!”
Joygill
11-06-2024

Nog meer beoordelingen!

Ondernemer - Michiel Lensink

Michiel Lensink - IkbenFritz

"Ik zat met een ingewikkelde situatie waarbij er snel een oprichten opgericht moest worden met buitenlandse aandeelhouders die niet aanwezig konden zijn. Ik wist niet zeker of Firm24 dit voor mij kon regelen omdat het zo kort dag was en het in het Engels moest. Gelukkig heeft het team mij erg goed geholpen en met een Engelstalige overeenkomst was het probleem zo opgelost! Ik kan Firm24 aanraden voor elke ondernemer!"

Onderneemster Ananda Hagens

Ananda Hagens - Curious Kids

“Bij Firm24 kon ik supersnel mijn oprichten oprichten. Ik vond het erg fijn omdat ik eerst dacht dat er wel een paar weken overheen zou gaan voordat ik kon beginnen, maar Firm24 heeft dit binnen 5 werkdagen voor mij geregeld. Het scheelt mij weer kopzorgen en kan ik mij focussen op andere zaken. Zodra wij weer een oprichten gaan oprichten zal ik dit absoluut weer bij Firm24 doen.”

Ondernemer Thomas van der Keij

Thomas van der Kleij - Tapfiliate

“Ik had geen zin in een lang en duur proces van het oprichten van een oprichten. Tijdens het zoeken naar bedrijven die mij konden helpen kwam ik Firm24 tegen. De website leek mij betrouwbaar dus ik besloot ervoor te gaan. Ik kreeg een supersnelle, persoonlijke service en betaalde uiteindelijk 1/3e van wat ik voorheen heb betaald voor het oprichten van een oprichten. Tijdens het oprichten werd ik telkens begeleid en kreeg ik persoonlijk advies. Kortom: Super!”

Nog meer verhalen van ondernemers lezen? Klik dan hier

 

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00