In 2012 werd in Nederland de Wet vereenvoudiging en flexibilisering BV-recht ingevoerd. Door deze wet werd het eenvoudiger gemaakt om een BV op te richten omdat het voorheen vereiste minimum startkapitaal van €18.000,- kwam te vervallen.

Voor veel ondernemers betekende deze wet niet meteen de “vereenvoudiging” die ze hadden gehoopt. Er was nog steeds een notaris nodig om een BV op te richten en die hanteerde nog steeds ouderwetse tarieven. In 2013 besloten Rick en Martijn (beiden ex-PWC) om die “vereenvoudiging” eindelijk vorm te geven. Het resultaat was Firm24: een platform waar ondernemers terecht kunnen voor de oprichting van hun BV en alles wat daarbij komt kijken.

Anno 2020 worden bijna 2 op de 10 BV’s in Nederland opgericht via ons platform. We weten dus het een en ander over het opstarten en succesvol maken van een bedrijf. We helpen je graag op weg met onze opgedane kennis en ervaring.

team collage

VISIE & MISSIE

Ondernemen, zelf een idee uitwerken van flipover tot paycheck: het mooiste dat er is. Daar weten wij alles van. Maar wij kennen ook de keerzijde van de medaille: de adviseur die je met “U” aanspreekt, je naam verkeerd spelt en je op pad stuurt met onbegrijpelijk advies … en een torenhoge factuur stuurt.

Wij regelen al het lastige papierwerk, durven kordaat te adviseren en leggen in simpele taal uit, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Ons doel is om de ondernemer zo veel mogelijk te enablen, zo ver mogelijk weg te houden van onnodig papierwerk, en hem bij te staan in de gehele levenscyclus van zijn BV.

Ondernemen doe je met een team

Ondernemen doe je niet alleen. Dat doe je met een team. Met goede en gedreven mensen maken wij iedere dag het verschil. Daarom vinden wij een goede werkomgeving belangrijk. Hard werken, veel leren, mooie nieuwe dingen maken, professioneel met elkaar omgaan, maar ook goede koffie, een eigen bar, gezellig met elkaar lunchen en af en toe een potje pool of tafelvoetbal horen daar wat ons betreft bij.

Rick Schmitz
Rick Schmitz
Founder & CEO
Rick heeft een achtergrond als Tax Lawyer bij zowel Deloitte als PwC. Rick kenmerkt zich door zijn no-nonsense mentaliteit en hiermee inspireert en dirigeert hij alle werknemers binnen Firm24. Rick focust zich vooral op het aanboren van nieuwe markten en het opzetten van nieuwe diensten voor Firm24.
Martijn Migchelsen
Martijn Migchelsen
Founder & CFO
Na jaren bij PWC gewerkt te hebben besloot Martijn, samen met Rick, Firm24 op te richten. Als founder controleert hij alle dagelijkse bezigheden en stuurt de teams aan waar nodig is. Martijn is nauw betrokken bij het proces van innovatie voor alle diensten en producten van Firm24.
Sven Stam
Sven
CTO
Sven is een developer van het eerste uur. Hij heeft een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie en leidt het developer team bij Firm24. Als teamleider is hij verantwoordelijk voor alles wat met techniek en software te maken heeft en stuurt hij alle development activiteiten aan.
Diederick Cardon
Diederick
Hoofd juridische zaken
Diederick is het juridische geweten van Firm24. Hij heeft een verleden als advocaat en alle legal zaken gaan via hem, van nieuwe juridische producten tot samenwerkingen met partners.

Firm24 Professional

Rick Ros
Rick
Sales
Michael Nieveld
Michael
Jurist
Sam Vermeeren
Sam
Fiscalist

Support

Coen Santhagens
Coen
Hoofd Support
Lisa Kate Palmer
Lisa
Juriste
Mies Rijperman
Mies
Juriste
Tjebbe Kuiper
Tjebbe
Jurist
Gijs de Groot
Gijs
Jurist
koen
Koen
Jurist
Marit Freudenberg
Marit
Juriste
Isabelle Besselink
Isabelle
Juriste
Laura Dubbelman
Laura
Juriste
Kimberly Aniceto
Kimberly
Juriste
Laura
Laura
Juriste
suleiman
Suleiman
Jurist
mai
Mai
Juriste
fahiem
Fahiem
Jurist

Marketing

Folkert Brokking
Folkert
All-round Marketeer
Thijs Holthuijsen
Thijs
Marketing Manager
Stefan Jansen
Stefan
Growth Hacker
sven
Sven
Growth Hacker

Development

Moesjarraf Jahangier
Moesjarraf
Senior Backend
Jurre Wolsink
Jurre
All-round Developer
Mitchel Kerckhaert
Mitchel
All-round Developer
bob
Bob
Technical product owner

Firm24 is altijd opzoek naar leuke, gedreven en enthousiaste collega’s.
Bekijk of er een geschikte vacature voor je tussen staat.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support