Firm24 – Your Company Starts Here

In 2012 werd in Nederland de Wet vereenvoudiging en flexibilisering BV-recht ingevoerd. Door deze wet werd het eenvoudiger gemaakt om een BV op te richten omdat het voorheen vereiste minimum startkapitaal van €18.000,- kwam te vervallen.

Voor veel ondernemers betekende deze wet niet meteen de “vereenvoudiging” die ze hadden gehoopt. Er was nog steeds een notaris nodig om een BV op te richten en die hanteerde nog steeds ouderwetse tarieven. In 2013 besloten Rick en Martijn (beiden ex-PWC) om die “vereenvoudiging” eindelijk vorm te geven. Het resultaat was Firm24: een platform waar ondernemers terecht kunnen voor de oprichting van hun BV en alles wat daarbij komt kijken.

Anno 2022 worden online bijna 3 op de 10 BV’s in Nederland opgericht via ons platform. We weten dus het een en ander over het opstarten en succesvol maken van een bedrijf. We helpen je graag op weg met onze opgedane kennis en ervaring.

Ondernemen doe je met een team

Ondernemen doe je niet alleen. Dat doe je met een team. Met goede en gedreven mensen maken wij iedere dag het verschil. Daarom vinden wij een goede werkomgeving belangrijk. Hard werken, veel leren, mooie nieuwe dingen maken, professioneel met elkaar omgaan, maar ook goede koffie, een eigen bar, gezellig met elkaar lunchen en af en toe een potje pool of tafelvoetbal horen daar wat ons betreft bij.

Rick Schmitz
Founder

Rick heeft een achtergrond als Tax Lawyer bij zowel Deloitte als PwC. Rick kenmerkt zich door zijn no-nonsense mentaliteit en hiermee inspireert en dirigeert hij alle werknemers binnen Firm24. Rick focust zich vooral op het aanboren van nieuwe markten en het opzetten van nieuwe diensten voor Firm24.

Martijn Migchelsen
Founder

Na jaren bij PWC gewerkt te hebben besloot Martijn, samen met Rick, Firm24 op te richten. Als founder controleert hij alle dagelijkse bezigheden en stuurt de teams aan waar nodig is. Martijn is nauw betrokken bij het proces van innovatie voor alle diensten en producten van Firm24.

Harm Bavinck
CEO

Harm Bavinck is oprichter van het legaltech bedrijf Effacts dat hij in 2015 verkocht aan Wolters Kluwer. Hij is nu betrokken bij het Legal Orocess outsourcing bedrijf Legal Manager Services en CEO bij FIRM24.

Coen van Eibergen Santhagens
Chief Operating Officer

Coen is verantwoordelijk voor het efficiënt en succesvol verloop van operaties binnen Firm24. Hij beheert de dagelijkse gang van zaken, begeleid innovatie trajecten en optimaliseert de lopende processen.

Sven Stam
CTO

Sven is een developer van het eerste uur. Hij heeft een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie en leidt het developer team bij Firm24. Als teamleider is hij verantwoordelijk voor alles wat met techniek en software te maken heeft en stuurt hij alle development activiteiten aan.

firm24 professionals
Michael Nieveld
Jurist
onze adviseurs
Fabian
Compliance & Business Support Manager
Macy
JR. Customer Experience Manager
Sjoerd
Jurist
Otto
Jurist
Jesse
Jurist
Amina
Juriste
Bente
Juriste
Marije
Juriste
Jusuf
Jurist
Maxime
Juriste
Jelmer
Jurist
Anisha
Support Medewerker
Jim
Jurist
Niels
Jurist
Alek
Juriste
Joey
Personal advisor
Romeo
Personal advisor
Jane
Office Manager
marketing
Milco
Head of Marketing
Levi
Jr. Communicatiespecialist
development
Moesjarraf
Senior Backend Developer
Manolis
Frontend Web Developer
Theone
Frontend Web Developer

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00