Switch Language

FIRM24 maakt ondernemen weer leuk

Je bedrijf oprichten, aanpassen of verkopen? Je boekhouding en belastingen regelen?
Contracten nodig? Wij regelen het voor je. Scherp geprijsd,
100% online en onbeperkt contact

Je bedrijf oprichten

Wil je een BV oprichten? Wij richten je BV snel en gemakkelijk op. Zonder bijkomende kosten. In 4 stappen ben je al klaar. Je BV oprichten kan zelfs binnen 24 uur.
Lees verder

Je bedrijf beschermen

Contract nodig? Wij hebben tal van voorbeeld overeenkomsten beschikbaar en bieden daarnaast hulp met het opstellen van contracten.
Lees verder

Je belastingen doen

Heb jij ook genoeg van al het papierwerk dat ondernemen met zich meebrengt? FIRM24 helpt je graag. Voor een vaste prijs nemen wij jouw administratie over.
>Lees verder

One-stop-shop voor al je zakelijke dienstverlening

“Startende en groeiende ondernemers hebben vaak te maken met accountants, juristen en notarissen. Professionals met doorgaans hoge uurtarieven en volle agenda’s.

Daardoor krijgen veel (startende) ondernemers niet de waardevolle service en adviezen die ze nodig hebben. Of betalen ze daar onnodig veel geld voor.

Met FIRM24 willen wij dat – voor alle ondernemers in Nederland – veranderen. Een ingang voor alles wat je als ondernemer nodig hebt om je bedrijf op te richten, te beschermen of je belastingen te doen.”

Rick Schmitz

Breaking the wall!

“In 2013 begonnen wij met www.onlineflexbvoprichten.nl en FIRM24.com. Sindsdien hebben we vele duizenden ondernemers succesvol geholpen bij het oprichten en beschermen van hun onderneming tegen de nodige risico’s.

Onze missie : “breaking the wall”. Geen drempels meer bij het oprichten en beschermen van je onderneming of het regelen van je belastingen. Een ingang waar je als ondernemer alles eenvoudig, professioneel en tegen een scherp tarief geregeld krijgt.”

Martijn Migchelsen

Ondernemen doe je met een team

Ondernemen doe je niet alleen. Dat doe je met een team. Met goede en gedreven mensen maken wij iedere dag het verschil. Daarom vinden wij een goede werkomgeving belangrijk.

Hard werken, veel leren, mooie nieuwe dingen maken, professioneel met elkaar omgaan, maar ook goede koffie, een eigen bar, gezellig met elkaar lunchen en af en toe een potje pool of tafelvoetbal horen daar wat ons betreft bij.

Ook one-stop-shop oplossing zijn?

FIRM24

FIRM24 is een online ingang voor alle zakelijke dienstverlening gericht op ZZP’ers, (financieel)directeuren, DGA’s en eindbeslissers van MKB bedrijven. Wij helpen hen online en via de telefoon hun bedrijf oprichten en/of beschermen.

Lees meer>>

LegalThings

FIRM24 maakt onder andere gebruik van LegalThings software. Dit is een white-label SaaS oplossing. Ook accountants die bijvoorbeeld hun klanten ook willen helpen bij het oprichten en beschermen van hun bedrijf, kunnen hiervan gebruik maken.

Lees meer>>

Vragen? Of gelijk beginnen met besparen?

Ook dan helpen we jou graag

020 308 0675

Bereikbaar van 9:00 tot 19:00

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]