In 2012 werd in Nederland de Wet vereenvoudiging en flexibilisering BV-recht ingevoerd. Door deze wet werd het eenvoudiger gemaakt om een BV op te richten omdat het voorheen vereiste minimum startkapitaal van €18.000,- kwam te vervallen.

Voor veel ondernemers betekende deze wet niet meteen de “vereenvoudiging” die ze hadden gehoopt. Er was nog steeds een notaris nodig om een BV op te richten en die hanteerde nog steeds ouderwetse tarieven. In 2013 besloten Rick en Martijn (beiden ex-PWC) om die “vereenvoudiging” eindelijk vorm te geven. Het resultaat was Firm24: een platform waar ondernemers terecht kunnen voor de oprichting van hun BV en alles wat daarbij komt kijken.

Anno 2021 worden bijna 2 op de 10 BV’s in Nederland opgericht via ons platform. We weten dus het een en ander over het opstarten en succesvol maken van een bedrijf. We helpen je graag op weg met onze opgedane kennis en ervaring.

team collage

VISIE & MISSIE

Ondernemen, zelf een idee uitwerken van flipover tot paycheck: het mooiste dat er is. Daar weten wij alles van. Maar wij kennen ook de keerzijde van de medaille: de adviseur die je met “U” aanspreekt, je naam verkeerd spelt en je op pad stuurt met onbegrijpelijk advies … en een torenhoge factuur stuurt.

Wij regelen al het lastige papierwerk, durven kordaat te adviseren en leggen in simpele taal uit, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Ons doel is om de ondernemer zo veel mogelijk te enablen, zo ver mogelijk weg te houden van onnodig papierwerk, en hem bij te staan in de gehele levenscyclus van zijn BV.

Ondernemen doe je met een team

Ondernemen doe je niet alleen. Dat doe je met een team. Met goede en gedreven mensen maken wij iedere dag het verschil. Daarom vinden wij een goede werkomgeving belangrijk. Hard werken, veel leren, mooie nieuwe dingen maken, professioneel met elkaar omgaan, maar ook goede koffie, een eigen bar, gezellig met elkaar lunchen en af en toe een potje pool of tafelvoetbal horen daar wat ons betreft bij.

Rick Schmitz
Rick Schmitz
Founder
Rick heeft een achtergrond als Tax Lawyer bij zowel Deloitte als PwC. Rick kenmerkt zich door zijn no-nonsense mentaliteit en hiermee inspireert en dirigeert hij alle werknemers binnen Firm24. Rick focust zich vooral op het aanboren van nieuwe markten en het opzetten van nieuwe diensten voor Firm24.
Martijn Migchelsen
Martijn Migchelsen
Founder
Na jaren bij PWC gewerkt te hebben besloot Martijn, samen met Rick, Firm24 op te richten. Als founder controleert hij alle dagelijkse bezigheden en stuurt de teams aan waar nodig is. Martijn is nauw betrokken bij het proces van innovatie voor alle diensten en producten van Firm24.
Sven Stam
Sven
CTO
Sven is een developer van het eerste uur. Hij heeft een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie en leidt het developer team bij Firm24. Als teamleider is hij verantwoordelijk voor alles wat met techniek en software te maken heeft en stuurt hij alle development activiteiten aan.
Coen
Coen
Chief Operating Officer
Coen is verantwoordelijk voor het efficiënt en succesvol verloop van operaties binnen Firm24. Hij beheert de dagelijkse gang van zaken, begeleid innovatie trajecten en optimaliseert de lopende processen.

Firm24 Professional

Michael Nieveld
Michael
Jurist

Onze adviseurs

Fabian
Fabian
Compliance & Business Support Manager
Macy
Macy
Jr. Customer Experience Manager
Jusuf
Jusuf
Jurist
Sjoerd
Sjoerd
Jurist
Otto
Otto
Jurist
Floris
Floris
Jurist
Suleiman
Suleiman
Jurist
Jesse
Jesse
Jurist
Amina
Amina
Juriste
Bente
Bente
Juriste
Joey
Joey
Personal Advisor
Romeo
Romeo
Personal Advisor
Marije
Marije
Juriste
Maxime
Maxime
Juriste
Jelmer
Jelmer
Jurist
Jasper-Ewout
Jasper-Ewout
Jurist
Daan
Daan
Jurist
Anisha
Anisha
Support Medewerker
Jim
Jim
Jurist
Niels
Niels
Jurist

Marketing

Milco
Milco
Head of Marketing
Levi
Levi
Jr. Communicatiespecialist

Development

Moesjarraf Jahangier
Moesjarraf
Senior Backend
Manolis
Manolis
Frontend web developer
Theone
Theone
Frontend web developer

Firm24 is altijd opzoek naar leuke, gedreven en enthousiaste collega’s.
Bekijk of er een geschikte vacature voor je tussen staat.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support