Makkelijk de boekhouding
voor je holding regelen

Profiteer van het netwerk van FIRM24. Wij brengen je gratis in contact met boekhouders die online werken en kwaliteit waarborgen voor een vaste scherpe prijs. Vul het formulier in en wij matchen je aanvraag met 3 offertes in de regio of voor een specifieke branche.

Meer dan 58.259 BV's opgericht
10 years firm24
Meer dan 58.259 BV's opgericht
10 years firm24

Profiteer van het boekhouders netwerk van FIRM24

Niet voor niets besteden steeds meer ondernemers de administratie volledig uit. Dan zijn financiële zaken van begin tot eind goed geregeld en kunnen ondernemers kostbare tijd en energie richten op hoofdzaken.

Firm24 is zelf geen boekhouder, maar wij hebben diverse partners waar wij de ondernemer aan kunnen koppelen. Daarom hebben wij de beste boekhouders voor jou als ondernemer geselecteerd. 

Ben je op zoek naar een volledige online boekhouder of ga je liever iedere week op de koffie? Iedere boekhouder uit ons netwerk heeft een uniek team waarbij kwaliteit altijd op de eerste plaatst staat. En altijd voor een scherpe prijs.

Waarom zou een boekhouder via Firm24 regelen?

Convert plaatje

Uitgebreid netwerk

Firm24 biedt toegang tot een uitgebreid netwerk van zeer gekwalificeerde en ervaren boekhouders. Deze brede pool van aanbieders zorgt ervoor dat ondernemers drie offertes ontvangen van boekhouders die het beste aansluiten bij hun specifieke behoeften, zoals expertise van een specifieke branche of regio.

Klok animatie in het blauw

Snelle reactie

Met Firm24 verloopt het proces van het ontvangen van drie offertes van boekhouders moeiteloos en tijdbesparend. Binnen 2 minuten vul je al het online formulier in, zodat de boekhouders precies weten waar ze de offerte op kunnen baseren. Na het invullen krijg je vaak binnen 3 werkdagen al de eerste offerte op maat binnen.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

Transparante offertes

Je ontvangt 3 duidelijke en concurrerende offertes van boekhouders, waardoor je een heldere beslissing kunt nemen op basis van je budget en je wensen. Wij geloven in het makkelijker, transparanter en versnellen van het inkopen van zakelijke diensten zoals de boekhouding. Hierdoor krijg je de beste waarde voor je geld.

50.000 ondernemers gingen je voor

scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo

Hoe werkt het aanvragen van 3 offertes?

afbeelding bv oprichten

Stap 1: Vul aanvraag in

Start eenvoudig online de aanvraag voor de offertes. Je vult de bedrijfsgegevens in en je wensen voor voor de boekhouding. Dit duurt maximaal 2 minuten en is volledig vrijblijvend. 

Efficiënt geld uitgeven

Stap 2: Je ontvangt 3 offertes

Binnen een paar dagen ontvang je van drie verschillende.boekhouders een duidelijke en vrijblijvende offerte. Vergelijk deze met elkaar en stel vragen indien de offerte niet duidelijk genoeg is.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

Stap 3: Kies boekhouder

Maak een weloverwogen keuze en kies de boekhouder die het best bij jouw past. Dit kan zijn op basis van jouw budget, specifieke branche waarin je actief bent of de regio waar jij gevestigd bent.

Veelgestelde vragen over de boekhouding persoonlijke holding

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Begin zo snel mogelijk met het opzetten van je boekhouding, omdat je bij de start van je onderneming ook met veel andere dingen druk zult zijn. Eenmaal van start kan de administratie wel eens op de achtergrond raken. Ook is het van belang om de aankoopgegevens te bewaren bij de allereerste aankopen. 

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24