Firm24 zorgt voor nieuwe klanten

Al meer dan 8 jaar zijn we bij Firm24 bezig om het leven voor ondernemers makkelijker te maken. Wij brengen alle struikelblokken in kaart en zorgen ervoor dat een ondernemer van begin tot eind wordt gewezen op cruciale onderwerpen. Wij hebben een sterke focus op de BV-ondernemer. Zowel starters als ervaren ondernemers weten ons te vinden. De mens oriënteert zich online en daar zijn wij goed te vinden.

Anno 2021 worden bijna 2 op de 10 BV’s in Nederland opgericht via ons platform. Firm24 werkt daarom samen met meer dan 20 kantoren verspreid over elke regio in Nederland. Wij werken samen met notarissen die alle expertise in huis hebben om het proces van de BV-oprichting te volmaken.

Digitaal oprichten

Vanaf 1 augustus 2021 moet het volgens Europese richtlijn mogelijk zijn volledig online een bv op te richten zonder dat klanten voor de notaris moeten verschijnen. Firm24 is vooruitstrevend en beschikt al over een 100% veilig systeem waarbij digitale identificatie en digitale ondertekening voor notarissen mogelijk wordt gemaakt.

Wat zijn de voordelen voor jou als Notaris?

  1. Vaste stroom klanten
  2. 100% veilige digitale identificatie van klanten en digitale ondertekening
  3. Alle marketing en sales worden door Firm24 gedaan
  4. De volledige klantenservice wordt door Firm24 verzorgd
  5. Je kan je klant natuurlijk verleiden tot andere diensten welke wij niet leveren
  6. Je bouwt een relatie op met ondernemers uit de omgeving die je anders niet hadden gevonden
  7. Het proces is geheel digitaal waardoor, indien wenselijk, klanten niet langs hoeven te komen op kantoor
  8. Als notaris hoeft u zich geen zorgen te maken om het implementeren van een digitale BV, aangezien Firm24 al over alle middelen beschikt

Hoe werkt het?

Ondernemers doorlopen bij Firm24 een aanvraagprocedure voor een notariële dienst. Na betaling en het afronden van de digitale identificatie wordt deze voor de notaris die door cliënt is geselecteerd zichtbaar. Afhankelijk van de dienst volgt er een taak voor cliënt danwel de notaris.

Waar zijn we naar op zoek?

Firm24 werkt samen met een groot aantal kantoren in het land. Bij Firm24 vinden wij innovatie belangrijk en wij vinden het leuk om met onze notarissen te sparren over de verschillende mogelijkheden die de technologie biedt. Ben je nieuwsgierig wat een samenwerking voor je kan betekenen dan komen wij graag in contact!