Gemakkelijk online je BV opheffen voor €249

  • Begeleiding van A-Z door ons fiscale team
  • Binnen een halve werkdag alle benodigde documenten
  • Snel en veilig je BV opheffen
Meer dan 40.000 BV's opgericht
9.5
uit 2204 beoordelingen
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo
Meer dan 40.000 BV's opgericht
9.5
uit 2204 beoordelingen
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo

Een BV opheffen regel je gemakkelijk online vanuit je eigen kantoor

Bij Firm24 richten wij niet alleen veel BV’s op, maar we assisteren ook veel ondernemers bij de beëindigen van hun bedrijf. Het stoppen met de BV is vaker dan je denkt een verstandige keuze. Wil je namelijk van een doodlopende BV af, maar een faillissementsprocedure is niet aantrekkelijk. Dan kun je er ook voor kiezen om te stoppen met je BV. En dat hoeft helemaal niet zo complex te zijn.

Bij FIRM24 kan je namelijk snel en eenvoudig online je BV opheffen. Vul online de aanvraag in en wij stellen de documenten op. Wil je graag nog even sparren over je opheffing? Dan kan dat uiteraard ook! Via een gratis adviesgesprek helpen onze adviseurs je graag.
 

Afbeelding nieuwe aandelen

BV opheffen

Om het proces te starten hebben wij de oprichtingsakte van de BV nodig. Later hebben wij ook een kopie van het paspoort van de bestuurder nodig. Wij hebben géén financiële gegevens van de BV nodig.

afbeelding financien

Wat moet je doen?

Volg het stappenplan op onze website, onderteken de documenten met pen volgens onze instructies en stuur vervolgens alles per post naar ons terug.

mijn_adviseur_a2e0f6a67d_f1c606b95a

Wat krijg je?

Je ontvangt op maat gemaakte documenten, continu advies tijdens de procedure en een bevestiging van uitschrijving bij de KvK en Belastingdienst.

Prijsoverzicht BV opheffen

Gemakkelijk en snel online je BV opheffen

BV opheffen

Snelheid

2 werkdagen
Vanaf € 249 excl BTW
Start je aanvraag
  • Intake en beoordeling door gespecialiseerd jurist
  • Opstellen van het bestuurdersbesluit
  • Opstellen van KvK formulieren op maat

  • Indiening bij het handelsregister van de KvK
  • Updates van vorderingen
  • Hulp per chat en telefoon 1e lijn

*Als je de procedure start op onze site ontvang je binnen 48 uur al jouw juridische stukken op maat: het liquidatiebesluit, en twee KvK formulieren.

40.000 ondernemers gingen je voor

cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo
cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo
cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo

In 3 stappen je BV opheffen

Dit is hoe het werkt via FIRM24.

ondertekenen_126dbb25b9

1. De oprichtingsakte

Wij hebben de oprichtingsakte nodig voor een correct opheffingsbesluit. Deze moet je uploaden tijdens onze aanvraagprocedure. Dit kun je allemaal online regelen, geen zorgen. 

afbeelding volmacht

2. De documenten

Print en onderteken de documenten die je van ons ontvangt. Stuur deze vervolgens naar ons terug. Incl. een kopie van je paspoort

gekeurd_document_e8a50cdd69

3. Je BV is opgeheven

Firm24 verwerkt de stukken en controleert deze op eventuele fouten. Vervolgens sturen wij de stukken naar de KvK en krijg je bevestiging als de BV is opgeheven.

Veelgestelde vragen over een BV opheffen

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet

Een turboliquidatie gaat heel snel. Als je de procedure start op onze site ontvang je binnen 24 uur al jouw juridische stukken op maat: het liquidatiebesluit, en twee KvK formulieren. Als je deze stukken onmiddellijk ondertekent en per post terugstuurt naar ons, kunnen de stukken de volgende dag al verwerkt zijn door de KVK. De snelheid van het proces hangt hiermee vooral af van de logistieke verwerking door jou (of PostNL).

Handige artikelen voor startende ondernemers

statuten BV

BV opheffen? Dit moet je weten!

Bij Firm24 richten wij niet alleen veel BV’s op, maar we assisteren ook veel ondernemers bij de opheffing van hun BV. Het opheffen van de BV is vaker dan je denkt een verstandige keuze. Hier lees je waarom.

Lees meer...
statuten BV

Turboliquidatie een vies woord?

Waar gehakt wordt vallen spaanders. Waar ondernemingen worden gestart, worden ze ook beëindigd. En waar ondernemingen worden beëindigd, vindt dat steeds meer door de ondernemer zelf plaats. Waarom?

Lees meer...
statuten BV

Verkopen, (turbo)liquidatie of failliet laten gaan?

Meer weten over statutenwijziging? Je bent niet de enige ondernemer die hier misschien een vraag over heeft. Dit artikel vertelt je in 2 minuten over 3 dingen die een aanleiding kunnen zijn voor een statutenwijziging.

Lees meer...

Martijn Migchelsen & Rick Schmitz - oprichters FIRM24

Beste ondernemer, 

“Onze missie is om de markt van de zakelijke dienstverlening te verbeteren door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dat doen we door volledige transparantie te bieden gedurende het gehele project; in opdracht, prijs, kwaliteit, doorlooptijd en resultaat.

Met FIRM24 willen we ervoor zorgen dat jij je volledig kunt richten op het ondernemen. Dat betekent dat we je het liefst zo ver mogelijk weg houden van onnodig papierwerk, maar wel bij staan in het succes van je BV.

Anno 2022 hebben we meer dan 40.000 ondernemers geholpen. En we helpen ook jou graag op weg met onze opgedane kennis en ervaring."

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een rechtspecialist
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00