Gemakkelijk online je BV opheffen voor maar €199

  • Begeleiding van A-Z door ons fiscale team
  • Binnen een halve werkdag alle benodigde documenten
  • Alles wordt 100% online geregeld, geen gedoe.
Steamy
Meer dan 50.000 BV's opgericht
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo
Meer dan 50.000 BV's opgericht
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo

Wij nemen al het werk voor je uit handen voor maar €199!

Bij Firm24 richten wij niet alleen veel BV’s op, maar we assisteren ook veel ondernemers bij de beëindigen van hun bedrijf. Het stoppen met de BV is vaker dan je denkt een verstandige keuze. Wil je namelijk van een doodlopende BV af, maar een faillissementsprocedure is niet aantrekkelijk. Dan kun je er ook voor kiezen om te stoppen met je BV. En dat hoeft helemaal niet zo complex te zijn.

Bij FIRM24 kan je namelijk snel en eenvoudig online je BV opheffen. Vul online de aanvraag in en wij stellen de documenten op. Wil je graag nog even sparren over je opheffing? Dan kan dat uiteraard ook! Via een gratis adviesgesprek helpen onze adviseurs je graag.

Afbeelding nieuwe aandelen

BV opheffen

Om het proces te starten hebben wij de oprichtingsakte van de BV nodig. Later hebben wij ook een kopie van het paspoort van de bestuurder nodig. Wij hebben géén financiële gegevens van de BV nodig.

afbeelding financien

Wat moet je doen?

Volg het stappenplan op onze website, onderteken de documenten met pen volgens onze instructies en stuur vervolgens alles per post naar ons terug.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

Wat krijg je?

Je ontvangt op maat gemaakte documenten, continu advies tijdens de procedure en een bevestiging van uitschrijving bij de KvK en Belastingdienst.

Prijsoverzicht BV opheffen

Altijd vaste scherpe prijzen. Geen verrassingen.

BV opheffen

€249
199 excl BTW
BV Opheffen
  • Dagelijks tot 22:00 bereikbaar
  • Intake en beoordeling door gespecialiseerd jurist
  • Opstellen van het bestuurdersbesluit
  • Opstellen van KvK formulieren op maat

  • Indiening bij het handelsregister van de KvK
  • Updates van vorderingen
  • Hulp per chat en telefoon 1e lijn

*Als je de procedure start op onze site ontvang je binnen 48 uur al jouw juridische stukken op maat: het liquidatiebesluit, en twee KvK formulieren.

50.000 ondernemers gingen je voor

cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo
cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo
cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo

In 3 stappen je BV opheffen

Dit is hoe het werkt via FIRM24.

afbeelding financien

1. De oprichtingsakte

Wij hebben de oprichtingsakte nodig voor een correct opheffingsbesluit. Deze moet je uploaden tijdens onze aanvraagprocedure. Dit kun je allemaal online regelen, geen zorgen. 

afbeelding volmacht

2. De documenten

Print en onderteken de documenten die je van ons ontvangt. Stuur deze vervolgens naar ons terug. Incl. een kopie van je paspoort

gekeurd_document_e8a50cdd69

3. Je BV is opgeheven

Firm24 verwerkt de stukken en controleert deze op eventuele fouten. Vervolgens sturen wij de stukken naar de KvK en krijg je bevestiging als de BV is opgeheven.

Meer weten over een BV opheffen?

Dan raden wij deze artikelen aan!

BV ontbonden? Heropenen kan gewoon! FIRM24

Nadat je het vermogen in de BV hebt laten verrekenen, heb je je BV opgeheven. Stel dat er na het opheffen van je BV nog een schuldeiser naar voren komt die zegt geld van je BV te krijgen. Of je komt erachter dat je BV nog geld had moeten krijgen door bijvoorbeeld winst op aandelen. Geen zorgen, je kunt de vereffening van je BV nog heropenen!

Lees het artikel verder

BV opheffen? Dit moet je weten!

Bij Firm24 richten wij niet alleen veel BV’s op, maar we assisteren ook veel ondernemers bij de beëindigen van hun bedrijf. Het stoppen met de BV is vaker dan je denkt een verstandige keuze. Sommige ondernemers richten in een opwelling een BV op en komen er na twee jaar achter dat de BV alleen maar administratieve last heeft opgeleverd zonder dat van het mooie idee ooit iets is terecht gekomen.

Lees het artikel verder

Turboliquidatie, hoe zit het nu? - Je leest het hier

De Turboliquidatie: het middel voor veel ondernemers om van een oude of in onbruik geraakte BV af te komen. Hetzelfde gemak dat de ondernemer dient, dient in de praktijk ook helaas vaak de kwaadbedoelenden. In een definitief wetsvoorstel wat naar verwachting dit jaar nog aan het parlement zal worden voorgelegd, worden daarom aanvullende regels gesteld voor ondernemers die gebruik willen maken van de turboliquidatie. In deze blog geven we je meer informatie over de huidige regels en de te verwachten nieuwe regels.

Lees het artikel verder

Veelgestelde vragen over een BV opheffen

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet

Een turboliquidatie gaat heel snel. Als je de procedure start op onze site ontvang je binnen 24 uur al jouw juridische stukken op maat: het liquidatiebesluit, en twee KvK formulieren. Als je deze stukken onmiddellijk ondertekent en per post terugstuurt naar ons, kunnen de stukken de volgende dag al verwerkt zijn door de KVK. De snelheid van het proces hangt hiermee vooral af van de logistieke verwerking door jou (of PostNL).

Martijn Migchelsen & Rick Schmitz - oprichters FIRM24

Beste ondernemer, 

“Onze missie is om de markt van de zakelijke dienstverlening te verbeteren door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dat doen we door volledige transparantie te bieden gedurende het gehele project; in opdracht, prijs, kwaliteit, doorlooptijd en resultaat.

Met FIRM24 willen we ervoor zorgen dat jij je volledig kunt richten op het ondernemen. Dat betekent dat we je het liefst zo ver mogelijk weg houden van onnodig papierwerk, maar wel bij staan in het succes van je BV.

Anno 2023 hebben we meer dan 50.000 ondernemers geholpen. En we helpen ook jou graag op weg met onze opgedane kennis en ervaring."

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00