Firm24 blue background hero

De populairste diensten

Firm24 is het platform waar ondernemers, adviseurs van ondernemers én corporate afdelingen van bedrijven alle zakelijke diensten kunnen regelen voor hun bedrijf.

Meer dan 59.798 BV's opgericht
10 years firm24
Meer dan 59.798 BV's opgericht
10 years firm24

De populairste diensten op een rijtje

Als je je verzekerd voelt van een solide basis, en al je zaakjes zijn goed geregeld, kun je snelheid maken.

Superscherpe tarieven, ongekend snel & goed geregeld

De hieronder aangegeven elementen altijd aanwezig.

Notariskosten

Het is wettelijk verplicht om je BV op te richten bij een notaris. De statuten moeten vastgelegd worden in een notariële akte en zonder deze akte kun je je BV niet inschrijven in de Kvk. De notariskosten staan niet vast maar variëren - afhankelijk van je wensen - tussen de 500 en 1000. Firm24 werkt samen met verschillende notarissen. In de vaste prijs die we vragen zitten de notariskosten inbegrepen, en kun je de kosten dus behoorlijk drukken.

Gratis conceptakte 

Een conceptakte is een voorbeeld van hoe de echte akte eruit moet zien. De notaris zal je binnen een paar weken een conceptakte opsturen, maar als je je BV opricht bij Firm24 heb je binnen een paar minuten een conceptakte in je mailbox. Dat scheelt dus een paar weken stil zitten. De tussenkomst van de notaris blijft nodig, want nadat een bezoek aan de notaris zal deze de finale akte opstellen. Je slaat dus gewoon een paar weken aan wachttijd over door je BV bij Firm24 op te richten!

Volmacht

Een volmacht verleen je aan de notaris, je geeft de notaris toestemming om namens jou je BV op te richten. De volmacht die je verleent moet worden gelegaliseerd. Dat houdt in dat de notaris er zeker van wil zijn dat jij wel degene bent die de volmacht heeft verleend. Het legaliseren kun je doen bij Firm24, dat bespaart je dus een extra bezoekje aan de notaris.

Uittreksel KvK 

Een KvK uittreksel is het bewijs dat jouw BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je ontvangt een overzicht van geregistreerde gegevens van je BV, zoals de naam, het adres en informatie over de rechtspersoon. Partijen met wie jij overeenkomsten aangaat willen vaak zekerheid hebben. Denk bijvoorbeeld aan afnemers, leveranciers of de bank. Dit uittreksel zul je dus op verschillende momenten nodig hebben.

Statuten

De statuten zijn de grondregels van je BV. Zonder statuten géén BV. Deze statuten worden opgericht door de notaris. Een statutenwijziging is behoorlijk prijzig, dus het is van belang dat wat in de statuten staat ook klopt.

Aandeelhoudersregister

In een aandeelhoudersregister staan alle gegevens van de aandeelhouder(s) van de BV. Er staat niet alleen wie de aandelen houden, maar ook hoeveel aandelen zij hebben en op welke datum deze aandelen zijn verkregen. Als er maar een aandeelhouder is, dan wordt dit gewoon vermeld in de KvK. Als het er meerdere zijn staat dat er niet. Voor buitenstaanders is het dan niet duidelijk wie de aandeelhouders zijn.

59.798ondernemers gingen je voor

scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00