Meer dan 40.000 BV's opgericht
Veilig betalen
Boekhouding bij Firm24

Het boekhouders netwerk van FIRM24

Niet voor niets besteden steeds meer ondernemers de administratie volledig uit. Dan zijn financiële zaken van begin tot eind goed geregeld en kunnen ondernemers kostbare tijd en energie richten op hoofdzaken. Daarom hebben wij de beste boekhouders voor jou als ondernemer geselecteerd. Ben je op zoek naar een volledige online boekhouder of ga je liever iedere week op de koffie? Iedere boekhouder uit ons netwerk heeft een uniek team waarbij kwaliteit altijd op de eerste plaatst staat. En altijd voor een scherpe prijs.

Plan intakegesprek

Waarom je boekhouding via Firm24 regelen?

Slimmer door software

Door het slim inzetten van software en strak inrichten van processen kunnen wij 70% van ons werk automatiseren. Daardoor kunnen wij een super scherpe prijs bieden voor een premium service. Alles volledig digitaal, geen papierwerk meer. De online boekhoudservice en de app worden meegeleverd.

Firm24 Premium service

Wij hebben onze automatisering expertise gebundeld in strakke processes zodat de Firm24 boekhouders de administratie iedere maand kunnen afsluiten. Als jij een bon scant met de app wordt deze binnen 24 uur verwerkt! Snelheid met de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Communication is key!

Wij vinden het belangrijk om vooraf helder te communiceren. Onboarding en communicatie lopen altijd via een customer succes manager. De boekhouders zijn verantwoordelijk voor het verwerken van de administratie en het maken van de jaarstukken.

Hoe werkt het?

Je boekhouding geregeld in 5 simpele stappen
Stap 1
1

Plan een intakegesprek

Plan direct een online intakegesprek met Firm24 Premium boekhoudservice.

2

Vertel je verhaal

Een van onze Firm24 adviseurs neemt op afgesproken tijd en datum telefonisch contact met je op om de boekhouding en ondernemersvragen te bespreken.

Stap 2
Stap 3
3

Teken de stukken online

Teken de offerte snel en gemakkelijk online via en geef akkoord op de machtiging in Firm24 dashboard

4

Onboarding en opstarten

Intake en onboarding met een Firm24 customer success manager. Samen richten we de administratie software in.

Stap 4
Stap 5
5

Verstuur je eerste factuur!

Je kunt facturen sturen en bonnen scannen met de App. Wij verwerken die altijd binnen 24 uur. Alles volledig digitaal, geen papierwerk meer.

Veelgestelde vragen over de boekhouding

plus

Wat is de toegevoegde waarde van Firm24?

Het is voor dienstverleners makkelijker geld verdienen als ze niet uitleggen hoe het zit. Bij Firm24 geloven we daar niet aan. Complexe dingen kun itemprop="text"nen ook eenvoudig worden gemaakt. We stellen onze informatie gratis beschikbaar en geven je inzichten met behulp van onze software. Automatisering lijkt onpersoonlijk maar daardoor ontstaat juist ruimte om meerwaarde te leveren op de cruciale vlakken die menselijk inzicht en ervaring vereisen. Wij kiezen altijd de kant van de ondernemer en waarborgen de kwaliteit van de dienstverlening.

plus

Hoe stap je over naar een Firm24 boekhouder?

Het overdragen van een complete administratie naar onze Premium boekhoudservice lijkt heel ingewikkeld, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Wij regelen dit binnen een dag voor je. Als we jouw administratie starten nemen we jouw laatste afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder als uitgangspunt. Vaak is deze nog niet afgerond. Dat maakt niet uit. We bereiden je administratie voor en in samenwerking met jouw huidige boekhouder zetten we jouw administratie over naar ons eigen systeem.

plus

Wat is het verschil tussen een Firm24 premium boekhouder en een “gewone” boekhouder?

Firm24 neemt geen genoegen met de traditionele wijze van dienstverlening en prijs bepalen van een boekhouder. Software en automatisering zijn de sleutel tot een betere dienstverlening die tijd, geld en energie bespaart. Als platform voor ondernemers zijn wij zelf ook ondernemers in hart en nieren en zitten op één lijn met jou als het gaat om verwachtingen. Zeker in de beginperiode van jouw onderneming wil je dat alles gewoon goed geregeld is, zodat je je aandacht op andere dingen kunt vestigen.

plus

Leuk zo’n laag maandbedrag, maar daar komen natuurlijk weer extra kosten bij.

Neen! Dan zouden wij wel kunnen inpakken! Bij ons betaal je een vast bedrag per maand voor je boekhouding. Daar horen ook jouw jaarrekening en je vaste aangiftes bij. Uiteraard bieden wij extra diensten aan, maar alleen als jij dat wilt en expliciet akkoord geeft. Ook hier geldt weer volledige transparantie en inzicht in de kosten.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support