Meer dan 25.000 BV's opgericht

Veilig betalen
Boekhouding bij Firm24

Regel je boekhouding bij Firm24

BTW aangifte, per kwartaal of per maand? DGA salaris, hoe zit dat met die 45.000 euro? Hoe werkt een voorziening op een balans? Stuk voor stuk complexe vraagstukken waar accountants, fiscalisten en andere dienstverleners hun geld mee verdienen. Maar is het echt zo moeilijk? Eigenlijk valt het best mee. Bij Firm24 hebben wij de complexiteit uit de dienstverlening gehaald en hier eenvoudige producten van gemaakt zodat ze te begrijpen zijn voor iedere ondernemer.

Plan intakegesprek

Slimmer door software

Door het slim inzetten van software kan een accountant, boekhouder of fiscalist een groot deel van zijn werk automatiseren. Zo kan de boekhouder meer tijd en energie steken in onderdelen waar menselijke expertise écht van toegevoegde waarde is voor de ondernemer.

Premium service

Wij hebben een selectie gemaakt van accountants, boekhouders en fiscalisten die volgens onze kwaliteitsstandaarden en digitale filosofie kunnen werken. En doordat wij een grote partij zijn kunnen wij een betere deal krijgen. Dus kwaliteit voor een vaste en scherpe prijs.

Bewaken van de kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om er voor jou te zijn als je ons nodig hebt. Ben je niet tevreden met de dienstverlener, zijn er dingen niet goed gegaan? Dan staan wij aan je zijde om het op te lossen.

Overzicht van de kosten

Welk plan past bij jou?
Solo
€ 100
p/m
Voor ondernemers zonder intensieve administratie
Voor ondernemers met een holding, management BV of Spaar BV die geen intensieve administratie hebben. Geschikt voor ZZP-ers, Holding met een belang in een ander bedrijf en particulieren met een Spaar BV.
 • ✓Opstellen en deponeren jaarrekening
 • ✓Aangifte vennootschapsbelasting
 • ✓Voorlopige aanslag vennootschapsbelasting

Extra werkzaamheden

Salarisadministratie Per werknemer³ per maand

€15

Additionele administratie Per holding per maand

€75
Geen omzet? Ontvang 50% korting
Startup ¹
€ 150
p/m
Voor startups met een omzet tot € 100.000
Voor Startups die niet zitten te wachten op hoge kosten voor de boekhouding. Je boekhoudkosten zijn tot een minimum beperkt wanneer je nog niets verdient. Ga je echt beginnen, dan pas groeien wij mee!
 • ✓Opstellen en deponeren jaarrekening
 • ✓Aangifte vennootschapsbelasting
 • ✓Voorlopige aanslag vennootschapsbelasting

Extra werkzaamheden

Salarisadministratie Per werknemer³ per maand

€15

Additionele administratie Per holding per maand

€75
Scaleup ²
€ 250
p/m
Werkmaatschappijen met een omzet tot € 1.000.000
Je bent de startersfase voorbij en begint lekker te draaien. De complexiteit van je boekhouding groeit met je onderneming mee. Dit pakket is voor werkmaatschappijen tot 1 miljoen euro omzet.
 • ✓Opstellen en deponeren jaarrekening
 • ✓Aangifte vennootschapsbelasting
 • ✓Voorlopige aanslag vennootschapsbelasting

Extra werkzaamheden

Salarisadministratie Per werknemer³ per maand

€15

Additionele administratie Per holding per maand

€75
Pro ²
€ 400
p/m
Werkmaatschappijen met een omzet boven € 1.000.000
Je zit vol in de groeifase. Investeringen, fiscale besparingsmogelijkheden uitnutten en bijsturen aan de hand van actuele cijfers komen om de hoek kijken. Dit pakket is voor werkmaatschappijen vanaf 1 miljoen euro omzet.
 • ✓Opstellen en deponeren jaarrekening
 • ✓Aangifte vennootschapsbelasting
 • ✓Voorlopige aanslag vennootschapsbelasting

Extra werkzaamheden

Salarisadministratie Per werknemer³ per maand

€15

Additionele administratie Per holding per maand

€75

(1) Wij snappen dat je als startup niet echt zit te wachten op hoge kosten voor de boekhouding. Daarom hebben wij het Startup pakket! Je boekhoudkosten zijn tot een minimum beperkt wanneer je nog niets verdient. Wij voorkomen boetes door altijd op tijd jouw verplichte aangiften te doen. Ga je echt beginnen, dan pas groeien wij mee! (Bij meer dan €100.000 omzet per boekjaar).

(2) Let op: voor horeca, groothandel, fysieke winkels en uitzendbureaus geldt een offerte op maat. Daarvoor gelden deze prijzen dus niet!

(3) Let op: Als DGA word jij ook werknemer in jouw persoonlijke holding. Daarvoor moet je dus een loonadministratie voeren. Dit zit niet standaard inbegrepen in het pakket en dien je extra aan te schaffen indien je dit niet zelf wilt doen.

Hoe werkt het?

In 5 stappen eenvoudig en snel geregeld
Stap 1
1

Start de online aanvraag

Vul online de aanvraag in en plan direct een intakegesprek via Calendly.

2

Doe een intakegesprek

Firm24 neemt op afgesproken tijd en datum telefonisch contact met je op om de boekhouding en ondernemersvragen te bespreken.

Stap 2
Stap 3
3

Kennismaking met een dienstverlener

Firm24 koppelt je aan een Firm24 dienstverlener die bij jou past, voor een kennismaking en demo.

4

Activeer en je kan beginnen!

Ga je verder met een van onze dienstverleners? Dan activeren wij je boekhoud portal en wordt je boekhouding verzorgd.

Stap 4
Stap 5
5

Jouw feedback is belangrijk

Elk kwartaal wordt gevraagd naar jouw feedback om de kwaliteit te bewaken en te blijven verbeteren.

Veelgestelde vragen over de boekhouding

plus

Hoe stap je over naar een Firm24 boekhouder?

Het overdragen van een complete administratie naar een nieuwe boekhouder lijkt heel ingewikkeld, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Wij regelen dit binnen een dag voor je. Als we jouw administratie starten nemen we jouw laatste afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder als uitgangspunt. Vaak is deze nog niet afgerond. Dat maakt niet uit. We bereiden je administratie voor en in samenwerking met jouw huidige boekhouder zetten we jouw administratie over naar ons eigen systeem.

plus

Wat is de toegevoegde waarde van firm24?

Het is voor dienstverleners makkelijker geld verdienen als ze niet uitleggen hoe het zit. Bij Firm24 geloven we daar niet aan. Complexe dingen kunnen ook eenvoudig worden gemaakt. We stellen onze informatie gratis beschikbaar en geven je inzichten met behulp van onze software. Automatisering lijkt onpersoonlijk maar daardoor ontstaat juist ruimte om meerwaarde te leveren op de cruciale vlakken die menselijk inzicht en ervaring vereisen. Wij kiezen altijd de kant van de ondernemer en waarborgen de kwaliteit van de dienstverlening.

plus

Wat is het verschil tussen een Firm24 boekhouder en een “gewone” boekhouder?

Firm24 neemt geen genoegen met de traditionele wijze van dienstverlening en prijs bepalen van een boekhouder. Software en automatisering zijn de sleutel tot een betere dienstverlening die tijd, geld en energie bespaart. Als platform voor ondernemers zijn wij zelf ook ondernemers in hart en nieren en zitten op één lijn met jou als het gaat om verwachtingen. Zeker in de beginperiode van jouw onderneming wil je dat alles gewoon goed geregeld is, zodat je je aandacht op andere dingen kunt vestigen.

plus

Leuk zo’n laag maandbedrag, maar daar komen natuurlijk weer extra kosten bij.

Neen! Dan zouden wij wel kunnen inpakken! Bij ons betaal je een vast bedrag per maand voor je boekhouding. Daar horen ook jouw jaarrekening en je vaste aangiftes bij. Uiteraard bieden wij extra diensten aan, maar alleen als jij dat wilt en expliciet akkoord geeft. Ook hier geldt weer volledige transparantie en inzicht in de kosten.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

 • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
 • Ma-Do: 09:00 - 19:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • chat Chat met een rechtspecialist
 • Werkdagen: 09:00 - 22:00
 • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support