Regel je boekhouding via FIRM24

Profiteer van het netwerk van FIRM24. Wij brengen je gratis in contact met boekhouders die online werken en kwaliteit waarborgen voor een vaste scherpe prijs.

Steamy
Meer dan 50.000 BV's opgericht
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo
Meer dan 50.000 BV's opgericht
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo

Profiteer van het boekhouders netwerk van FIRM24

Niet voor niets besteden steeds meer ondernemers de administratie volledig uit. Dan zijn financiële zaken van begin tot eind goed geregeld en kunnen ondernemers kostbare tijd en energie richten op hoofdzaken.

Firm24 is zelf geen boekhouder, maar wij hebben diverse partners waar wij de ondernemer aan kunnen koppelen. Daarom hebben wij de beste boekhouders voor jou als ondernemer geselecteerd. 

Ben je op zoek naar een volledige online boekhouder of ga je liever iedere week op de koffie? Iedere boekhouder uit ons netwerk heeft een uniek team waarbij kwaliteit altijd op de eerste plaatst staat. En altijd voor een scherpe prijs.

Waarom je boekhouding via Firm24 regelen?

afbeelding bv oprichten

Slimmer door software

Door het slim inzetten van software en strak inrichten van processen kunnen wij 70% van ons werk automatiseren. Daardoor kunnen wij een super scherpe prijs bieden voor een premium service. Alles volledig digitaal, geen papierwerk meer. De online boekhoudservice en de app worden meegeleverd.

afbeelding financien

Firm24 Premium service

Wij hebben onze automatisering expertise gebundeld in strakke processen zodat de Firm24 boekhouders de administratie iedere maand kunnen afsluiten. Als jij een bon scant met de app wordt deze binnen 24 uur verwerkt! Snelheid met de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

Heldere communicatie

Wij vinden het belangrijk om vooraf helder te communiceren. De intake en communicatie lopen altijd via een customer succes manager. De boekhouders zijn verantwoordelijk voor het verwerken van de administratie en het maken van de jaarstukken.

Veelgestelde vragen over de boekhouding

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet

Het is voor dienstverleners makkelijker geld verdienen als ze niet uitleggen hoe het zit. Bij Firm24 geloven we daar niet aan. Complexe dingen kunnen ook eenvoudig worden gemaakt. We stellen onze informatie gratis beschikbaar en geven je inzichten met behulp van onze software. Automatisering lijkt onpersoonlijk maar daardoor ontstaat juist ruimte om meerwaarde te leveren op de cruciale vlakken die menselijk inzicht en ervaring vereisen. Wij kiezen altijd de kant van de ondernemer en waarborgen de kwaliteit van de dienstverlening.

Veelgestelde vragen over het regelen van je boekhouding

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet

Onder boekhouding verstaan we de financiële administratie van de onderneming. Wanneer je boekhoudt zorg je er dus voor dat deze financiële administratie op orde blijft. Dit houdt in het verwerken van alle bonnetjes en facturen, maar ook bijvoorbeeld het doen van belastingaangiften.

Ook 500+ adviseurs maken gebruik van FIRM24

Het platform voor ondernemers én adviseurs

oamkb logo

Honoré Schreurs - OAMKB

"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."

Raket

Michel Slager - 100digitaal

"Onze visie, diensten en systemen sluiten goed op elkaar aan zodat zaken voor klanten van begin tot eind goed geregeld zijn. Voor nieuwe BV’s of aanpassingen daarbinnen kunnen we onze klanten goed helpen met de expertise van Firm24 zodat ze kostbare tijd en energie richten op hoofdzaken."

uwbs services

Gerben de Man - UWBS

"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00