Kennisbank

Firm24 Premium: hét online platform voor adviseurs!

Firm24 is al een lange tijd voor ondernemers het platform waar ze al hun zakelijke diensten gemakkelijk en snel kunnen regelen. Vaak schakelen ondernemers zelf een adviseur in zodat ze dit goed begeleid kunnen doen. Om deze reden hebben we naast het platform voor ondernemers ook een platform ontwikkeld waar adviseurs zelf direct de zaken voor zijn/haar cliënt kunnen managen!

Wat is Firm24 Premium?

Met meer dan 150 beschikbare contracten en tools kunnen adviseurs via FIRM24 Premium de volledige zakelijke diensten van hun cliënten efficiënt regelen vanuit één online omgeving en ook nog automatisch hun eigen kosten mee factureren. Hiermee kunnen adviseurs meerdere nieuwe business modellen creëren en een vast aanspreekpunt worden van cliënt omtrent de zakelijke diensten.

Voor wie is Firm24 Premium?

Het platform is bedoeld voor vooruitstrevende adviseurs die de visie hebben om een vast aanspreekpunt te worden van de ondernemer omtrent alle zakelijke processen en hiermee hun cliënten volledig kunnen ontzorgen.

Wat zijn de voordelen van Firm24 Premium voor adviseurs?

Via Firm24 Premium kunt u gebruikmaken van verschillende online tools waardoor uw cliënt beter kunt bijstaan. In dit kader valt te denken aan de volgende tools:

  • Een tool om u cliënt te adviseren omtrent de juiste rechtsvorm.
  • Een tool om te bepalen of een holding wel/niet voordelig is voor uw cliënt.
  • Een tool die helpt bij het opstellen van fiscale stukken die nodig zijn voor een inbrengprocedure.

De volledige lijst met tools kunt hier vinden.

Daarnaast krijgt u toegang tot meer dan 150 contracten die ondernemers vaak nodig hebben bij het drijven van hun onderneming. Hierbij valt te denken aan:

  • Een arbeidsovereenkomst voor de DGA
  • Managementovereenkomst
  • Rekening-courant overeenkomst
  • Aandeelhoudersovereenkomst
  • NDA

Deze contracten kunt u terugvinden in uw persoonlijke dashboard nadat u zich heeft aangemeld.

Overige voordelen

Als adviseur van Firm24 Premium krijgt u iedere maand nieuwe leads toegestuurd. We zien namelijk dat veel van de bij ons aangesloten ondernemers op zoek zijn naar bijvoorbeeld een boekhouder of bedrijfsadviseur. Verder krijgt u als adviseur een vermelding op onze website als officiële partner, krijgt u toegang tot evenementen voor PE punten, genereert u naamsbekendheid én wordt er een kwaliteitstoets uitgevoerd waarna u een bijbehorend certificaat ontvangt.

handenschudden

Sluit u zich net als 300 andere adviseurs ook aan?

Overtuigd geraakt van de mogelijkheden die Firm24 Premium? Meld u zich dan gratis aan via deze link. U zit nergens aan vast, maar dan kunt u samen met één van onze adviseurs vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden.

Gepubliceerd op 12 maart 2024
logo_firm24_color_9b432741b9
Firm24 linkedin
Dit is de algemene schrijver binnen ons bedrijf. Meerdere collega's schrijven wel eens over onderwerpen en doen dit onder deze naam.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24