Onze notarissen

Als je snel en gemakkelijk een BV wilt oprichten ben je bij ons aan het goede adres.
Je hoeft maar 3 stappen te doorlopen en je kan beginnen met ondernemen.
Na de online procedure kan je direct naar een notaris in de buurt voor legalisatie.
De bij ons aangesloten notarissen hebben alle expertises in huis.

FIRM24
Hoofdkantoor Firm24 Amsterdam

Ben je klaar om te gaan ondernemen en wil je een BV oprichten in Amsterdam of omstreken, dan kan FIRM24 je op een snelle en makkelijke manier helpen. Je hebt namelijk een oprichtingsakte van de notaris nodig.
Wij voorzien je uiteraard ook van advies in dit belangrijke oprichtingsproces.

FIRM24

Burgerweeshuispad 201
1076 GR Amsterdam

Amson
Notaris Amstelveen
Ga je een BV oprichten in Amstelveen of omgeving? Dan wil je natuurlijk dat jouw BV de beste start krijgt. En voor de beste start heb je een hele goede notaris nodig om de BV op te richten. De notaris maakt een oprichtingsakte, maar kan je ook helpen met alle andere zaken die komen kijken bij het oprichten van een BV.

Amson & Kolhoff Notarissen

Amsterdamseweg 421,
1181 BP Amstelveen

hekkelman-notarissen-firm24
Notaris Arnhem

Ga je een BV oprichten in Arnhem of omgeving? Dan wil je natuurlijk dat jouw BV de beste start krijgt. En voor de beste start heb je een hele goede notaris nodig om de BV op te richten. De notaris maakt een oprichtingsakte, maar kan je ook helpen met alle andere zaken die komen kijken bij het oprichten van een BV.

Hekkelman Notarissen

Sickeszplein 1,
6821 HV Arnhem

Notaris Breda

Woon je in Breda of omstreken en wil je een BV oprichten? Daar komt een hoop bij kijken.
FIRM24 helpt je om zo makkelijk en snel mogelijk jouw BV op te richten.
Je hebt een betrouwbare notaris nodig om de oprichtingsakte op te stellen en je te voorzien van het advies dat je nodig hebt.

Linders Notarissen

Ginnekenweg 188
4835 NH Breda

Notaris Bussum

Wil je een BV oprichten in de omgeving Bussum? Dan helpen wij je om zo makkelijk mogelijk jouw BV op te richten. Je hebt een betrouwbare notaris nodig die ervoor zorgt dat je niet te veel betaalt en die het proces snel laat verlopen. Daarnaast is het fijn zijn problemen voor te leggen aan een professional.

Notariskantoor Goossens

Brediusweg 20,
1401 AG Bussum

matzinger-eversdijk-firm24
Notaris Den Haag

Ga je ondernemen en een BV oprichten in Den Haag of omgeving? Dan wil je een goede en betaalbare notaris die een oprichtingsakte kan maken. Maar ook kan een notaris je helpen met het in kaart brengen van de complete statuten en andere zaken die bij het oprichtingsproces komen kijken.

Matzinger Eversdijk Notarissen

Alexander Gogelweg 32
2517 JJ Den Haag

Notaris Den Helder

Wil je een BV oprichten in Den Helder of omgeving? Dan wil je graag bij een goede en betaalbare notaris terecht kunnen. De notaris moet niet alleen de oprichtingsakte verzorgen, maar kan je ook helpen Maar ook kan een notaris je helpen met de statuten, maar ook met zaken rondom de aandelenverdeling.

Stouthart & Hilber Notarissen

Julianaplein 34 A
1781 HC Den Helder

pigmans-firm24
Notaris Eindhoven

Ga je een BV oprichten in Eindhoven of in deze omgeving? Dan begint je avontuur bij een goede en betaalbare notaris. Je hebt namelijk een oprichtingsakte nodig, maar je wil niet dat je handen vol geld moet betalen of het proces je zeeën van tijd kost. Daarnaast kan het fijn zijn om complexe en financiële constructies voor te leggen aan een professional.

Pigmans Ras Janssen Notarissen

Parklaan 64
5613 BH Eindhoven

damste-notarissen-firm24
Notaris Enschede

Wil je een BV oprichten? Enschede heeft notarissen die je verder kunnen helpen. Wanneer je een BV gaat oprichten in Enschede of omgeving heb je een notaris nodig die voor jou een oprichtingsakte maakt. Zonder deze akte kan je niet van start, maar het is ook aan te raden om advies in te winnen over zaken rondom het kapitaal of aandelen verdeling.

Damste Notarissen

Hengelosestraat 571
7521 AG Enschede

Notaris Groningen (enkel legaliseren)

Ben je van plan om een BV op te richten in Groningen en omgeving? Het begint allemaal bij de notaris. De notaris voorziet jou van deskundig advies rondom de BV oprichting. Denk hierbij aan het opstellen van statuten en de verdeling van de aandelenkoek. Daarnaast stelt de notaris de oprichtingsakte op en beantwoordt hij al je vragen. Kortom: de notaris is absoluut een onmisbare factor.

Lambeck Harms Notarissen

Van Elmptstraat 16 14
9723 ZL Groningen

Notaris Heerlen

Ga je een BV oprichten in Heerlen (omgeving)? Dan heb je een betrouwbare notaris nodig. Natuurlijk zal de notaris je moeten voorzien van een oprichtingsakte, maar je kan ook gebaat zijn bij adviezen van een professional. Je richt namelijk niet iedere dag een BV op. De beslissingen die je nu maakt, kunnen grote gevolgen hebben voor de toekomst.

Tomlow + Partners

Akerstraat 77
6417 BJ Heerlen

Notaris Hoogvliet

Wanneer je overweegt een BV op te richten in de regio Hoogvliet, is het van groot belang dat je tijdens het oprichtingstraject begeleid wordt door een vakkundige notaris. Het juiste advies en hulp bij oprichting van een BV kunnen je een hoop ellende achteraf besparen. Lint Notarissen heeft netwerk met 6 kantoren waar vakkundige notarissen werkzaam die jou graag helpen.

Lint Notarissen

Hoogvlietsekerkweg 152
3194 AM Hoogvliet

amer-notarissen
Notaris Raamsdonksveer

Je gaat een BV oprichten. Dan wil je hoogstwaarschijnlijk dat dit proces begeleid wordt door een ervaren en vakkundige notaris. Denk hierbij aan het opstellen van de statuten, maar ook de oprichtingsakte. Amer Notarissen zorgt ervoor dat alles juridisch goed geregeld is en dat het oprichten van je BV vlekkeloos en met succes verloopt. Waar wacht u nog op? Begin vandaag!

Amer Notarissen

Grote Kerkstraat 2
4941 DP Raamsdonksveer

kooijman-autar-firm24
Notaris Rotterdam

Ben je van plan om binnenkort een BV op te gaan richten in Rotterdam en omstreken? Dan begint dit grote avontuur bij de notaris. De notaris maakt niet alleen de oprichtingsakte, maar kan je ook helpen met het opstellen van statuten en het beantwoordt graag al je vragen over de BV oprichting. Kortom: de notaris is een onmisbare schakel tijdens het oprichten van jouw BV.

Kooijman Autar Notarissen

Straatweg 7
3051 BA Rotterdam

Notaris ‘s-Hertogenbosch

Overweeg je een BV op te richten in ‘s-Hertogenbosch en omgeving? Dan wil je hoogstwaarschijnlijk dat jouw BV de best start krijgt, inclusief uitstekende begeleiding van een doorgewinterde notaris. De notaris voorziet je van belangrijke informatie over de BV oprichting, bijvoorbeeld over statuten of het verdelen van aandelen. Daarnaast stelt de notaris de oprichtingsakte op.

Huijbregts Notarissen

Zuiderparkweg 280
5216 HE ’s-Hertogenbosch

Notaris Schagen

Je gaat in Schagen en omgeving een BV oprichten? Het begint allemaal bij de notaris, een onmisbare factor. De notaris helpt je tijdens het oprichtingstraject. Denk hierbij aan het opstellen van statuten, maar ook de oprichtingsakte. Met het juiste advies kun je met een gerust hart aan de slag en weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Stouthart & Hilber Notarissen

Loet 45
1741 BN Schagen

Notaris Steenwijk

Het is zover, je wil een BV oprichten. Steenwijk of omgeving is waar deze grote stap gaat gebeuren.
Het eerste wat je nodig het is een oprichtingsakte van je BV. Een BV oprichten in Leiden of omgeving doe je met de juiste notaris.

Deze gaat zorgen voor een akte en kan je adviseren in de belangrijke tijd.

Elan Notarissen

De Vesting 3
8332 GL Steenwijk

LOGO-DAAMEN-DE-KORT
Notaris Tilburg

Ben je van plan om een BV op te richten in Tilburg en omgeving? Het begint allemaal bij de notaris. De notaris voorziet jou van deskundig advies rondom de BV oprichting. Denk hierbij aan het opstellen van statuten en de verdeling van de aandelenkoek. Daarnaast stelt de notaris de oprichtingsakte op en beantwoordt hij al je vragen. Kortom: de notaris is absoluut een onmisbare factor.

Daamen De kort van Tuijl Notarissen

Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg

Notaris Utrecht
Ben je van plan om een BV op te richten in Utrecht en omgeving? Het begint allemaal bij de notaris. De notaris voorziet jou van deskundig advies rondom de BV oprichting. Denk hierbij aan het opstellen van statuten en de verdeling van de aandelenkoek. Daarnaast stelt de notaris de oprichtingsakte op en beantwoordt hij al je vragen. Kortom: de notaris is absoluut een onmisbare factor.

Hermans & Schuttevaer Notarissen

Jutfaseweg 1
3522 HA Utrecht

sauer-oonk-firm24
Notaris Vlissingen

Overweeg je een Besloten Vennootschap op te richten in Vlissingen en omstreken? Dan wil je hoogstwaarschijnlijk begeleid worden door de beste notarissen uit Zeeland. Je hebt niet alleen de oprichtingsakte nodig, maar het is net zo belangrijk dat je goed wordt geadviseerd over complexe zaken zoals het opstellen van statuten of een aandeelhoudersovereenkomst.

Sauer & Oonk Notarissen

Edisonweg 2a
4382 NW Vlissingen

Notaris Wassenaar

Heb je besloten om je bv op te richten in Wassenaar? Dan heb je een notaris nodig die de notariële akte opstelt, hierin staan de statuten van de BV. Tevens geeft de notaris voorlichting en daar waar nodig aanvullende adviezen. Bij Firm24 weet je zeker dat je voor een goede notaris kiest. Wij hebben namelijk ruime ervaring en een groot landelijk netwerk.

Van Wijk Notarissen

Schoolstraat 27
2240 AE Wassenaar

Notaris Zwartsluis

Ben je van plan om binnenkort een BV op te gaan richten in Zwartsluis en omstreken? Dan begint dit grote avontuur bij de notaris. De notaris maakt niet alleen de oprichtingsakte, maar kan je ook helpen met het opstellen van statuten en het beantwoordt graag al je vragen over de BV oprichting. Kortom: de notaris is een onmisbare schakel tijdens het oprichten van jouw BV.

Elan Notarissen

Kerkstraat 41
8064 DM Zwartsluis

Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]