Kennisbank

Zakelijk belastingadvies voor ondernemers

Belasting, niemand wordt er vrolijk van, maar toch krijgt elke persoon of onderneming ermee te maken. Vaak zie je door alle bomen het bos niet meer, daarom worden er vaak fouten gemaakt in de belastingaangifte. Bovendien kun je soms uit de belastingaangifte ook voordelen halen! Denk bijvoorbeeld aan bepaalde dingen die misschien aftrekbaar zijn o.i.d. Daarom bieden wij als FIrm24 zijnde ook belastingadvies aan voor jou als ondernemer!

Waarom belastingadvies?

Een belastingadviseur geeft een persoon adviezen over de fiscale positie en de voorkomende belasting. Wij proberen er uiteraard voor te zorgen dat jij als ondernemer zo min mogelijk belasting gaat moeten betalen aan de overheid. Het is natuurlijk fijn om zoveel mogelijk geld aan jezelf of je bedrijf te besteden. Wat het voornaamste voordeel is om gebruik te maken van een belastingadviseur, is uiteraard de kennis die een adviseur over het algemeen heeft. Hij is bekend met alle aspecten van de fiscale regelgeving en kan vaak door ervaring dus voordelen halen voor jou als ondernemer.

Internationaal belastingadvies

Heeft u te maken met een internationale woon- en/of werksituatie zoals emigratie, remigratie of werken in het buitenland, of heeft u bezittingen en/of panden in het buitenland? Dan kan vroegtijdig internationaal belastingadvies u veel voordeel opleveren. Ook dit is een van onze diensten. Dit kan ook erg ingewikkeld zijn om zelf te moeten afdoen, want welke regelgeving is nou precies van toepassing? Zit hier veel verschil in of moet u toch ineens iets wel of niet aangeven? Laat ons dit voor u oplossen!

financien

Waar kunnen wij je mee helpen?

Zoals hierboven vermeld zijn wij van alle markten thuis. Wij behandelen de standaard belastingaangiftes, of internationale. Mocht het te ingewikkeld zijn, kan dit door ons worden opgelost, wij kunnen zoals vermeld zelfs kijken of er nog voordelen uit zijn te halen voor jou als ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan een laptop of televisie die onder bedrijfskosten geschaard kan worden, en dus misschien wel aftrekbaar zijn op de belasting. Wij kijken naar de specifieke situatie waar jij je in bevindt, en kijken zo wat voor jou het meest voordelig is om te doen. Zo kun je jezelf en je onderneming een hoop geld besparen als je geniet van een belastingadvies van een professionele partij!

Mocht nog niet alles duidelijk zijn, of heb je nog aanvullende vragen voor onze specialisten? Neem dan snel contact met ons op!

Gepubliceerd op 12 oktober 2023
Jason Buck linkedin
Jason is Juridisch content schrijver bij FIRM24 en daarnaast student rechtsgeleerdheid.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24