Laat je merk registreren in de EU!

Door je merknaam in de EU te laten registreren ontvang je juridische bescherming voor je merk. Bij Firm24 regel je de beste deal - geen onnodig papierwerk, maar snel en gemakkelijk online.

Meer dan 59.535 BV's opgericht
10 years firm24
Meer dan 59.535 BV's opgericht
10 years firm24

Altijd de beste deal en begeleiding voor je merkregistratie in de EU!

Via Firm24 bescherm je al het intellectueel eigendom van jouw bedrijf. Door je merk te registreren ontvang je wettelijke bescherming tegen copycats & meelifters. Je ontvang alleenrecht op het gebruik van je naam of logo hiermee kan je de concurrentie positie van je merk versterken. Tijdens een telefonisch adviesgesprek krijg je inhoudelijke uitleg over het merkrecht. Vervolgens krijg je een scherpe offerte op maat. Is alles duidelijk? Dan kan de specialist aan de slag met de registratie.

Bij Firm24 kun je het gewoon online regelen. Nadat we ooit begonnen als platform om voor BV oprichting zijn we inmiddels uitgegroeid tot dé plek waar ondernemers alle zakelijke diensten online regelen. Dit is niet alleen makkelijker, maar ook een stuk efficiënter en transparanter. 

Inmiddels weten jaarlijks 400.000+ ondernemers onze 'online-shop' voor zakelijke diensten te vinden. Als klant krijg je altijd directe hulp op de eerste lijn en kun je nog dezelfde dag een gratis adviesgesprek inplannen met onze adviseurs. Ook in de avonduren en in het weekend.

afbeelding financien

Merkregistratie EU

Door middel van een merkregistratie in Europa kun je derden verbieden jouw merk of een overeenkomend merk te registreren of te gebruiken. Mits het om dezelfde of soortgelijke producten of diensten gaat. 

Klok animatie in het blauw

Snel en eenvoudig

Als je de zakelijke diensten via FIRM24 regelt, profiteer je automatisch van onze service normen. We hanteren scherpe prijzen, bieden een gratis checkgesprek en zijn altijd bereikbaar. Zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

Altijd de beste deal

Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste aanbieders in de markt. Zodat jij niet meer hoeft te zoeken en offertes hoeft op te vragen. Hierdoor ben je verzekerd van goede kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Prijsoverzicht merkregistratie EU

Zie hieronder de beschrijving van de ideale deal met een adviesgesprek.

Adviesgesprek met specialist en scherpe offerte

99 excl BTW
Start je aanvraag

Hoe het werkt:

 • Online aanvraag voor adviesgesprek
 • Eerste contact binnen 48 uur
 • Direct een afspraak met specialist

Wat je krijgt: 

 • Telefonisch adviesgesprek (30 min)
 • Offerte op maat voor merkregistratie EU
 • Kwaliteitscontrole opdracht door Firm24

Service normen Firm24:

 • Persoonlijke hulp bij aanvraag
 • Dagelijks tot 22:00 bereikbaar
 • 1 op 1 contact met specialist

De ideale deal:

 • Inhoudelijk advies voor jouw situatie
 • Scherpe offerte voor vervolgopdracht
 • EUR 99,- korting bij afname vervolgopdracht

150.000 ondernemers gingen je voor

scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo

Hoe werkt aanvragen van een intakegesprek?

In 3 stappen regel jij het eenvoudig online.

Documenten in het blauw.

1. Kies een optie

Er zijn twee opties, de eerste is een gratis checkgesprek met een Firm24 adviseur. Deze helpt je met de eerste vragen. Wil je een opdracht laten uitvoeren? Plan dan een intakegesprek in.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

2. Start aanvraag

Start de aanvraag voor jouw keuze. Doorloop het online proces en vul online de informatie in. Op deze manier krijgt de specialist een efficiënt dossier en bespaar jij direct op de kosten.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

3. Contact met specialist

Jouw aanvraag is goed ontvangen! Via het online dashboard heb je altijd 1 op 1 contact met de specialist. Deze neemt contact met je op voor de vervolgstappen zoals het intakegesprek en offerte.

Veelgestelde vragen over merkregistratie in de EU

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Een merk is een naam van een product of dienst, waarmee jouw product of dienst onderscheiden kan worden van andere producten en diensten. Een merk moet worden ingeschreven in het merkenregister en krijgt dan bescherming tegen gebruik van anderen in een bepaalde regio.

Ook 500+ adviseurs maken gebruik van FIRM24

Het platform voor ondernemers én adviseurs.

oamkb logo

Honoré Schreurs - OAMKB

"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."

uwbs services

Gerben de Man - UWBS

"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”

Raket

Michel Slager - 100digitaal

"Onze visie, diensten en systemen sluiten goed op elkaar aan zodat zaken voor klanten van begin tot eind goed geregeld zijn. Voor nieuwe BV’s of aanpassingen daarbinnen kunnen we onze klanten goed helpen met de expertise van Firm24 zodat ze kostbare tijd en energie richten op hoofdzaken."

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24