Firm24 – Your Company Starts Here

In 2012 werd in Nederland de Wet vereenvoudiging en flexibilisering BV-recht ingevoerd. Door deze wet werd het eenvoudiger gemaakt om een BV op te richten omdat het voorheen vereiste minimum startkapitaal van €18.000,- kwam te vervallen.

Voor veel ondernemers betekende deze wet niet meteen de “vereenvoudiging” die ze hadden gehoopt. Er was nog steeds een notaris nodig om een BV op te richten en die hanteerde nog steeds ouderwetse tarieven. In 2013 besloten Rick en Martijn (beiden ex-PWC) om die “vereenvoudiging” eindelijk vorm te geven. Het resultaat was Firm24: een platform waar ondernemers terecht kunnen voor de oprichting van hun BV en alles wat daarbij komt kijken.

Anno 2024 worden online bijna 3 op de 10 BV’s in Nederland opgericht via ons platform. We weten dus het een en ander over het opstarten en succesvol maken van een bedrijf. We helpen je graag op weg met onze opgedane kennis en ervaring.

Ondernemen doe je met een team

Ondernemen doe je niet alleen. Dat doe je met een team. Met goede en gedreven mensen maken wij iedere dag het verschil. Daarom vinden wij een goede werkomgeving belangrijk. Hard werken, veel leren, mooie nieuwe dingen maken, professioneel met elkaar omgaan, maar ook goede koffie, een eigen bar, gezellig met elkaar lunchen en af en toe een potje pool of tafelvoetbal horen daar wat ons betreft bij.

Martijn Migchelsen
Oprichter

Na jaren bij PWC gewerkt te hebben besloot Martijn Firm24 op te richten. Als founder controleert hij alle dagelijkse bezigheden en stuurt de teams aan waar nodig is. Martijn is nauw betrokken bij het proces van innovatie voor alle diensten en producten van Firm24.

Rick Schmitz
Oprichter

Rick is een van de oprichters van FIRM24 en houdt zich – naast de dagelijkse bedrijfsvoering – bezig met business development.

Coen Santhagens
Chief Operating Officer

Coen is verantwoordelijk voor het efficiënt en succesvol verloop van operaties binnen Firm24. Hij beheert de dagelijkse gang van zaken, begeleidt innovatie trajecten en optimaliseert de lopende processen.

Sven Stam
CTO

Sven is een developer van het eerste uur. Hij heeft een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie en leidt het developer team bij Firm24. Als teamleider is hij verantwoordelijk voor alles wat met techniek en software te maken heeft en stuurt hij alle development activiteiten aan.

firm24 professionals
Romeo
Sales adviseur
Joey
Sales manager
onze adviseurs
Otto
Jurist
Bente
Juriste
Jim
Jurist
Macy
jr. Customer Experience Manager
Jesse
Jurist
Jusuf
Jurist
Maxime
Juriste
Laïla
Juriste
Thijmen
Adviseur
Carmen
Juriste
marketing
Milco
Head of Marketing
Kiki
Content schrijver
Bas
jr. Partnerships
development
Manolis
Web Developer
Theone
Frontend Web Developer

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00