Switch Language

Privacy Verklaring Firm24

Firm24 B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam (1014AX) aan de Condensatorweg 54, hierna te noemen “Firm24” hecht veel waarde aan een verantwoorde omgang met persoonsgegevens van haar bezoekers. Firm24 verwerkt uw persoonsgegevens dan ook zorgvuldig en met inachtneming van de bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens daaromtrent stelt. In deze Privacy Verklaring informeert Firm24 u over de manier waarop Firm24 uw persoonsgegevens verwerkt en hoe u deze kunt wijzigen of daartegen in verzet kunt. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de diensten die door Firm24 worden aangeboden op www.firm24.com.

Artikel 1: Uitleg persoonsgegevens en specifieke doelen voor de verwerking daarvan

  1. Persoonlijk
    Firm24 gebruikt gegevens om u een zo persoonlijk mogelijke winkelervaring te bieden. Firm24 past wat u op www.firm24.com ziet aan op uw interesses. Firm24 gebruikt daarvoor bijvoorbeeld gegevens van eerdere bestellingen, uw IP-adres en cookies. Over cookies kun u hier meer lezen.
  2. Doel
    Firm24 verzamelt en verwerkt dus uw persoonsgegevens. Door middel van het bezoeken van www.firm24.com, gaat u akkoord met deze Privacy Verklaring en geeft u toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals beschreven in deze Privacy Verklaring. Firm24 gebruikt uw gegevens voor verschillende doelen. Hierna kunt u zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over uw bezoek aan onze website Hieronder volgt een overzicht van persoonsgegevens die kunnen worden verwerkt door Firm24.
  3. Bestelling
    Voor uw bestelling heeft Firm24 uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en uw op de hoogte houden over uw bestelling. Firm24 verstrekt deze gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en ons distributiecentrum. Als u op www.firm24.com bij een externe verkoper bestelt, geeft Firm24 uw gegevens aan deze verkoper. We eisen van onze externe
    verkopers dat ze net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als Firm24 dat doet.
  4. Uw account
    In uw account op www.firm24.com slaat Firm24 onder andere de volgende informatie op: uw naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, gegevens over uw eerdere bestellingen & reviews die u hebt geplaatst.
  5. Klantenservice
    U kunt bellen, chatten & e-mailen met onze klantenservice. Om u snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 en maken we aantekeningen die we bewaren. Firm24 registreert gegevens over het telefoongesprek en bewaart chats. voor analyses en verbetering van onze diensten. Soms maakt Firm24 gebruik van een andere partij voor het geven van antwoord op uw vragen. Die kan daarvoor uw gegevens gebruiken.
  6. Nieuwsbrieven
    u kunt zich aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven. Firm24 heeft algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. De persoonlijke nieuwsbrieven stelt Firm24 samen op basis van uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 en met name eerdere bestellingen. Dat maakt de nieuwsbrief voor u interessanter. Indien u geen nieuwsbrieven van Firm24 meer wilt ontvangen, kunt u zich afmelden via support@firm24.com.
  7. Klantbeoordeling
    Bij het schrijven van een klantbeoordeling, kunt u kiezen of uw persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of Firm24 over uw klantbeoordeling contact met u op mag nemen. In voorkomend geval houdt Firm24 bij houden bij wie welke review schrijft en uw reviews staan ook in uw account.
  8. Persoonlijk winkelen
    Op basis van uw eerdere bezoeken aan www.firm24.com houdt Firm24 uw winkelgedrag en persoonlijke voorkeuren bij en kan Firm24 haar aanbod aan u daarop aanpassen. Firm24 gebruikt daarvoor cookies, uw IP-adres en informatie over eerdere aankopen.
  9. Verbetering van diensten Firm24
    Firm24 kan uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 gebruiken om u te vragen mee te doen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Als derden dat onderzoek voor Firm24 uitvoeren, geeft Firm24 uw e-mailadres aan die derde om dat onderzoek uit te voeren.
  10. Fraude, inbreuk of andere ontoelaatbare gedragingen klanten
    Firm24 gebruikt uw gegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Zonodig overhandigt Firm24 uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 aan de overheid. Ook kan Firm24 uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 verstrekken aan politie, justitie en andere opsporingsdiensten en andere derden om te
    voldoen aan wettelijke verplichtingen of aan een rechterlijk vonnis, of ter voorkoming van, het opsporen of vervolgen van strafbare feiten of
    onrechtmatige gedragingen.
  11. Zakelijke klanten
    Gegevens van zakelijke klanten, partners of (hun) contactpersonen worden op dezelfde wijze gebruikt en verwerkt als die van particuliere klanten. Zijn het gegevens van personen, dan behandelt Firm24 deze gegevens net zoals die van andere klanten van Firm24
  12. Social media
    Op sommige plekken op www.firm24.com, kunt u met uw social media-account inloggen. Uw winkelgedrag kan dan zichtbaar worden op uw social media-account. Firm24 krijgt geen toegang tot uw social media-account.
  13. Andere doeleinden
    Tot slot kan Firm24 uw gegevens gebruiken voor andere doeleinden, zoals specifiek omschreven bij het verzamelen van uw gegevens

Artikel 2: Doorgifte aan derden

  1. Firm24 geeft uw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij:
    a) De doorgifte geschiedt aan een door Firm24 voor de in deze Privacy Verklaring opgesomde doeleinden ingeschakelde derden, met welke derden Firm24 een overeenkomst heeft gesloten waarin is bepaald hoe deze Samenwerkingspartner op een verantwoorde wijze omgaat met uw persoonsgegevens;
    b) Firm24 op grond van een wettelijke plicht gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties

Artikel 3: Beveiliging van gegevens

  1. Firm24 maakt – voor zover dat van haar verlangd mag worden – gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsprocedures, onder meer om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot uw gegevens en om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van de informatie die Firm24 ontvangt.

Artikel 4: Beschikbaarheid en wijziging van uw gegevens

  1. U kunt op elk moment inzage vragen in uw persoonsgegevens die we verwerken. Ook kunt u een verzoek doen om uw gegevens laten wijzigen of verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar support@firm24.com of gebruik maken van de de-autorisatie mogelijkheid in uw account. Als u ervoor kiest om uw persoonsgegevens te verwijderen, kunt u geen gebruik meer maken van de website, omdat de verwerking van uw persoonsgegevens essentieel is voor de werking van het website

Artikel 5: Cookies

  1. Het is mogelijk dat Firm24 tijdens een lopende sessie gebruik maakt van first party session cookies. Deze cookies zijn in beginsel functioneel van aard. Om alle cookies te weigeren of om te worden geïnformeerd iedere keer dat uw computer een cookie ontvangt kunnen bij de “help”-functie op de werkbalk van de browser van uw computer de instellingen van uw computer worden gewijzigd. Sommige functies op www.firm24.com werken mogelijk niet meer indien uw computer geen cookies kan ontvangen

Artikel 6: Aansprakelijkheid Firm24

  1. Firm24 heeft geen zeggenschap over het eventuele gebruik door derden van uw persoonsgegevens. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de persoonsgegevens die Firm24 verwerkt ten behoeve van www.firm24.com. Firm24 accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten van derden.

Artikel 7: Bewaartermijn

  1. Firm24 bewaart persoonsgegevens gedurende een periode van 12 maanden na uw laatste bezoek aan www.firm24.com, tenzij Firm24 op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren

Artikel 8 Wijziging Privacy Verklaring

  1. Firm24 behoudt zich het recht voor om deze Privacy Verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal via www.firm24.com bekend gemaakt worden. Door na wijzigingen gebruik te maken van www.firm24.com gaat u akkoord met een eventueel gewijzigde Privacy Verklaring. Hou voor alle wijzigingen regelmatig deze pagina en www.firm24.com in de gaten. De huidige Privacy Verklaring is bijgewerkt op 20/03/2017

Klantbeoordeling: van
Cijfer:
Nieuw bij Firm24? Profiteer van nog meer gratis kennis en tips Aanmelden
[contact-form-7 id="11842" title="Nieuwsbrief"]