Meer dan 40.000 contracten opgesteld
Veilig betalen

Het Firm24 Starterspakket

Als startende ondernemer weet je dat je er met een BV alleen nog niet bent. Maar wat heb je dan precies nodig? Firm24 heeft een pakket samengesteld met de belangrijkste stukken die je nodig hebt om succesvol, zorgeloos te kunnen ondernemen. Het betreft hier geen templates of zelfwerkzaamheid: de stukken worden door een specialist voor jou opgesteld.

Aangeboden door onze partner:

Mkbrecht logo

Hoe werkt het?

In 4 stappen eenvoudig en snel geregeld
1

Kies een datum en tijd

Kies je document(en) die je wilt laten maken, controleren of aanpassen. Als je nog niet weet wat je nodig hebt, dan bespreken we dat in het telefonische startersgesprek.

2

Gratis telefonische intake

In een telefonisch gesprek nemen we al je wensen door en bekijken we waar je risico's liggen. Dit gesprek is nog gratis. Samen bespreken we welke contracten je nodig hebt om veilig te ondernemen.

3

Wij gaan voor je aan de slag

Je krijgt een bevestiging na jouw intakegesprek. Die order kun je binnen 24 uur na orderbevestiging nog annuleren. Vervolgens gaan we aan de slag voor je. Jouw opdracht wordt in 10 werkdagen afgerond.

4

Ontvang jouw gevraagde dienst

Binnen de afgesproken termijn ontvang je het advies of de contracten. Als je hebt gekozen voor een document opstellen of aanpassen, dan ontvang je een concept. Daarin kun je nog wijzigingen laten doen.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support