Verwerkersovereenkomst
laten opstellen in 3 stappen

Een verwerkersovereenkomst is een contract tussen de verantwoordelijke (degene die bepaalt hoe en waarom persoonsgegevens worden verwerkt) en de verwerker (degene die de gegevens namens de verantwoordelijke verwerkt), waarin afspraken over de omgang met persoonsgegevens en de naleving van de AVG zijn vastgelegd.

150.000 ondernemers gingen je voor.

Verwerkersovereenkomst

Snelheid 48 uur
Vanaf
249
excl BTW
Start je aanvraag

Hoe het werkt:

 • Eerste contact binnen 48 uur
 • Direct een telefonische afspraak met jurist
 • Binnen 7 werkdagen contract opgeleverd

Wat je krijgt: 

 • Adviesgesprek met jurist
 • Conceptdocument en aanpassingsronde
 • Finaal document in Word bestand

Service normen Firm24:

 • Persoonlijke hulp bij aanvraag
 • Dagelijks tot 22:00 bereikbaar
 • 1 op 1 contact met jurist

Prijs:

 • Betaald intakegesprek voorafgaand (€99)
 • Offerte opgesteld op basis van situatie
 • Kosten intakegesprek worden verrekend

Online geregeld in 3 stappen

 1. Wij hebben speciaal voor jou een tijdelijke deal onderhandeld met de dienstverleners op ons platform. Via deze speciale Firm24 deal kun jij voor een scherpe prijs jouw verwerkersovereenkomst aanvragen.
 2. Start de aanvraag voor jouw keuze. Doorloop het online proces en vul online de informatie in. Op deze manier krijgt de jurist een efficiënt dossier en bespaar jij direct op de kosten.
 3. Jouw aanvraag is goed ontvangen! Via het online dashboard heb je altijd 1 op 1 contact met de jurist. Deze neemt contact met je op voor de vervolgstappen.

Veelgestelde vragen over een Verwerkersovereenkomst

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet

Wat is een verwerkersovereenkomst?

Een verwerkersovereenkomst is sinds de nieuwe Europese Privacywetgeving (AVG) verplicht wanneer je persoonsgegevens verwerkt of aan een derde ter beschikking stelt. Voor de AVG was dit een bewerkersovereenkomst. In een verwerkersovereenkomst staan afspraken met een derde partij die jouw persoonsgegevens verwerkt. Hier moet zorgvuldig mee om worden gegaan. Er is sprake van een verwerking wanneer iemand inzage heeft in persoonsgegevens of deze opslaat of bewaart. Bijvoorbeeld een boekhouder die jouw administratie bijhoudt. In de overeenkomst wordt het doel van de gegevensverwerking opgenomen, wie waar verantwoordelijk voor is maar ook momenten van controle. Het is belangrijk dat er duidelijke afspraken worden gemaakt.

60.671 ondernemers gingen je voor

scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo

Meer weten over de verwerkersovereenkomst?

Dan raden wij deze artikelen aan!

Hoe stel je een verwerkersovereenkomst op?

Wanneer je een andere organisatie inschakelt om bepaalde persoons- of bedrijfsgegevens te verwerken moet hier een passende overeenkomst voor worden opgesteld. Dit is de verwerkersovereenkomst. In dit artikel lees je alles wat je daarover moet weten!

Lees het artikel verder

Wanneer ben je gebonden aan een overeenkomst?

Bij het kopen van een huis teken je een contract. Logisch dat er op deze manier een overeenkomst is gesloten waar verbintenissen uit voortvloeien. Dit betekent dat beide partijen zich ergens aan moeten houden: jij betaalt geld en krijgt daarvoor in de plaats een woning. Maar voor het sluiten van overeenkomsten is een handtekening niet altijd noodzakelijk. Ook zonder die krabbel kan jij vastzitten aan verplichtingen, misschien wel zonder dat je het wist... In deze blog leggen we je uit hoe dat zit!

Lees het artikel verder
Ondernemen met een BV

Veilig ondernemen met een BV

Er zijn nogal wat redenen te benoemen om over te stappen naar de BV vanuit je eenmanszaak of VOF. Er zijn veel fiscale voordelen en het geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling. Het is onmisbaar bij het aantrekken van investeerders, maakt bedrijfsopvolging na overlijden beter geregeld en je kunt jezelf een hypotheek verschaffen. In dit artikel gaan we daar allemaal niet op in. We gaan het hebben over: de bescherming die het jou biedt in privé als persoon.

Lees het artikel verder
Bekijk hier alle recente artikelen

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00