Verzekeringsscan
aanvragen in 3 stappen

Bij Firm24 regel je de beste deal voor een verzekeringsscan.
Geen onnodig papierwerk, maar snel en gemakkelijk online.

Meer dan 50.000 BV's opgericht
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo
Meer dan 50.000 BV's opgericht
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo

Altijd de beste deal en begeleiding voor checkgesprek met persoonlijke adviseur.

Bij Firm24 kunnen alle soorten zakelijke verzekeringen worden aangevraagd. Denk bijvoorbeeld aan de verzekeringen voor personeel of DGA. Vooraf wordt tijdens een intakegesprek jouw situatie besproken en daarna volgt een projectplan. Is alles duidelijk? Dan gaat de adviseur voor je aan de slag.

Bij Firm24 kun je het gewoon online regelen. Nadat we ooit begonnen als platform om voor BV oprichting zijn we inmiddels uitgegroeid tot dé plek waar ondernemers alle zakelijke diensten online regelen. Dit is niet alleen makkelijker, maar ook een stuk efficiënter en transparanter. 

Inmiddels weten jaarlijks 400.000+ ondernemers onze 'online-shop' voor zakelijke diensten te vinden. Als klant krijg je altijd directe hulp op de eerste lijn en kun je nog dezelfde dag een gratis adviesgesprek inplannen met onze adviseurs. Ook in de avonduren en in het weekend.

afbeelding financien

Verzekeringsscan

Ben je benieuwd welke verzekeringen goed van pas komen voor jouw bedrijf? Doe dan de verzekeringsscan. Het resultaat wordt besproken met de adviseur en daarna kan de aanvraag voor de verzekering in gang worden gezet.

afbeelding snelle bv oprichting

Snel en eenvoudig

Als je de zakelijke diensten via FIRM24 regelt, profiteer je automatisch van onze service normen. We hanteren scherpe prijzen, bieden een gratis checkgesprek en zijn altijd bereikbaar. Zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

Altijd de beste deal

Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste aanbieders in de markt. Zodat jij niet meer hoeft te zoeken en offertes hoeft op te vragen. Hierdoor ben je verzekerd van goede kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Prijsoverzicht verzekeringsscan

Zie hieronder de optie voor het checkgesprek. Selecteer de optie om te starten.

Plan een gratis checkgesprek

Start je aanvraag

Hoe het werkt:

  • Plan direct een belafspraak in onze agenda

Wat je krijgt: 

  • Gratis telefonisch checkgesprek (15 min) 
  • Mogelijkheid om al jouw vragen te stellen
  • Doorverwijzing naar één van onze partners

Service normen Firm24:

  • Persoonlijke hulp bij aanvraag
  • Dagelijks tot 22:00 bereikbaar
  • 1 op 1 contact met adviseur

Prijs:

  • Geheel vrijblijvend

50.000 ondernemers gingen je voor

cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo
cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo
cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo

Meer weten over een verzekeringsscan?

Dan raden wij deze artikelen aan!

Zo voorkom je een ‘risicorporatie’

Risico’s horen bij het ondernemerschap. Enerzijds maakt dat het ook zo avontuurlijk, maar anderzijds wil je liever zoveel mogelijk je risico’s beperken. Om je onderneming een vliegende start te geven en te laten groeien is risicomanagement daarom erg belangrijk. In dit artikel delen we tips waarmee je aan de slag kunt, zo voorkom je dat je onderneming een ‘risicorporatie’ wordt.

Lees het artikel verder

Zorgeloos ondernemen, de dynamiek van je BV en verzekering

Het moment waarop een ondernemer zijn eerste BV opricht is het moment waarop zijn zakelijke avontuur echt serieuze vormen aanneemt. In de fase daarvoor heeft hij zijn plannen uitgewerkt en uitgedacht, en misschien enige tijd vanuit een eenmanszaak of VoF gewerkt. Maar pas nadat de BV is opgericht gaat hij echt risicovolle (en dus potentieel lucratieve) verplichtingen aan. De BV zorgt namelijk voor een afscheiding tussen het zakelijke en privé vermogen, waardoor je als ondernemer (in principe) geen zorgen hoeft te maken dat je huis, auto, of privé bankrekening wordt beslagen door zakelijke schuldeisers. Waarom zou je dan nog extra waarborgen nodig hebben? Heel eenvoudig : het is prettig om je privé vermogen veilig te hebben gesteld van je zakelijke risico’s. Maar het vermogen dat je na jaren ondernemen in je BV opbouwt wil je ook niet zomaar blootstellen aan zakelijke risico’s. En dat is sneller gebeurd dan je denkt.

Lees het artikel verder

Veelgestelde vragen over de verzekeringsscan

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Met een verzekeringsscan wordt in kaart gebracht welke verzekeringen nu al afgesloten zijn voor je onderneming en welke daar nog aan toegevoegd kunnen worden. Heb je bijvoorbeeld een collectieve ongevallenverzekering, maar zou je ook gebaat zijn bij een verzuimverzekering? Dan komt dat in een verzekeringsscan naar voren.

Ook 500+ adviseurs maken gebruik van FIRM24

Het platform voor ondernemers én adviseurs.

oamkb logo

Honoré Schreurs - OAMKB

"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."

uwbs services

Gerben de Man - UWBS

"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”

100digitaal_d375e8c07f

Michel Slager - 100digitaal

"Onze visie, diensten en systemen sluiten goed op elkaar aan zodat zaken voor klanten van begin tot eind goed geregeld zijn. Voor nieuwe BV’s of aanpassingen daarbinnen kunnen we onze klanten goed helpen met de expertise van Firm24 zodat ze kostbare tijd en energie richten op hoofdzaken."

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00