Meer dan 40.000 BV's opgericht
Veilig betalen

Vragenlijst wijzigen onderneming

Talentvolle en gemotiveerde werknemers bepalen in grote mate het succes van je onderneming. Mede daarom wil je dat deze talenten bij jou aan boord blijven. Hoe zorg je ervoor dat je hen niet kwijtraakt?

Firm24 kan samen met jou vaststellen wat het beste is voor jouw situatie en jouw medewerkers. Wij doen dit aan de hand van een korte vragenlijst. Na afronding daarvan zullen we contact met je opnemen om de situatie door te spreken en tot een scherpe, op maat gemaakte offerte te komen.

intro-image-firm24

Veelgestelde vragen over het veranderbedrijf

plus

Waarom werknemers laten participeren?

Talentvolle en gemotiveerde werknemers bepalen in grote mate het succes van je onderneming. Mede daarom wil je dat deze talenten bij jou aan boord blijven. Je kunt werknemers op verschillende manieren laten participeren.

plus

Welke manieren zijn er om werknemers te laten participeren?

Je kan onder andere kiezen uit het uitgeven van aandelen, opties, aandelen zonder stemrecht, certificaten en Stock Appreciation Rights (SARs). Elke mogelijkheid heeft fiscale aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden. meer hierover lees je **hier.** (link: https://www.firm24.com/blog/oprichten/werknemersparticipatie-hoe-waarborg-je-loyaliteit-van-je-werknemers/)

plus

Hoe kan ik een statutenwijziging aanvragen?

Je kunt online de aanvraag doen voor de statutenwijziging via deze link. De aanvraag wordt beoordeeld door onze juristen en fiscalisten binnen 48 uur. Je daarna ontvangt de vervolgstappen per e-mail.

plus

Waarvoor kan ik als ondernemer bij Firm24 terecht?

Bij Firm24 kan je terecht voor alle vragen en diensten met betrekking tot het ondernemerschap. Daarbij beperken we ons niet enkel tot het notariële proces zoals de doorsnee notaris maar heb je direct contact met onze juristen en fiscalisten. Uit onze eigen ervaring als ondernemer begrijpen we de behoefte van allround service op alle vlakken tijdens het oprichtingsproces. (Fiscaal) advies, de beste accountants, waterdichte contracten, kortom alle wensen geleverd door één platform. Waarom je kostbare tijd verspillen aan het zoeken van verschillende aanbieders als je ook alles onder één dak kan hebben? Niet voor niets kiezen jaarlijks duizenden ondernemers om hun BV op te richten via Firm24.

plus

Wat vinden klanten van de service van FIRM24?

Sinds de oprichting in oktober 2012 hebben wij meer dan 40.000 ondernemers geholpen aan een BV, holding of een stichting en regelden wij daarnaast de bijbehorende overeenkomsten, boekhouding en belastingen. De gemiddelde klantbeoordeling is een 9,3 over de laatste 12 maanden en daar komen maandelijks tientallen beoordelingen bij. Het gouden ei? Op elk van de 7 dagen in de week staat ons support team, welke bestaat uit juristen en fiscalisten, klaar om de ondernemer te helpen. Vaak direct en anders binnen 48 uur kordaat antwoord op alle vragen. Doe je liever eerst wat praktijkonderzoek? Geen probleem! Maak gerust een gratis account aan en stel eens een gratis overeenkomst op. Zo ervaar je zelf hoe wij werken.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support