Werknemersparticipatie, dit zijn de mogelijkheden

Bij FIRM24 kun je gemakkelijk online advies inwinnen m.b.t. de werknemersparticipatie mogelijkheden. Daarnaast kun je ook online alles direct regelen. 

Meer dan 40.000 BV's opgericht
9.5
uit 2203 beoordelingen
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo
Meer dan 40.000 BV's opgericht
9.5
uit 2203 beoordelingen
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo

Werknemersparticipatie: Verhoog je loyaliteit als werkgever

Talentvolle en gemotiveerde werknemers bepalen in grote mate het succes van je onderneming. Mede daarom wil je dat deze talenten bij jou aan boord blijven. Hoe zorg je ervoor dat je hen niet kwijtraakt?  Er zijn er 5 mogelijkheden om dit te doen: 

  • Aandelen / Opties
  • Aandelen zonder stemrecht / Certificaten
  • Stock Appreciation Rights (SARs)

Wat voor jou als ondernemer is altijd afhankelijk van je situatie en gewenste uitkomst. Wij kunnen je uiteraard wel adviseren en de mogelijkheden op een rijtje te zetten. 

afbeelding financien

Werknemersparticipatie

Het is steeds meer van deze tijd om talentvolle werknemers op bepaalde manieren aan je bedrijf te binden. Welke manier van werknemersparticipatie je ook kiest, bij Firm24 helpen we je graag.

mijn_adviseur_a2e0f6a67d_f1c606b95a

Service normen

Als je zakelijke diensten regelt via FIRM24 profiteer je automatisch van onze service normen. We hanteren vaste prijzen, geven je gratis advies en zijn altijd bereikbaar zodat jij zonder zorgen kunt werken.

ondertekenen_126dbb25b9

Juridisch correct

Onze adviseurs regelen al het lastige papierwerk en leggen in simpele taal de beste adviezen aan je uit. Hierdoor bespaar je dagen lang zoeken naar antwoorden en kun je snel handelen.

40.000 ondernemers gingen je voor

cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo
cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo
cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo

Hoe werkt de aanvraag?

In 3 stappen eenvoudig online geregeld

ondertekenen_126dbb25b9

1. Start je aanvraag

Selecteer je gewenst dienst en start de aanvraag voor jouw opdracht. Hierbij vul online de informatie in die van belang is bij jouw opdracht. Wij zullen dit aangeven.

2. Intakegesprek notaris

Dien de opdracht bij de dienstverlener in, deze neemt (indien nodig) contact met je op om je wensen rondom dienst te bespreken. Ook krijg je een offerte op maat indien je eisen afwijken van de standaard voorwaarden.

afbeelding financien

3. Je STAK is opgericht!

Jouw opdracht wordt uitgevoerd. Via jouw online dashboard heb je altijd rechtstreeks contact met de dienstverlener en kun je de voortgang bijhouden. Na afloop wordt het eindresultaat met je gedeeld en is je aanvraag uitgevoerd.

Meer weten over werknemersparticipatie?

statuten BV

Verhoog je loyaliteit als werkgever

Talentvolle en gemotiveerde werknemers bepalen in grote mate het succes van je onderneming. Mede daarom wil je dat deze talenten bij jou aan boord blijven. Hoe zorg je ervoor dat je hen niet kwijtraakt?

Lees meer...
statuten BV

STAK oprichten voor werknemersparticipatie

Nieuw is de STAK voor werknemersparticipatie. Je beste werknemers geef je geen aandelen i.v.m. het stemrecht maar certificaten die recht geven op de winst in de onderneming waarvoor ze werken.

Lees meer...

Veelgestelde vragen over werknemersparticipatie

Talentvolle en gemotiveerde werknemers bepalen in grote mate het succes van je onderneming. Mede daarom wil je dat deze talenten bij jou aan boord blijven. Je kunt werknemers op verschillende manieren laten participeren.

Ook 500+ adviseurs maken gebruik van FIRM24

Het platform voor ondernemers én adviseurs

oamkb logo

Honoré Schreurs - OAMKB

"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."

ENTRPNR

Steven Lagerwij - ENTRPNR

“Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten we hoe belangrijk het is dat je je kunt focussen op je core business. Daarom ondersteunen wij onze klanten bij het hele administratieve proces. En daarom werken wij samen met experts als Firm24. Net als wij geloven zij dat je ondernemers op administratief vlak zo veel mogelijk moet ontzorgen.”

uwbs services

Gerben de Man - UWBS

"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een rechtspecialist
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00