Meer dan 40.000 BV's opgericht
Veilig betalen

40.000 ondernemers gingen je voor

Bij Firm24 kun je niet alleen je BV oprichten, maar ook alle veranderingen doorvoeren die je bedrijf in de loop der jaren meemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het toetreden van een nieuwe aandeelhouder, het opzetten van een STAK structuur voor de beloning van werknemers, of het verkopen van je bedrijf aan een investeerder. Firm24 is ervaren in alle fases van het proces en schakelt waar nodig externe experts in.

Via deze pagina kun je ons een vraag stellen over jouw situatie of probleem aan de hand van een korte vragenlijst. Na afronding daarvan zullen we contact met je opnemen om de situatie door te spreken en tot een scherpe, op maat gemaakte offerte te komen.

Joey adviseur

Veelgestelde vragen over wijzigingen in bedrijfsgegevens

plus

Hoe kan ik een aandelenoverdracht aanvragen?

Je kunt online de aanvraag doen voor de aandelenoverdracht via deze link. De aanvraag wordt beoordeeld door onze juristen en fiscalisten binnen 72 uur. Voor een aandelenoverdracht heb je eerst een intakegesprek met de notaris om de situatie te bespreken. De kosten voor het intakegesprek bedragen € 99 excl BTW en worden verrekend met het totaalbedrag van de aandelenoverdracht. Effectief kost het intakegesprek niks. Na het intakegesprek lever je de opgevraagde documenten aan en gaat de notaris voor je aan de slag.

plus

Ik kan mijn oprichtingsakte niet meer vinden, is dit een probleem als in een wijziging in de BV wil doorvoeren?

Voor een wijziging in de BV hebben wij de oprichtingsakte van de BV nodig. Indien je deze niet meer kunt vinden, dien je contact op te nemen met de notaris die de BV heeft opgericht. Je dient bij deze notaris een afschrift van de akte op te vragen. Is de BV via Firm24 opgericht, dan hebben wij deze opgeslagen. Neem contact op met het support team via het contactformulier of bel 020 30 80 675.

plus

Hoe kan ik een statutenwijziging aanvragen?

Je kunt online de aanvraag doen voor de statutenwijziging via deze link. De aanvraag wordt beoordeeld door onze juristen en fiscalisten binnen 48 uur. Je daarna ontvangt de vervolgstappen per e-mail.

plus

Als ik mijn activiteiten wil wijzigen of mijn BV naam, kan ik dat niet gewoon bij de KvK doorgeven?

Nee dit soort wijzigingen dienen statutair gewijzigd te worden. Wijzigingen in het bestuur en adreswijzigingen kun je wel bij de KvK doorgeven. Ook kun je handelsnamen toevoegen via de KvK.

plus

Kunnen jullie de uitgifte van aandelen voor mij regelen?

Je kunt online de aanvraag doen voor de uitgifte (emissie) van aandelen via FIRM24. De aanvraag wordt beoordeeld door onze juristen en fiscalisten binnen 48 uur. Voor een aandelenoverdracht heb je eerst een intakegesprek met de notaris om de situatie te bespreken. De kosten voor het intakegesprek bedragen € 99 ex en worden verrekend met het totaalbedrag van de uitgifte aandelen. Effectief kost het intakegesprek niks. Na het intakegesprek lever je de opgevraagde documenten aan en gaat de notaris voor je aan de slag.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.

  • call Telefoon: +31 (0)20 30 80 675
  • Ma-Do: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • chat Chat met een rechtspecialist
  • Werkdagen: 09:00 - 22:00
  • Weekend: 12:00 - 17:00
Team Support