Firm24 nieuwsbrief februari 2023

Beste ondernemer,

Inmiddels zit de eerste maand van het nieuwe jaar er alweer op en zijn veel ondernemers met veel goede energie gestart met het uitbreiden van hun onderneming. Om deze goede energie vast te houden en het ondernemen nog een stuk leuker te maken hebben wij een aantal handige aandachtspunten voor je uitgekozen en op papier gezet!

Exclusieve Firm24 deals

Iedereen houdt van een goede deal. Om jou te belonen als klant van Firm24 krijg je exclusief toegang tot deze deals. Deze deals zijn met zorg samengesteld met onze partners. Sommige deals zijn tijdelijk, andere zijn het gehele jaar door beschikbaar. Met ruim 15 deals uit verschillende categorieën is er altijd wel een deal te vinden die jij kunt gebruiken.

Zie hier het overzicht van alle exclusieve FIRM24 DEALS.

Tip van de maand - Jouw Persoonlijke adviseur op Whatsapp

Met het Firm24 membership heb je toegang tot onze adviseurs op Whatsapp. Zij begeleiden en adviseren je over het inkopen van zakelijke diensten. Moet je een zakelijke dienst geregeld hebben en je wilt snel schakelen wat je precies nodig hebt of wat het gaat kosten? Schakel dan direct en stuur een appje. Altijd binnen een paar minuten reactie van onze adviseurs. Klik hier om WhatsApp direct te openen op je mobiele telefoon!

een computer

Afsluitend, klopt je offerte?

Transparantie over prijzen mist nog wel eens in de zakelijke markt. Twijfel je over een gekregen offerte of een factuur achteraf? Stuur een e-mail naar joey@firm24.com en hij zal je inzicht geven of deze prijs hoog of realistisch is.

Dat was de nieuwsbrief voor deze editie! Bedankt voor het lezen!

logo_firm24_color_9b432741b9
Dit is de algemene schrijver binnen ons bedrijf. Meerdere collega's schrijven wel eens over onderwerpen en doen dit onder deze naam.
Bijgewerkt op 13 juli 2023
Gepubliceerd op 28 februari 2023

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00