Partnership OAMKB - Klanten kunnen nu online een BV oprichten

Partnership Firm24 en OAMKB
Gepubliceerd op 10 november 2020

Firm24 is altijd op zoek naar nieuwe partners om de toekomst van digitaal je eigen bedrijf oprichten te bewerkstelligen. Vandaag laten we jullie kennismaken met oamkb.

Firm24 is zeer verheugd te kunnen melden dat oamkb gebruik gaat maken van Firm24 Premium voor het oprichten van BV’s. Oamkb biedt tot wel 80% geautomatiseerde administraties aan. Door de samenwerking met Firm24 Premium zullen nu ook BV's volledig digitaal worden opgericht en beheerd voor klanten. Met de technologie van Firm24 Premium begeleiden de administrateurs en bedrijfsadviseurs de klanten door het hele proces en staan ze bij met advies of juridische/fiscale vraagstukken.

Honore Schreurs, oamkb: “Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant.”

Over oamkb: Met 120 ervaren bedrijfsadviseurs en meer dan 80 vestigingen in Nederland maakt oamkb administratie makkelijk voor de MKB-er. Oamkb speelt in op de behoefte van ondernemers om tijd en geld te besparen door efficiënte online dienstverlening. Hiermee ontstaat er meer ruimte voor doorlopend bedrijfskundig en persoonlijk advies, inclusief realtime cijfers. Juist dat is waar ondernemers mee geholpen zijn. Oamkb is onder andere onderscheiden de afgelopen twee jaar voor een Yuki Operational Excellence en Yuki Customer Intimacy award.

Firm24: "We zijn ongelofelijk trots dat een landelijke partij als oamkb nu gebruik maakt van Firm24 Premium. Wij zijn continu bezig om het proces van een online BV oprichting te optimaliseren. Dit kan nog beter met de aansluiting van professionals zoals oamkb administrateurs en bedrijfsadviseurs. Daarnaast kunnen adviseurs voordeel halen uit de leads die wij via ons platform krijgen."

Over Firm24 Premium: Een nieuw initiatief van Firm24 is Firm24 Premium - een B2B platform exclusief voor adviseurs die BV zaken voor hun klanten managen. Of het nu gaat om een simpele BV oprichting of complexe structuur, met Firm24 Premium hebben boekhouders, accountants en fiscalisten zelf de touwtjes in handen. Al meer dan 150 aangesloten adviseurs maken gebruik van dit platform.

logo_firm24_color_9b432741b9
Firm24 linkedin
Dit is de algemene schrijver binnen ons bedrijf. Meerdere collega's schrijven wel eens over onderwerpen en doen dit onder deze naam.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00