Dienstverlening in een wereld waar alles te koop is

Adviseurs zijn waardevol in de zakelijke wereld. Niet alleen omdat zij kennis met zich meebrengen, maar ook omdat zij geld in het laatje brengen. Mensen die zich professioneel laten adviseren hebben in de meeste gevallen meer vermogen en minder schulden. Dat de behoefte aan adviseurs groot is, is duidelijk, maar waarom zou je als adviseur zelf nog diensten verlenen als je alles tegenwoordig kunt inkopen?

Om als adviseur relevant te blijven is het belangrijk om op de veranderende behoefte van uw cliënt in te spelen. Een uitgebreide dienstverlening hoort daarbij, maar soms dient een vraagstuk zich aan waar u als adviseur geen oplossing voor kunt vinden. Het uitbreiden van uw eigen dienstverlening neemt tijd in beslag, maar u hecht waarde aan kwaliteit waardoor u cliënten niet zomaar doorverwijst naar andere adviseurs. Door automatisering, online werkomgevingen en verbeteringen in software is het voor u als adviseur, mogelijk om uw dienstverlening uit te breiden. Hier hoeft u niet veel tijd aan kwijt te zijn en de kwaliteit van uw dienstverlening hoeft ook niet onder uitbreiding te lijden. Met oplossingen als dropshipping in de zakelijke dienstverlening verwijst u cliënten snel en eenvoudig door naar betrouwbare partners.

Dropshipping voor adviseurs  

Met dropshipping voor adviseurs is het voor accountantskantoren mogelijk om de dienstverlening uit te breiden op een efficiënte manier. U koppelt uw cliënt als het ware aan professionele collega’s. Hierdoor kunt u uw eigen dienstverlening uitbreiden, een collega aan werk helpen en van meerwaarde zijn voor uw eigen cliënt. U blijft als adviseur belangrijk, omdat u het aanspreekpunt voor uw cliënt blijft. Tegelijkertijd bent u de opdrachtgever voor externe zakelijke adviseurs die diensten aanbieden waar uw cliënt baat bij heeft. Denk bijvoorbeeld aan notariële diensten die u zelf niet kunt uitvoeren. Of aan het oplossen van juridische vraagstukken die te complex zijn of om specifieke kennis vragen.

Duim

Eenvoudige uitbreiding van uw dienstverlening met Firm24 Premium

Als adviseur is het omarmen van verandering de sleutel tot succes. U krijgt namelijk voortdurend te maken met nieuwe behoeften van uw cliënt, nieuwe technologieën en veranderingen in de wet- en regelgeving. Het is daarom simpelweg niet mogelijk om u te richten op alle aspecten van zakelijke dienstverlening.


Met Firm24 Premium hoeft dat ook niet. Hiermee  biedt een online omgeving voor adviseurs, waarin zij zakelijke diensten kunnen inkopen voor cliënten. De partners die deze zakelijke diensten aanbieden leveren kwalitatief werk voor een schappelijke prijs. Hierdoor hoeft u geen tijd meer te besteden aan het opbouwen van een netwerk, maar regelt u de uitbreiding van uw dienstverlening via een centraal platform. Firm24 Premium maakt het voor adviseurs mogelijk om in de rol van vertrouwenspersoon te kruipen en financiële, juridische en fiscale zaken uit handen van uw cliënt te nemen.

logo_firm24_color_9b432741b9
Firm24 linkedin
Dit is de algemene schrijver binnen ons bedrijf. Meerdere collega's schrijven wel eens over onderwerpen en doen dit onder deze naam.
Bijgewerkt op 29 juni 2023
Gepubliceerd op 27 oktober 2022