Kennisbank

Laat een verzekeringsscan uitvoeren!

Heb je net je bedrijf opgericht? Of heb je je bedrijf juist al een aantal jaar geleden opgericht? In beide gevallen is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Er zijn zoveel verzekeringen en voorwaarden, hoe weet je nou precies welke verzekeringen voor jouw bedrijf nodig zijn? Daar helpen wij je graag mee! Door middel van een verzekeringsscan weet je zeker dat je goed verzekerd bent.

Wat is een verzekeringsscan?

Bij een verzekeringsscan wordt gekeken welke verzekeringen jouw bedrijf al heeft en wordt uitgezocht welke verzekeringen goed van pas komen bij jouw bedrijf. Zo krijg je inzicht in je financiële risico’s en wordt gekeken wat impactvolle verzekeringen zijn voor jouw bedrijf.

Waarom heb je een verzekeringsscan nodig?

Er zijn meerdere redenen waarom een verzekeringsscan handig is. Als je al verzekeringen voor je bedrijf hebt afgesloten, wil je niet oververzekerd zijn. Aan de andere kant wil je ook niet onderverzekerd zijn. Dat betekent dat je niet verzekerd bent voor iets waar je eigenlijk wel verzekerd voor had moeten zijn. Dat kan namelijk tot hoge kosten leiden. Of misschien heb je net je bedrijf opgericht en wil je weten welke verzekeringen je moet afsluiten. Een verzekeringsscan is dan dus in al deze gevallen handig om te laten uitvoeren.

handshake

Hoe werkt een verzekeringsscan?

De specialist van Firm24 kijkt of jouw verzekeringen allemaal goed bij elkaar aansluiten, of al je risico’s zijn gedekt en of je niet oververzekerd bent. Vervolgens zullen de verschillende verzekeringsmaatschappijen naast elkaar worden gelegd om te kijken welke het beste bij jou past.

De diensten van Firm24 wat betreft de verzekeringsscan

Onze specialisten zoeken voor je uit welke verzekeringen bij jou past en welke maatschappij het beste past. Zij weten precies wat belangrijk is bij het afsluiten van verzekeringen. Plan een gratis check-gesprek waarin de specialist jouw bedrijf en risico’s leert kennen en weet wat er voor jou van belang is voor de verzekeringsscan.

Check-gesprek

Slot

Wil je een verzekeringsscan uit laten voeren? Bij Firm24 ben je dan aan het juiste adres. Neem contact op met een van onze specialisten. Wil je liever eerst een vrijblijvend gesprek? Ook dat kan. Klik rechtsonder op de chatbox om met een van onze juristen te chatten. 

Gepubliceerd op 12 oktober 2023
Maeve Faber linkedin
Maeve studeert Msc Commerciële Rechtspraktijk (privaatrecht) en schrijft daarnaast graag over ondernemersrecht.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24