Levenstestament DGA, waarom heb je die nog niet geregeld?

Stel dat je (tijdelijk) ziek of arbeidsongeschikt raakt als DGA, wie neemt jouw taken over? Wie kan er bij de bankrekeningen en wie mag de contracten ondertekenen? Dek dit risico af met een levenstestament.

Ondernemersverhaal Wouter
Meer dan 50.000 BV's opgericht
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo
Meer dan 50.000 BV's opgericht
Veilig betalen
Ideal log PayPal logo

Waarom het uitstellen van jouw levenstestament niet meer mag!

Als DGA ben je naast ondernemer, werknemer van je eigen holding maar ook aandeelhouder en bestuurder van het bedrijf. Je hebt dus meerdere petten op met verschillende verantwoordelijkheden en daardoor ook risico’s. Stel dat je (tijdelijk) ziek of arbeidsongeschikt raakt, wie neemt de taken over als aandeelhouder en bestuurder? Beide zijn afzonderlijke taken en je wilt niet dat je bedrijf stil komt te staan omdat niemand anders toegang bij de bankrekening heeft of contracten mag ondertekenen.

Tijdens het gesprek focussen de adviseurs zich o.a. op de volgende punten:

 • Welke risico's zijn er voor jouw als DGA?
 • Op welke manier kun je deze risico's afdekken in een levenstestament?
 • Wat kun je nog meer regelen via een levenstestament?
 • Waarom uitstellen niet meer mag!
afbeelding financien

Levenstestament DGA

Een levenstestament DGA zorgt ervoor dat je bedrijf niet stuurloos wordt mocht jij uitvallen door ziekte of arbeids-ongeschiktheid. Je zorgt voor continuïteit door personen te benoemen die beslissingen mogen maken.

afbeelding snelle bv oprichting

Snel en eenvoudig

Als je de zakelijke diensten via FIRM24 regelt, profiteer je automatisch van onze service normen. We hanteren scherpe prijzen, bieden een gratis checkgesprek en zijn altijd bereikbaar. Zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

Altijd de beste deal

Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste aanbieders in de markt. Zodat jij niet meer hoeft te zoeken en offertes hoeft op te vragen. Hierdoor ben je verzekerd van goede kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Intakegesprek voor levenstestament DGA

Waarom zou je nog langer uitstellen als je het snel geregeld kan hebben?

Levenstestament DGA

Snelheid

48 uur
€199
99 excl BTW
Start je aanvraag

Hoe het werkt:

 • Eerste contact binnen 48 uur
 • Direct een afspraak met notaris

Wat je krijgt: 

 • Intakegesprek (30 min) met notaris
 • In kaart brengen aandachtspunten
 • Telefonisch bespreking aandachtspunten
 • Offerte voor opstellen levenstestament

Service normen Firm24:

 • Persoonlijke hulp bij aanvraag
 • Dagelijks tot 22:00 bereikbaar
 • 1 op 1 contact met notaris

Prijs:

 • Vaste prijs en geen verrassingen

50.000 ondernemers gingen je voor

cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo
cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo
cowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logoorderme logoiconica logoscanmovers logo

Hoe werkt aanvragen van een levenstestament DGA?

In 3 stappen regel jij het eenvoudig online.

afbeelding bv oprichten

1. Bekijk de deal

Wij hebben speciaal voor jou een tijdelijke deal onderhandeld met de dienstverleners op ons platform. Via deze speciale Firm24 deal kun jij met korting jouw opdracht aanvragen.

afbeelding financien

2. Start aanvraag

Start de aanvraag voor jouw keuze. Doorloop het online proces en vul online de informatie in. Op deze manier krijgt de notaris een efficiënt dossier en bespaar jij direct op de kosten.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

3. Contact met notaris

Jouw aanvraag is goed ontvangen! Via het online dashboard heb je altijd 1 op 1 contact met de notaris. Deze neemt contact met je op voor de vervolg- stappen.

Meer weten over een levenstestament DGA?

Dan raden wij deze artikelen aan!

Wie behartigt jouw belangen als je dit zelf niet meer kan?

Wanneer je door een ongeval of ziekte je bedrijf niet meer kunt aansturen kan een levenstestament een hoop (extra) zorgen schelen. Fiscalist Coen Santhagens licht toe. Misschien heb je er wel eens over nagedacht: wat gebeurt er met mijn bedrijf wanneer ik een zwaar ongeluk krijg of ernstig ziek word? Wie regelt dan de allerbeste zorg? En wie beheert het vermogen en zorgt dat alle rekeningen betaald worden?

Lees het artikel verder

Hoe bescherm je je bedrijf als je zelf ziek wordt?

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Je kunt hierdoor voor een langere periode psychisch of lichamelijk beperkt zijn. Maar ondertussen lopen de financiële zaken van je bedrijf en privé gewoon door… En dat kan vervelende gevolgen hebben. Houd daarom altijd de regie over je onderneming in eigen handen. Hoe je dat slim aanpakt lees je in deze blog.

Lees het artikel verder

Ziek of wilsonbekwaam als DGA; een goede voorbereiding is het halve werk

Veel in het leven hebben we gelukkig zelf voor het zeggen; je hebt er waarschijnlijk ooit zelf voor gekozen om te gaan ondernemen en nu je DGA bent, heb je nog altijd veel keuzes die je zelf mag maken. Toch kunnen zich in het leven altijd situaties voordoen die je niet zelf voor het zeggen hebt. Niemand kiest namelijk van tevoren dat die ziek wordt of dat die een levens veranderend ongeluk krijgt. Helaas kan iedereen ziek worden en zit een ongeluk in een klein hoekje. Soms kan je zelfs zo ziek worden of zo’n ernstig ongeluk krijgen, dat je wilsonbekwaam wordt. Als DGA heeft dit grote gevolgen, want wat gebeurt er nu met de onderneming? En wie maakt nu de beslissingen? Tja onmacht… toch? Maar, er zijn als DGA voorbereidingen die je kunt treffen voor een vreselijke situatie als deze. In deze blog vertellen we je er alles over!

Lees het artikel verder

Veelgestelde vragen over een levenstestament

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Een levenstestament is een testament voor tijdens het leven. In een levenstestament leg je zaken vast en geef je volmacht aan een of meerdere personen voor wanneer jij nog wel leeft, maar geen beslissingen meer kan maken. In andere woorden ben je in zo’n geval wilsonbekwaam.

Ook 500+ adviseurs maken gebruik van FIRM24

Het platform voor ondernemers én adviseurs.

oamkb logo

Honoré Schreurs - OAMKB

"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."

uwbs services

Gerben de Man - UWBS

"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”

Raket

Michel Slager – 100digitaal

Onze visie, diensten en systemen sluiten goed op elkaar aan zodat zaken voor klanten van begin tot eind goed geregeld zijn. Voor nieuwe BV’s of aanpassingen daarbinnen kunnen we onze klanten goed helpen met de expertise van Firm24 zodat ze kostbare tijd en energie richten op hoofdzaken.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31(20) 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00