Levenstestament DGA, waarom heb je die nog niet geregeld?

Stel dat je (tijdelijk) ziek of arbeidsongeschikt raakt als DGA, wie neemt jouw taken over? Wie kan er bij de bankrekeningen en wie mag de contracten ondertekenen? Dek dit risico af met een levenstestament.

50.000 ondernemers gingen je voor.
cowboys logo daily paper logo mkbm logo

Levenstestament DGA

Snelheid

48 uur
299
99 excl BTW
Start je aanvraag

Hoe het werkt:

 • Eerste contact binnen 48 uur
 • Direct een afspraak met notaris

Wat je krijgt: 

 • Intakegesprek (30 min) met notaris
 • In kaart brengen aandachtspunten
 • Telefonisch bespreking aandachtspunten
 • Offerte voor opstellen levenstestament

Service normen Firm24:

 • Persoonlijke hulp bij aanvraag
 • Dagelijks tot 22:00 bereikbaar
 • 1 op 1 contact met notaris

Prijs:

 • Vaste prijs en geen verrassingen

Online geregeld in 3 stappen

 1. Wij hebben speciaal voor jou een tijdelijke deal onderhandeld met de notarissen op ons platform. Via deze speciale Firm24 deal kun jij voor een scherpe prijs jouw levenstestament aanvragen.
 2. Start de aanvraag voor jouw keuze. Doorloop het online proces en vul online de informatie in. Op deze manier krijgt de notaris een efficiënt dossier en bespaar jij direct op de kosten.
 3. Jouw aanvraag is goed ontvangen! Via het online dashboard heb je altijd 1 op 1 contact met de notaris. Deze neemt contact met je op voor de vervolgstappen.

Veelgestelde vragen over een levenstestament

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Een levenstestament is een testament voor tijdens het leven. In een levenstestament leg je zaken vast en geef je volmacht aan een of meerdere personen voor wanneer jij nog wel leeft, maar geen beslissingen meer kan maken. In andere woorden ben je in zo’n geval wilsonbekwaam.

50.000 ondernemers gingen je voor

scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo

Meer weten over een levenstestament DGA?

Dan raden wij deze artikelen aan!

Wie behartigt jouw belangen als je dit zelf niet meer kan?

Wanneer je door een ongeval of ziekte je bedrijf niet meer kunt aansturen kan een levenstestament een hoop (extra) zorgen schelen. Fiscalist Coen Santhagens licht toe. Misschien heb je er wel eens over nagedacht: wat gebeurt er met mijn bedrijf wanneer ik een zwaar ongeluk krijg of ernstig ziek word? Wie regelt dan de allerbeste zorg? En wie beheert het vermogen en zorgt dat alle rekeningen betaald worden?

Lees het artikel verder

Hoe bescherm je je bedrijf als je zelf ziek wordt?

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Je kunt hierdoor voor een langere periode psychisch of lichamelijk beperkt zijn. Maar ondertussen lopen de financiële zaken van je bedrijf en privé gewoon door… En dat kan vervelende gevolgen hebben. Houd daarom altijd de regie over je onderneming in eigen handen. Hoe je dat slim aanpakt lees je in deze blog.

Lees het artikel verder

Ziek of wilsonbekwaam als DGA; een goede voorbereiding is het halve werk

Veel in het leven hebben we gelukkig zelf voor het zeggen; je hebt er waarschijnlijk ooit zelf voor gekozen om te gaan ondernemen en nu je DGA bent, heb je nog altijd veel keuzes die je zelf mag maken. Toch kunnen zich in het leven altijd situaties voordoen die je niet zelf voor het zeggen hebt. Niemand kiest namelijk van tevoren dat die ziek wordt of dat die een levens veranderend ongeluk krijgt. Helaas kan iedereen ziek worden en zit een ongeluk in een klein hoekje. Soms kan je zelfs zo ziek worden of zo’n ernstig ongeluk krijgen, dat je wilsonbekwaam wordt. Als DGA heeft dit grote gevolgen, want wat gebeurt er nu met de onderneming? En wie maakt nu de beslissingen? Tja onmacht… toch? Maar, er zijn als DGA voorbereidingen die je kunt treffen voor een vreselijke situatie als deze. In deze blog vertellen we je er alles over!

Lees het artikel verder

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24