Ondernemersverhaal

Boxie24

“De Self Storage Industrie is booming!”

Het wordt steeds interessanter de laatste jaren om een opslagruimte te huren, dit komt mede door de alsmaar stijgende huizenprijzen in Amsterdam. Als u zelf in die randstad woont kent u het probleem. Geen ruimte meer in uw kantoor, bergruimte of zolder om spullen op te slaan.

Om deze reden vonden wij het waard om het verhaal van Boxie24 met u te delen. Een snel groeiend bedrijf met een inspirerend verhaal. Als dienst bieden ze een opslagruimte te huur aan voor een scherpe prijs die je gelijk online kan boeken.

Het succesverhaal van Boxie24

Het verhaal van Boxie24 is het verhaal van ondernemer en registeraccountant Gerrit Jan Reinders (Founder & Managing Director bij Boxie24). Hij begon na zijn studie aan de Erasmus Universiteit bij Deloitte. Na zijn postdoctoraal daar te hebben voltooid is hij met Boxie24 gestart, in 2014 in Berlijn. Vanuit daar heeft hij inmiddels al heel Europa veroverd met nieuwe kantoren in Parijs, Zürich, Amsterdam en zelfs sinds 2017 in New York.

Één van de redenen waarom Boxie24 is gestart in Berlijn is vanwege het aangename startup klimaat. In Duitsland heb je veel verschillende subsidies waar je als startup aanspraak op kan maken. Wat nog een belangrijker argument was om daar te starten is de hoge verhuis ratio in Berlijn, hierdoor was er een grotere potentiële markt voor Boxie24.

Onze missie is de verouderde self storage markt op te schudden doormiddel van een betere dienstverlening en een beter product waarbij de klant centraal staat.

Boxie24’s ambities reikten ook buiten de grenzen van Duitsland. Daarom opende Boxie24 onlangs haar eerste locatie in Amsterdam. Om dit te realiseren hebben ze een BV structuur opgericht in Nederland. “Naar aanleiding van de groei in Duitsland hebben we ervoor gekozen om onze eerste locatie te openen in Amsterdam. Firm24 heeft ons geholpen om hiervoor de juiste besloten vennootschap structuur op te richten, en ons voorzien van juridisch en fiscaal advies daarvoor.” vertelt Gerrit

Hoe ziet de toekomst eruit voor deze ondernemer?

Vol passie en trots vertelt Gerrit Jan wat er bereikt is de laatste jaren en hoe hij verder wil groeien naar 100+ steden in Nederland, Duitsland maar voornamelijk de Verenigde Staten. Deze uitbreidingsplannen gaan samen met het constant in het oog houden van de duurzaamheid. Naast opslagruimte verhuur biedt Boxie24 ook duurzame verhuisdozen.

Miami staat als eerste vestiging op de planning en de logistieke infrastructuur is reeds gereserveerd. Wij zullen deze groei aandachtig blijven volgen en met meer nieuws komen over deze ondernemer.

Bekijk hier meer verhalen

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00