Ondernemersverhaal

Marisha Stepanian van Culture Your BRND

“We exist to help brands and companies boost their visibility and brand awareness through authentic, engaging and connecting content.”

Marisha's ondernemers avontuur begon op het moment waarop ze besloot: "Ik ga het gewoon doen". Hoewel ze niet afkomstig is uit een traditioneel ondernemersgezin, koos ze voor een pad dat vol mogelijkheden en uitdagingen zou zitten. Het duurde een aantal jaren totdat ze op dat punt kwam. “Vooral geloven in je eigen idee en kwaliteiten is belangrijk, terwijl je ondertussen tegen geluiden hoort." Nu heeft ze een goedlopend bedrijf. “Culture Your BRND is een geïntegreerd creative agency dat wordt gedreven door cultuur. We create content.”

Creatieve content die opvalt

Culture Your BRND creëert branding- en content marketing strategieën voor nieuwe projecten, brands en bekende bedrijven die hun positionering willen veranderen. “Van vormstijl tot videoproductie, wij kunnen de imago veranderen en up-to-date houden met betrekking tot alle moderne tendensen.” Het bedrijf maakt creatieve content die opvalt op het overvolle internet. Hoe bereiken ze dit? “Door te verrassen met een combinatie van creatieve storytelling, een heldere strategie en innovatie. Vertel ons jouw verhaal en wij vertalen het naar de mooiste visuals.”

“Een bedrijf runnen vereist voortdurend leren en aanpassingsvermogen, wat leidt tot persoonlijke groei en de ontwikkeling van waardevolle vaardigheden.”

Hoe het allemaal begon 

Het was een drastische carrièreswitch, maar de beste keuze die Marisha heeft gemaakt. Marisha haar achtergrond ligt namelijk in het notariaat, waar ze gespecialiseerd was in onroerend goed en nalatenschap. Al was deze switch niet makkelijk. “Ik dacht bij mezelf, inmiddels heb ik al veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en kon ik eindelijk mijn eigen koers varen waar ik vrij kon zijn in groots denken en creëren voor ambitieuze brands en bedrijven die durven zichtbaar te zijn op een authentieke manier.” De afgelopen jaren heeft Marisha bij elke werkgever geanalyseerd wat goed ging en minder goed ging, wat fijn was en minder fijn. ”Met deze opgeslagen info en gevoel in mijn hart en brein, wist ik wat ik wilde en niet wilde.” Zonder budget om te beginnen, is het Marisha toch gelukt. Gedwongen om creatiever na te denken en haar idee te pitchen bij andere mensen. 

“Ondernemerschap heeft mij in staat gesteld om mijn passie na te streven, innovatieve oplossingen te creëren en een echte impact op de wereld te hebben.”

Uitdagend pad

Ondernemen kan volgens Marisha soms een eenzaam en uitdagend pad zijn, maar de potentiële beloningen en voldoening die het biedt maken het een lonende onderneming voor diegenen die gepassioneerd, veerkrachtig en vastbesloten zijn om ideeën tot leven te brengen. “Het gevoel van voldoening, de mogelijkheid om een verschil te maken en de persoonlijke groei die het met zich meebrengt, maken de reis als ondernemer ongelooflijk de moeite waard.”

“No inheritance, no connections, no backups. Just blood, sweat and skills.”

De gouden tip 

De twee gouden tips van Marisha voor startende ondernemers heeft ze eerst zelf moeten ervaren voordat ze toegepast konden worden. “Dreams without goals, are just dreams. And ultimately the fuel disappointment. On the road to achieving your dreams, you must apply discipline, but more importantly consistency. Because without commitment you never start. But without consistency you'll never finish.” en “Be stubborn about your goals and flexible about your methods. It's part of the process.”

Benieuwd naar het bedrijf van Marisha? Je kan haar vinden via: www.cultureyourbrnd.com, instagram @cultureyourbrnd en linkedin @Marisha Stepanian.

Bekijk hier meer verhalen

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24