Ondernemersverhaal

Kono Vidovic & Etienne Rozenblad van Growth

“Bij Growth draait alles om groei!”

Vanuit een gedeelde passie om online te ondernemen en waarde te creëren voor anderen door middel van kennis richtten Kono Vidovic (Founder) en Etienne Rozenblad hun onderneming op. “Ons doel was om ons enthousiasme te combineren met onze expertise en andere bedrijven te helpen bij het realiseren van meer groei.” Dit verklaart dan ook de naam: Growth.

Growth in een notendop

De onderneming van Kono en Etienne is een online marketingbureau. Ze bieden full service marketingoplossingen in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Deze marketing oplossingen, gedreven door onder andere de kracht van content marketing, SEO en Social Media ad campaigns helpen ze klanten om hun digitale prestaties te verbeteren. “Met onze jarenlange ervaring en expertise in online marketing zijn we ervan overtuigd dat we op maat gemaakte oplossingen kunnen creëren en aanbieden die echt een verschil maken voor elk bedrijf.”

De start 

De hoeveelheid concurrentie binnen de online marketingwereld hield Kono en Etienne niet tegen om hun bedrijf te starten. “Hoewel er veel online bureaus zijn die beweren de beste te zijn, blijkt het voor veel bedrijven nog steeds niet duidelijk hoe online marketing werkt en hoe zij het internet effectief kunnen inzetten.” Daarom besloten ze om een gedetailleerd en haalbaar businessplan op te stellen. “Hierin hebben we onze ideeën, doelen en strategieën vastgelegd zodat we op koers blijven om onze doelen te bereiken. Daarnaast hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de markt waarin we wilde opereren en de concurrentie die er al is.”

Het ondernemerschap tot nu toe

Hoewel Kono en Etienne de risico’s en onzekerheden van het ondernemerschap zeker niet uit het oog verloren zijn, beschouwen ze het tot nu toe als een positief en leerzaam proces. Het ondernemen zien ze als “een unieke kans om zowel persoonlijk als professioneel te groeien en te leren”. Daarbij heeft Kono er nog het volgende aan toe te voegen: “Door mijn grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, ben ik in staat om mijn vaardigheden voortdurend te verbeteren en mezelf verder te ontwikkelen als persoon en als ondernemer.” Wel hebben beide ondernemers gemerkt dat het vinden van een goede werk-privé balans een uitdaging kan zijn. “Om deze twee aspecten in evenwicht te houden, is het belangrijk om prioriteiten te stellen en onze tijd effectief te plannen.”

"Met de juiste mentaliteit en een goed plan kun je elke uitdaging overwinnen en je dromen waarmaken."

De filosofie van Growth

De onderneming Growth is niet alleen succesvol door hun unieke waardepropositie en goede communicatie, maar zeker ook door een sterke filosofie. Zo zijn ze altijd bereid om fouten te maken en verkeerde keuzes te accepteren. “Dit heb je namelijk nodig voor het leerproces, want zonder leerproces is er geen groei.” Daarnaast zijn discipline en volharding volgens Kono en Etienne “essentiële eigenschappen voor iedereen eigenschappen voor iedereen die streeft naar een zakelijk succes”. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om een ding: het nastreven van je passies. “Door te doen waar je van houdt, kun je de negatieve implicaties van werken vermijden en kan het ondernemerschap veel eenvoudiger worden.”

"Het combineren van focus en een goed doordacht plan kan werkelijk alles mogelijk maken.”

De gouden tip

Tenslotte vroegen we Kono en Etienne wat volgens hen dé gouden tip was voor de startende ondernemer. Die had alles te maken met discipline en vastberadenheid. “Ik heb op jonge leeftijd geleerd hoe cruciaal een gedisciplineerde mindset is om je doelen te bereiken. Het combineren van focus en een goed doordacht plan kan werkelijk alles mogelijk maken.”

Bekijk hier meer verhalen

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24