Ondernemersverhaal

Christiaan van der Hoeven - Smart Asset Management B.V.

“Door een samenwerking in het verleden was de keuze eenvoudig.”

Groei betekent vaak ook verandering. Omdat het bedrijf Smart Asset Management B.V groeiende is, vonden Christiaan van der Hoeven en zijn team het daarom tijd om bepaalde expertise voor langere tijd aan boord te halen. Ze kozen voor een uitbreiding van de aandeelhouders en lieten deze uitbreiding regelen door Firm24. Benieuwd naar hun ervaring? Lees snel verder!

Een handige softwaretool

Smart Asset Management B.V. heeft alles te maken met software. Smart asset management, ook wel SAM software, is namelijk een cloud based software oplossing die zorgt voor een juiste registratie en een volledig overzicht van de uitgegeven bedrijfsmiddelen aan werknemers. En dat is niet alles: “Daarnaast biedt de software een eenvoudige optie om bedrijfsassets toe te voegen die een periodieke keuring behoeven, zoals brandblusapparatuur en heftrucks. Bovendien kunnen alle rapportages worden opgeslagen zodat er een overzichtelijk digitaal dossier is.” Weg met al dat papierwerk en die excel documenten dus, want met deze handige software is er veel minder administratief werk nodig. En het heeft nog meer voordelen: “Het zorgt ook voor een verbetering van de veiligheid op de werkplek door een betere controle en reminders voor het tijdig keuren van belangrijke onderdelen in diverse kantoorruimtes en/of bedrijfshallen."

Buiten de grenzen

“Onze software is leverbaar in drie talen, namelijk Nederlands, Engels en Duits. Een van onze eerste klanten was een internationaal opererend in Zwitserland beursgenoteerde onderneming. We opereren met name in Europa.” De klanten van Smart Asset Management B.V. zijn dus heel divers, niet alleen door de verschillende verschillende landen, maar ook door de verschillende grootte: “Het mooie aan onze software is dat het schaalbaar is."Dus ben je een klein bedrijf met 1-10 medewerkers, dan zijn de kosten nog geen 20 euro per maand. “Maar onze software kan gebruikt worden tot wel 10.000 medewerkers, en zelfs dan is een pakketprijs heel voordelig en betaal je nog geen 10 cent per medewerker per maand.”

Van a tot z geregeld

Het bedrijf van Christiaan en zijn team groeit en daarom besloten ze hun aandeelhoudersregister uit te breiden en zo langdurige expertise binnen te halen: “Dit om te zorgen voor binding van het ‘board’ en om alle betrokkenen evenredig te kunnen laten profiteren van de successen. Er zijn drie personen toegetreden als aandeelhouder en dit is van a tot z via Firm24 geregeld. “Het bestuur is uitgebreid en de benodigde expertise is binnengehaald voor de groei die we voor ogen hebben, namelijk dé aanbieder zijn voor asset registratie binnen de Benelux en Duitsland binnen klein- en middenbedrijf.”

Heel tevreden

Voor Christiaan was de keuze om voor Firm24 te gaan niet moeilijk: “Firm24 heeft in het verleden al vaker notariële zaken voor diverse van onze bedrijven geregeld. Dit naar alle tevredenheid. Een partij die van a tot z voor een vast tarief alles inregelt, dat is wat je als ondernemer nodig hebt op het moment van zulke belangrijke beslissingen.” En of ze weer tevreden waren? “Het proces was heel overzichtelijk en is binnen de gestelde termijn afgehandeld. Het resultaat is bereikt zoals verwacht, de dienstverlening was zeer transparant en binnen redelijke tarieven zijn we zeer goed geholpen.”

Bekijk hier meer verhalen

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00