Regel subsidie voor jouw leer- en ontwikkel activiteiten!

De SLIM subsidie heeft als doel om de (persoonlijke) ontwikkeling van je werknemers te stimuleren. Regel het eenvoudig via een expert met Firm24! 

Meer dan 50.000 BV's opgericht
10 years firm24
Meer dan 50.000 BV's opgericht
10 years firm24

Dankzij de SLIM-subsidie til je jouw mkb-bedrijf naar een hoger plan

Als mkb’er heb je hart voor je zaak. Ook van je medewerkers verwacht je dat ze betrokken zijn en hun kennis up-to-date houden. Maar hoe organiseer je voor hen een leerrijke werkomgeving? Waar haal je de tijd en vooral het geld vandaan? Om je een handje te helpen, trekt het kabinet jaarlijks structureel € 48 miljoen uit voor de SLIM-regeling.  Het is absoluut slim om met deze subsidie je bedrijf en personeel vaktechnisch naar een hoger plan te brengen.

Op 1 maart 2023 start een nieuw aanvraagtijdvak SLIM voor individuele mkb-ondernemingen. Het aanvraagtijdvak loopt van woensdag 1 maart 9:00 uur t/m donderdag 30 maart 17:00 uur. Om zeker te weten dat jouw aanvraag aan alle eisen voldoet en dat jouw onderneming aan alle voorwaarden voldoet is het slim om hulp in te schakelen van een specialist van Firm24!

afbeelding financien

SLIM-subsidie

Een SLIM-subsidie kan aangevraagd worden op het moment dat je als MKB-ondernemer wil investeren in je personeel. Kennis, groei en ontwikkeling wordt via deze subsidie gestimuleerd bij je werknemers.

afbeelding snelle bv oprichting

Snel en eenvoudig

Als je de zakelijke diensten via FIRM24 regelt, profiteer je automatisch van onze service normen. We hanteren scherpe prijzen, bieden een gratis checkgesprek en zijn altijd bereikbaar. Zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

Altijd de beste deal

Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste aanbieders in de markt. Zodat jij niet meer hoeft te zoeken en offertes hoeft op te vragen. Hierdoor ben je verzekerd van goede kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Prijsoverzicht aanvraag SLIM-subsidie

Zie hieronder de optie voor het intakegesprek.

Plan je intakegesprek

199 excl BTW
Start je aanvraag

Hoe het werkt:

  • Eerste contact binnen 48 uur
  • Direct een afspraak met subsidieadviseur

Wat je krijgt: 

  • Telefonisch intakegesprek (30 min)
  • Offerte op maat voor SLIM subsidie

Service normen Firm24:

  • Persoonlijke hulp bij aanvraag
  • Dagelijks tot 22:00 bereikbaar
  • 1 op 1 contact met subsidieadviseur

Prijs:

  • Betaald intakegesprek voorafgaand

50.000 ondernemers gingen je voor

scanmovers logofebo logonyp logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logonyp logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logonyp logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo

Veelgestelde vragen over de SLIM subsidie

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De SLIM-subsidie staat voor Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen. Deze subsidie is bedoeld om het leren en ontwikkelen te stimuleren binnen midden- en kleinbedrijven. Er zijn verschillende soorten ondernemers die de SLIM-subsidie kunnen aanvragen en er zijn verschillende activiteiten waarvoor de SLIM-subsidie aangevraagd kan worden.

Ook 500+ adviseurs maken gebruik van FIRM24

Het platform voor ondernemers én adviseurs.

oamkb logo

Honoré Schreurs - OAMKB

"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."

uwbs services

Gerben de Man - UWBS

"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”

Raket

Michel Slager - 100digitaal

"Onze visie, diensten en systemen sluiten goed op elkaar aan zodat zaken voor klanten van begin tot eind goed geregeld zijn. Voor nieuwe BV’s of aanpassingen daarbinnen kunnen we onze klanten goed helpen met de expertise van Firm24 zodat ze kostbare tijd en energie richten op hoofdzaken."

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00