Firm24 en bunq slaan de handen ineen

Snellere toegang tot een bankrekening helpt de startende ondernemer bij het behalen van de eerste doelstellingen. De neobank bunq en het ondernemersplatform Firm24 slaan daarom de handen ineen. Vanaf 1 mei 2023 bieden zij ondernemers bij de oprichting van een BV de mogelijkheid om direct een bankrekening te openen. Ondernemers besparen hierdoor veel tijd en gedoe en kunnen direct aan de slag.

Persbericht - Bij het oprichten van een BV direct een eigen bankrekening

Harm Bavinck (directeur Firm24): ondernemers moeten na de oprichting soms maanden wachten op een bankrekening. Daarnaast moeten zij door alle wet- en regelgeving opnieuw door de mallemolen van de betreffende bank om überhaupt in aanmerking te komen voor een nieuwe bankrekening. Het is ons er alles aan gelegen om dit proces voor alle ondernemers soepeler en volledig digitaal te laten verlopen.”

Kshitiz Chaturvedi (Head of Strategic Partnerships at bunq): wij willen alle ondernemers in Nederland de mogelijkheid bieden om snel een bankrekening te openen. Door de samenwerking kunnen klanten van Firm24 nu veel sneller een bankrekening krijgen. Ook wordt het proces voor de klant volledig digitaal en zonder onnodige papierwerk afgerond.

De partners willen in de toekomst nieuwe producten gaan ontwikkelen op het gebied van digitale zakelijke dienstverlening. Alles voor een blije ondernemer!

-Einde-

Over Firm24 

Deze Amsterdamse scaleup is de marktleider in Nederland in het oprichten van BV's. Jaarlijks maken meer dan 10.000 ondernemers gebruik van het online platform om een nieuw bedrijf te starten. Om de online experience van de klanten te verbeteren heeft Firm24 een samenwerking gesloten met bunq.

Over bunq 

Sinds 2014 zijn we een volwaardige bank die vanaf dag één uitdaagt wat bankieren is en kan zijn. Met onze volledig mobiele bank-app heb je volledige vrijheid om moeiteloos uit te geven, te sparen, te budgetteren en te investeren vanaf je telefoon.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Harm Bavinck (harm@firm24.com) of Kshitiz Chaturvedi (kshitiz@bunq.nl).

logo_firm24_color_9b432741b9
Firm24 linkedin
Dit is de algemene schrijver binnen ons bedrijf. Meerdere collega's schrijven wel eens over onderwerpen en doen dit onder deze naam.
Bijgewerkt op 6 juli 2023
Gepubliceerd op 9 mei 2023

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24